2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh afiyet olsun yarasın yemekleri zeynoma

üff gözüm patladı haa:44: ecenaz uyanmasın diye karanlıkta yazıyom ekran gözümü alıyo klavye kapkaranlk

afiyet olsunn..ya şu keki bide ben deneyyemi.defne yesin diye degil.geri kalanları için yapayım.hımm dur perşembe misafirim varya onlara ikram etsem..

Yok Aysegülcüm çalısmıyorum.Mersinde oturuyoruzVe malesef burda memur değilsen iş bulman cok zor.
Ben aslında elektronik mühendisiyim ama çalısmıyorum.
Duru doğmadan önce matematik dersi veriyordum evde.Ama şimdi o da yok malesef...

hımm.olsun canım yaaa..büyüynce bakarsın artık.bende maraşta oturuyorum.belkim maraş olursun diye dedimde

mause nin atındaki ışıkla idare ediyom :82:

dişler kalsiyum eksikliğinden dolayımı geç çıkarmış.. benimkinin kalsiyumumu eksik şimdi
dişeri olmayan tek benimki herhalde grupta

üff gözüm patladı haa:44: ecenaz uyanmasın diye karanlıkta yazıyom ekran gözümü alıyo klavye kapkaranlk

:82: :82: Bak nasıl maymun etti anneyi..

sen o kadar oku mühendis ol sonrada iş bulama pehhh.adaletsizlik işte.

mause nin atındaki ışıkla idare ediyom :82:

selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak bizi merak edenler olmuş saolsunlar bendehepinizi merak ediyom bebeişlerimi özledim yok dimi bi aksilik sizleri çok sviyorum ebbeişlerimi öpüyorum

Ayşegül bulamadın bi maraşlı :)
Selda şimdide buna takma kafayı...hepsi bir aynı günmü doğdu bu sıpaların,hepsi aynı günmü döndü,aynı günmüek gıdaya geçtiler..bak kimileri emmeyi bıraktı kimileri memeye aşık...
dişleride farklı farklı çıkıcak yürümeleri,konuşmaları vs..gibi...

canım benimm bi an önce iyileş inş allah iyilik versin sanada yavrunada
aras paşamda hemen ameliyatını olup iyileşiverir inş...
dualarım sizinle

bende tam yazmışım ..geçmiş olsun canım yaa.anneni falan çagır kuzum ya iyice zorlanma sen artıkk.birileri gelsin yardım etmeye.

bulamadım vallaa
yazında ne kadar doğru valla dimi hepsi bir degilki..

zeynebim acaktım dedi.onunla ilgileneyim.defnede uyurken accıkta oynaşırız..hadi görüşürüz yarın.ey akşamlarr..

sağol gülşahcım,sizin buluşma bu haftasonuydu demi canım benim yerimede öpün kuzuları....

afiyet olsunn..ya şu keki bide ben deneyyemi.defne yesin diye degil.geri kalanları için yapayım.hımm dur perşembe misafirim varya onlara ikram etsem..
sağol ayşegülcüm yap canım tadıda güzel oluyor yinemi misafir ağırlayacaksın daha yeni gelmedilermi ya....

öpüyorum byyyyyyyy
öptüm esmacım görüşürüz

geçmiş olsun fatoş arasta iyi olacak inş.annesi, allahın izniyle hep dua ediyorum onun için, bende sizi öpüyorum canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…