- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
niye böyle olmuş burası ya alıntı yapmadan mesaj yazamadım neyse,bugün serapın irmikli meyvelerinden yaptım,tavuklu sebze çorbası da yaptım zeynonun yemekleri hazır.taze fasulye yapacam birazdan akşamdan kalma makarnamda var,portakallı kek yapmıştım dün, bugün kırıntısı bile kalmadı ailece tatlı canavarıyız hepimizsizler nasılsınız kızlar ......
niye böyle olmuş burası ya alıntı yapmadan mesaj yazamadım neyse,bugün serapın irmikli meyvelerinden yaptım,tavuklu sebze çorbası da yaptım zeynonun yemekleri hazır.taze fasulye yapacam birazdan akşamdan kalma makarnamda var,portakallı kek yapmıştım dün, bugün kırıntısı bile kalmadı ailece tatlı canavarıyız hepimizsizler nasılsınız kızlar ......
ohhh afiyet olsun yarasın yemekleri zeynoma
üff gözüm patladı haa:44: ecenaz uyanmasın diye karanlıkta yazıyom ekran gözümü alıyo klavye kapkaranlk
ay gülşah.kız cep telin ışığını kullan barii:82:
Yok Aysegülcüm çalısmıyorum.Mersinde oturuyoruzVe malesef burda memur değilsen iş bulman cok zor.
Ben aslında elektronik mühendisiyim ama çalısmıyorum.
Duru doğmadan önce matematik dersi veriyordum evde.Ama şimdi o da yok malesef...
mause nin atındaki ışıkla idare ediyom :82:
ohhh afiyet olsun yarasın yemekleri zeynoma
üff gözüm patladı haa:44: ecenaz uyanmasın diye karanlıkta yazıyom ekran gözümü alıyo klavye kapkaranlk
Yok Aysegülcüm çalısmıyorum.Mersinde oturuyoruzVe malesef burda memur değilsen iş bulman cok zor.
Ben aslında elektronik mühendisiyim ama çalısmıyorum.
Duru doğmadan önce matematik dersi veriyordum evde.Ama şimdi o da yok malesef...
dişler kalsiyum eksikliğinden dolayımı geç çıkarmış.. benimkinin kalsiyumumu eksik şimdi
dişeri olmayan tek benimki herhalde grupta
öpüyorum byyyyyyyy
mause nin atındaki ışıkla idare ediyom :82:
selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak bizi merak edenler olmuş saolsunlar bendehepinizi merak ediyom bebeişlerimi özledim yok dimi bi aksilik sizleri çok sviyorum ebbeişlerimi öpüyorum
selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak bizi merak edenler olmuş saolsunlar bendehepinizi merak ediyom bebeişlerimi özledim yok dimi bi aksilik sizleri çok sviyorum ebbeişlerimi öpüyorum
Ayşegül bulamadın bi maraşlı :)
Selda şimdide buna takma kafayı...hepsi bir aynı günmü doğdu bu sıpaların,hepsi aynı günmü döndü,aynı günmüek gıdaya geçtiler..bak kimileri emmeyi bıraktı kimileri memeye aşık...
dişleride farklı farklı çıkıcak yürümeleri,konuşmaları vs..gibi...
hımm.olsun canım yaaa..büyüynce bakarsın artık.bende maraşta oturuyorum.belkim maraş olursun diye dedimde
Olsun yine de çok uzak sayılmaz canım.Yazın bu taraflara gelirseniz yüzyüzede tanısma şansımız olur belki.Beklerim
sağol gülşahcım,sizin buluşma bu haftasonuydu demi canım benim yerimede öpün kuzuları....ohhh afiyet olsun yarasın yemekleri zeynoma
sağol ayşegülcüm yap canım tadıda güzel oluyor yinemi misafir ağırlayacaksın daha yeni gelmedilermi ya....afiyet olsunn..ya şu keki bide ben deneyyemi.defne yesin diye degil.geri kalanları için yapayım.hımm dur perşembe misafirim varya onlara ikram etsem..
öptüm esmacım görüşürüzöpüyorum byyyyyyyy
geçmiş olsun fatoş arasta iyi olacak inş.annesi, allahın izniyle hep dua ediyorum onun için, bende sizi öpüyorum canım.....selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
:82: :82: Bak nasıl maymun etti anneyi..
sen o kadar oku mühendis ol sonrada iş bulama pehhh.adaletsizlik işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?