2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defffneyi yürümesini ilerletmek için çabalarımız devam ediyo.babamızla beraber yere oturuyoruz karşılıklı.benden babaya gidiyo kucak kucak yapıyoruz.sonra babadan bana geliyo.sarılıyoruz .oyunu sevdi sanırım biz demeden direk kime gidecekse dönüyoüç beş adım atıyo işte.bugün yere oturma açımızı az açalım diyozüç beşten beş altıya gecilim

yaw gelirsene yaaa..nirdesiniz...
neyse bende yavaş yavay yemek yapmaya başlayayım..o arada sizde toplaşın bakimm

buraya gelin bacılar..
nurturia.

Son düzenleme:
QUOTE=07papatya;16573169]linki sil bacım yasak biliyorsun.ben sildim.
tamam üye oldum sizin yazılarınızıda okuyom ama yazamıyorum.yani yorum yapamıyorum.nasıl olcak yaa...[/QUOTE]

bilemiyorum valla..

Son düzenleme:
neyse aman boşverelim.gelenle burda görüşürüz.grup üyeligi diyo ama nerden üye olacagım bilemedim..

Herkese günaydın kızlar...
Felaket soğuk bir İstanbul sabahından günaydın
GÜNAYDIN CNM
amanın sıkı giyinin üşümeyin Bursa da yağmur var ama hava yumuşak akşama kar gelebilir

günaydın.artık kış geliyormuş yaa..hadi bakalım.çok sert geçmese bariii..
esmacım sanada günaydın
sağol canım
kış gelsin gelsin biraz mikroplar ölsün
yavrularmızın ilk kışı olucak kara bastırıp oynatmak istiyorum resimde çekicem :)

BURCU,Hülya asıl bana geldiklerinde unutsun diyeti..hehe
onlara kayseri yemekleri yapcam...mantı,katmer,su böreği,,,,vs

OHHH yarasın.ama ertesi gün hülya sana ne fenalık yapar bilmem işin ucunda 200 kağıt var kıs bırak yemesin yemesin.

gülşah sende gel.Nurturia ya .

Özlem ekledim canım seni.

of kızlar yaa.yılbaşından geçtim hadi o evde kutlanır.ailecek olur.havalarda iyi olmayacak zaten.evde olak doğru en mantıklısı.amma velakin benim kafamda bi soru daha var.doğum günü.
ne edecegim ben bu kzıın doğum gününü.ne tanıdık var ne eş dost var.kaldıkmı tek başımıza.zeynebin ne güzeldi 1.yaş günü.ailem eş dost konu komşu bir sürü kişi vardı.burda pek bi garip kaldık yaaa((
artık bişeyler düşünmeye çalışıyorum.oyun parkına götürürm.oynarlar.sonra bi yemek yeriz diyom.aman işte ..öyle((

niye Esma güzel ya alışınca daha iyi.idareten kullanıırız.burası şaştı canım buyrdan hiç birşey anlamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…