2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoş canım allah sana sabır güç kuvvet versin canım.. ne kadar güçlübir annesin sen nelerle uğraştın bugüne kadar... inşallah bundan sonrası güzel olur canım.. büyük geçmişler olsun

Bebişinede sanada çok geçmiş olsun canım.Allah en yakın zamanda iyilik versin

selmam geri kalanlar geliyo .yani gelecegiz diye haber göndermişler ne ediyem.bi 10 kişi daha ağırlayacagım..:95:

fatoş çok geçmiş olsun canım .Arasta çabucak toparlanacak inşallah.

2. büyük buluşmada bu hafta kayserililer toplanıyor.Hülya senin diyet gümbürtüye gitmesin aman ha dikkat et.

hadi bende çıkayım artık... gözlerimin sapı ağrıdı sabahtır.. iş başvurusu yapcam diye..
anneleri yanaklarından melekleri gıdıklarından öptümm

BURCU,Hülya asıl bana geldiklerinde unutsun diyeti..hehe
onlara kayseri yemekleri yapcam...mantı,katmer,su böreği,,,,vs

bende tam yazmışım ..geçmiş olsun canım yaa.anneni falan çagır kuzum ya iyice zorlanma sen artıkk.birileri gelsin yardım etmeye.

Bulamadım vallaa
Yazında ne kadar doğru valla dimi hepsi bir degilki..

canım çok şükür iyim işl filan yapmıyom zaten annem geldi gitti napsın ayşegül babam şeker hastası yemeğine çok dikkat etmesi lazım bırakamıyo evde bekar oğlanda var herkesin düzeni canım olmuyo işte idare ediyom hayırlısıyla bi aras ameliyat olsa ben gidicem bursaya biraz kalacam zati...

Kızlar birsey sorucam ya.Bugün duru öğlen 2 saat uyudu.Sonra saat 15.30 da yatırdım ve hala uyuyor.
Normalde en fazla yarım saat uyuyan cocuk nie bugün böyle oldu.
Biraz gribi var burnu akıyor.Ama ilaç vermedim.Acaba halsizlikten dolayımı uyuyor.
Ay cocuk uyumayınca sorun ediyorum uyuyunca da telaslanıyorum.
Kaldırsammı acaba

ah canım çok saol allah razı olsun duygulandım yine bak saolun hepinizi çok seviyorum

fatoş canım allah sana sabır güç kuvvet versin canım.. Ne kadar güçlübir annesin sen nelerle uğraştın bugüne kadar... Inşallah bundan sonrası güzel olur canım.. Büyük geçmişler olsun

seldacım saol canım başa gelince çekiyo canım allah kuvvet versin dermansız dert vermesin allah sevdiği kullarını sınarmış inşallah canım onu diliyoz bizde saolasın.....

kaldırma annesi yazık uyusun hastaymışta bak bedeni dinlenir biraz..korkma bişi olmaz
ecenaz da aynı uyuttum baktım saate 15,30 du hal uyuyo
o yüzden evime bile gidemedim anamda kaldım

yarından itibaren kar geliyormuş kızlar kış başlıyor artık inşallah.. mevsimler de kaydı..

ya ben söylemeyi unuttum önümüzdeki haftadan itibaren annem gelecek biz biz götürmücez berkini.. pazartesiden perşembeye kadar işte bizde kalacak.. git gel yapma kal dedik.. ama isterse kociş götürüp getirir yine arada da.. babam işten sabaha karşı geliyor öğlen gidiyor zaten akşam gitse de yalnız başına oturuyo kadıncağız.. hava soğuyo taşımayalım sabah akşam soğuğunda çocuğu, hem de yağmur çamur eşya taşı zor oluyo.. bu kışı böyle geçiririz herhalde artık..

ya bi de babanemi dönüşümlü bakıyorlar babamlar o da ayrı bi terane başka bi zaman uzun bahsederim.. 20 gün sonra gelecekmiş yine iki kere geldi gitti kısa kısa o arada annem çok yoruldu.. bi dahaki gelişinde kayınvalidemi çağırıcam.. o da yılbaşına denk gelecek herhalde neyse annemi kurtarmak için çağırıcam tabi yoksa çok yoruluyo babanem yatalak değil ama altına falan yapıyo zor oluyo.. zaten beli sakat kadının.. kociş annem bakamaz diyo ama napim annem 2 hafta önce babanem geldi tutuldu kaldı 3 haftadır fizik tedaviye gidiyo.. babam da bu bakma konusuna bi çözüm bulmadığı için mecburum.. eşimin babası da 1 hafta gelebilir o da yatalak babasına bakıyo.. of of yani kaynanam gelirse olmadı annemin yanında oturacak yine.. öfff bilmiyom kafam çok karışık

amma yazmışım ama uzun zamandır yazamıyom biriktirmişim içimde

Aaa o kadar uzun süre mesaj yazma sayfasında kalırsan bööle kaçırırsın işte Fatoşu göremezsin bu da bana gelsin

Fatoşçum inşallah Aras abimiz de ameliyatı olcak bitçek geçcek allahın izniyle turp gibi olacak.. dualarımız sizinle..
nerde olacak canım Aras ameliyat Behçet Uzda falan mı?

Serap karışıkmış sizin iş bacım alla hyardımcın olsun bulunur bi çözüm yolu sıkma canını...

Uyandı benim tosbik...gidem gari evime
görüşürüz iyi akşamlar

kaldırma annesi yazık uyusun hastaymışta bak bedeni dinlenir biraz..korkma bişi olmaz
ecenaz da aynı uyuttum baktım saate 15,30 du hal uyuyo
o yüzden evime bile gidemedim anamda kaldım

Alışık olmayınca afalladım yani.Ben annemde olduğumda böyle olursa işime geliyor.Aksam yemeği hazırlamaktan kurtuluyorum.Eşimde oraya geliyor beraber yiyoruz.

saol canım teşekkür ederim sende hoş geldin aramıza...ben fatoş oğluşumda teyzesi kzızını tanıyoruz durcuk çok tatlı resmini görmüştüm maşallah

Hosbulduk Fatoscum.Evet daha önce koymustum fotoğrafını.Bende bütün bebişleri tanıyorum artık.Tüm fotolara baktım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…