zeynebim acaktım dedi.onunla ilgileneyim.defnede uyurken accıkta oynaşırız..hadi görüşürüz yarın.ey akşamlarr..
sağol gülşahcım,sizin buluşma bu haftasonuydu demi canım benim yerimede öpün kuzuları.....
selam canlarım nasılsınız hepiniz çok özlredim...ben iyim şükür ama ameliyat yerim iyleşmedi hala enfeksiyon var akıp duruyo iğne aldırdı doktor yarın kontro0lde iğneye başlıycak..genel oalrak iyim
arasta salı günü hastaneye yatacak tektikleri yapılcaktahminen 20sine kadar ameliyat olacak bizi merak edenler olmuş saolsunlar bendehepinizi merak ediyom bebeişlerimi özledim yok dimi bi aksilik sizleri çok sviyorum ebbeişlerimi öpüyorum
sağol gülşahcım,sizin buluşma bu haftasonuydu demi canım benim yerimede öpün kuzuları....
sağol ayşegülcüm yap canım tadıda güzel oluyor yinemi misafir ağırlayacaksın daha yeni gelmedilermi ya....
öptüm esmacım görüşürüz
geçmiş olsun fatoş arasta iyi olacak inş.annesi, allahın izniyle hep dua ediyorum onun için, bende sizi öpüyorum canım.....
canım benimm bi an önce iyileş inş allah iyilik versin sanada yavrunada
aras paşamda hemen ameliyatını olup iyileşiverir inş...
Dualarım sizinle
bende tam yazmışım ..geçmiş olsun canım yaa.anneni falan çagır kuzum ya iyice zorlanma sen artıkk.birileri gelsin yardım etmeye.
Bulamadım vallaa
Yazında ne kadar doğru valladimi hepsi bir degilki..
sağol gülşahcım,sizin buluşma bu haftasonuydu demi canım benim yerimede öpün kuzuları....
Sağol ayşegülcüm yap canım tadıda güzel oluyor yinemi misafir ağırlayacaksın daha yeni gelmedilermi ya....
öptüm esmacım görüşürüz
Geçmiş olsun fatoş arasta iyi olacak inş.annesi, allahın izniyle hep dua ediyorum onun için, bende sizi öpüyorum canım.....
fatoş canım allah sana sabır güç kuvvet versin canım.. Ne kadar güçlübir annesin sen nelerle uğraştın bugüne kadar... Inşallah bundan sonrası güzel olur canım.. Büyük geçmişler olsun
Kızlar birsey sorucam ya.Bugün duru öğlen 2 saat uyudu.Sonra saat 15.30 da yatırdım ve hala uyuyor.
Normalde en fazla yarım saat uyuyan cocuk nie bugün böyle oldu.
Biraz gribi var burnu akıyor.Ama ilaç vermedim.Acaba halsizlikten dolayımı uyuyor.
Ay cocuk uyumayınca sorun ediyorum uyuyunca da telaslanıyorum.
Kaldırsammı acaba
bebişinede sanada çok geçmiş olsun canım.allah en yakın zamanda iyilik versin
kaldırma annesi yazık uyusun hastaymışta bak bedeni dinlenir biraz..korkma bişi olmaz
ecenaz da aynı uyuttum baktım saate 15,30 du hal uyuyo
o yüzden evime bile gidemedim anamda kaldım
saol canım teşekkür ederim sende hoş geldin aramıza...ben fatoş oğluşumda teyzesi kzızını tanıyoruz durcuk çok tatlı resmini görmüştüm maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?