akarahan nasılsın furkan nasıl işe başladınmı..
merhaba canım iyim sen nasılsın yok canım işe başlamadım daha doğrusu başlayamadım iş yerinden çağırdılar ama oğlum bana çok alıştı kimseyle durmuyor o yüzden başlayamıyorum aannemde yürürse belki oyalanır diyor bakalım bu kış evdeyim sen neler yapıyorsun zeynep nasıl
slm kızlarr nasılsınız???ben sevmiyorum böyle havaları yaa,aha kapandık eve işte...
iyiyiz zeynep tam bir cadı sanıye durmuyor hiçbir iş yapamıyorum yürüyor ve ınan kı daha zor ben işe başlamıştım ama bir ay gidip bıraktım kıyamadım zeynebe önce onlar bir büyüsün hayırlısıyla sonra çalışırız...
öyle canım bırakıp işe gidemiyor insan 6 aylıkken başlayayım dedim kıyamadım ona sonrada o bırakmadı beni bak sen şu cadıya bizimkide koltuklara tutunarak geziyor ilk işide gidip dvdyi çekmek oluyor üstüne gelince korkuyor ama gene 2dk geçmeden aynı şeyi yapıyor sürekli peşindeyim
:)) bizimkıde şimdiden 2 kez tv yı bozdu süreklı düğmelerine basıyor...
çok fena bu çocuklar benim bilmediğim tuşları o bulup basıyor kumanda hastası kimseye bırakmaz kumandayı yaramazlığımız çok ama en azından uykusu yemesi iyide birde onlarla uğraşmıyorum maşallah diyeyim zeynep'in uykusu pek yok galiba
selmacım geçmiş olsun canım...Ereni olula göndermedim bugün hafif ateşi var, öksürüyor, burnuda tıkalı ,bugün sağlık ocağına götürecem oğlumu ama çok soğuk dışarısı, Zeynebi komşuma bırakırım herhalde onu çıkarmam bu soğukta .....
ben böyle havayı çok severim aslında..
uyuycan bu havada aslında.
bizde nasıl uyuruz pehhh...
inan kı bu uykusuzluk benı mahvetti gece 2.30-3.00 ü buluyor uykusu sabah engeç9.30 da kalkış gündüzde taş çatlasın 1 saat uyku...
ayyy şimdi uyumak ne güzel olur bu saatlerde
10 da 11 de kalkmak istiyorum ben yaa
ama düşünmüyo değilim nasılsa emmiyo ecenaz
bi gün anneme bırakayım akşamdan annemde kalsın
bende 11 e kadar uyuyum sonra kalkıp geliyim hehe
dayanabilirsem
uyumayan çocukla baş etmek zor benim görümcemin kızı öyleydi gece 2-3 den önce yatmazdı sabahta 6 da ayakta ama 1 yaşını doldurduktan sonra düzelmiş biraz bizimki akşam en geç 11 de uyur sabah 9 ayakta sonra gün içinde 12 de kendi kendine uyur 3 te ayakta 6 da uyur 8 gibi ayakta
kızlar benı akarahan dan başka hatırlayan yokmu
kızlar benı akarahan dan başka hatırlayan yokmu
oh ne güzel olur ama dayanamazsınki ben bazen çarşıya çıkıyorum anneme bırakıp onda bile dayanamıyorum birde benimki annemi çok seviyor ama illaki beni arar uyutup bırakıyorum uyanmadan döneyim diye koşturup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?