serap bana el at
Ben yine gelemiycem sanırım Gülşahcım, biraz da canım ona sıkıldı, annemler 12 si değil 14 ünde gelecekmiş, sonra oğlumun hafta sonu saz kursu bitiyordu, bitiyor ama pazar günü sınavı varmış, ben cumartesi kayseriye gelip abimler ablamlar hangisinde olur sa kalıp pazar da annemleri karşılamak ve evime dönmek istiyordum, bakarmısın hiç bir istediğim olmuyor, gelecek ay kimde toplanırsanız kısmet olursa ona gelmeye çalışırım inş.
yaa aksliğe bak üzüldüm
sağlık olsun napalım bi dahaki ay inş
attım bacım elimi sanaa süle bakalım aklından ne geçiyor piyasa yapayım bi sana
İnş canım yaaa,
bu arada bir daha ki sefer kimdesiniz bellimi
kızlar,buluşma resimlerinizi ekleyin ama hemen...siz kaç kişi olacaksınız,kalabalık mısınız???
kızlar bakın aklıma ne geldi,bir daha ki buluşmada yani ben de msn den bir arkadaşımıza evde olanlardan birine canlı bağlantı yapalım ne dersiniz??
bence süper olur,ee teknolojiyi her anlamd kullanmak lazım :))mesela derin in annesi serap a canlı bağlantı yapalım..her ay gelemeyenlerden birine yaparız..sanırım çoklu bağlantıda kamera olmuyor...
kızlar bakın aklıma ne geldi,bir daha ki buluşmada yani ben de msn den bir arkadaşımıza evde olanlardan birine canlı bağlantı yapalım ne dersiniz??O da aramızda gibi olur bir süre...
bence süper olur,ee teknolojiyi her anlamda kullanmak lazım :))mesela DERİN in annesi SERAP a canlı bağlantı yapalım..her ay gelemeyenlerden birine yaparız..sanırım çoklu bağlantıda kamera olmuyor...
yok değil
aslında biz gün gibi bişey yaptık kura çekelim rüveydada demiştik ama yarın naparız ne değişir bilmiyorum
normal şartlarda bana gelinmesi lazım:))
ya benimde araba kullanmayı öğrenmem gerekiyor trafiğe çıkacak kadar yani .araba kapıda yatıyor ve bana çok karışık geliyor yok 1 de kalk 2 ye tak hepsini birden nasıl düşüneyim ben.keşke otomatik vites aldırsaydım hiç aklıma gelmezdi bu kadar zor olacağı.
inşşş çok sevinirizzsende olunca gelicem bak gör istersen
slm canlar nasılsınız...;;;;;;;;;;?
ya benimde araba kullanmayı öğrenmem gerekiyor trafiğe çıkacak kadar yani .araba kapıda yatıyor ve bana çok karışık geliyor yok 1 de kalk 2 ye tak hepsini birden nasıl düşüneyim ben.keşke otomatik vites aldırsaydım hiç aklıma gelmezdi bu kadar zor olacağı.
inşşş çok sevinirizz
iyiz hayatım sen nasılsın
BERKİN paşamada yarasın kekler..ellerine sağlık annesi
kız BURCU vites atmayınca araba kullanmanın tadımı çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?