2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa aksliğe bak üzüldüm
sağlık olsun napalım bi dahaki ay inş

kızlar bakın aklıma ne geldi,bir daha ki buluşmada yani ben de msn den bir arkadaşımıza evde olanlardan birine canlı bağlantı yapalım ne dersiniz??O da aramızda gibi olur bir süre...
bence süper olur,ee teknolojiyi her anlamda kullanmak lazım :))mesela DERİN in annesi SERAP a canlı bağlantı yapalım..her ay gelemeyenlerden birine yaparız..sanırım çoklu bağlantıda kamera olmuyor...

Son düzenleme:

çok güzel bir fikir bencede

bencede çok güzel bi fikir sedacım neden olmasın canlı bağlanırız camdan süperrr

didem sen ne düşünüyosun marka model olarakk

bencede güzel olabilir.ama bak Serapı fazla dürtme zaten gelmeye can atıyor kapuın çalınırsa şaşırmam benden demesi.

ya benimde araba kullanmayı öğrenmem gerekiyor trafiğe çıkacak kadar yani .araba kapıda yatıyor ve bana çok karışık geliyor yok 1 de kalk 2 ye tak hepsini birden nasıl düşüneyim ben.keşke otomatik vites aldırsaydım hiç aklıma gelmezdi bu kadar zor olacağı.

herkeş burda ben daldım mutfağa bi de berkine yetişmeye çalışınca zor oluyor buraya yetişmek

Sedanın portakallı kekten attım fırına bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
annem gelecek çaya fiziktedaviden dönüşte

bbizde otomatik alıcaz bu sefer ben yazın 2 sefer kaza yaptım ya o yüzden hiç vermiyor şimdi ucuzladı diye bakalım dedik serap ben toyota auris ve forda baktım ama hiçde anlamıyorum

Son düzenleme:

yazıyorum gidiyo sinir ıoldum serap toyota auris ve forda baktım otomatik alıcaz ben 2 sefer yazın kaza yaptım ya eşim arabayı vermiyor bana

he valla beni dürtmeyin kapıyı çalarım bidahaki buluşmada havalar sıcak olsa kaçışınız yok yanii

DİDEM FORD ÖNERMEM BEN SANA AMA TOYOTA 10 NUMARA ARABA ARKANA BİLE BAKMA AL DERİM

BURCUCUM SEN DAHA ACEMİSİN (YANLIŞ ANLAMA) VİTESLİDE ÖĞREN SONRA OTOMOTİK ALIRSIN BENDEN TAVSİYE SANA SAKIN YILMA BIRAKMAA DERİM BEN 8 YILDIR BİLFİİL İNMEDİM ARABADAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…