2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar Duru uyumusken çorbasını yapim dedim.
Bu sefer et suyuna sebze çorbası yaptım bakalım yiycekmi hanımefendi.

ee şekerim niye çekilişten çıkardınız öyleyse ben arada girip okuyabiliyorum ama yazmaya ınanın vaktım yok ama aklımda kalbimde hep burada

canım benim inan bilgim yok
görseydim müdahele ederdim ki hiç girmeyen biri değilsin
sürekli okuyorum ben yazılarını
arkadaşlar belki başkasıyla karıştırdılar

memeyi bıraktımı kız tamamen..
bütün kızlar toplandıkmı yinee

toplandık toplandık...

bu arada ben yarın kayseri buluşmasını merak etmeye başladım..
bol bol foto çekin heeee...
epeydir görmüyoz bıcırıkları bir arada..

derinde öyle herkese gidiyor beni aklına gelirse arar bazen bi bakıyorum hep arkamda bazende biri çağırsın beni unutup gidiyor kızlar sizce hangisi yada kızım beni sevmiyormuuu

Bırakamıyorsun canım aklın kalıyor.2 kere bıraktım ki biz eve geç geldik Duru da uyumuştu.gece 40 kere uyandım ne yaptı ağladımı acaba yadırgarmı diye ki zaten gündüz orda ama gece bırakınca çok tedirgin oluyorsun.

Ebru canım cumartesi çekiliş önceside konuşuldu.pek sık giremiyor acaba karşı tarafın bebeğin doğum tarihinden önce girer mi okurmu diye tereddüt ettik yoksa yanlış anlama geliyor gidiyor hediye almaz falan diye değil.ayrıca hatırlıyoruz tabii seni ilklerdensin güzelim.ama sen benim nick hataırlamıyabilirsin burcuberru y du.yanlış anlamadı istemem sadece acaba dışardan mı giriyor okuyamaz o zamana kadar zor olur diye dedik.Bak Özlemde 2. yi doğuracak onada zor olur dedik kasıt yok yani.

toplandık serap kızlar ben araba alıcam tavsiyesi olan varmı hafta sonu gidip bakalım diyoruz kampayalar çok iyiymiş renoda yarısı peşin yarısı nisanda 12 taksitle sıfır faizli kampanya var ilgilenen olursa

bıraktı valla sibel emmiyo artık
valla bende kayseri buluşmasınu merak etmeye başladım çünkü kızlardan hiç haber yok :)))

bana da öyle geliyo bırakamam
bidegece gece yollara düşmeyim

Ayten senin bu oğlan varya ne artist duruyor kız resimde.nerden almış bu ukala bakışları

toplandık serap kızlar ben araba alıcam tavsiyesi olan varmı hafta sonu gidip bakalım diyoruz kampayalar çok iyiymiş renoda yarısı peşin yarısı nisanda 12 taksitle sıfır faizli kampanya var ilgilenen olursa

hiç anlamam Serap sana bi el atsın.

aa evet yarın buluşma var ama hiç konusu geçmiyor konuşulmuyor.

kızlar benı akarahan dan başka hatırlayan yokmu

ebrucum hatırlıyoruz seni ama sen de kızımızı bize unutturdun canım yaa.fotolara resmini eklesene hiç görmedim ben zeynep'i ilk defa avatarından gördüm şimdi.çok da tatlıymış maşallah..hatta ilk slaytta da var senin kızın ama 2. yaptık onda yok ama sen giremediğinden ekleyemedik onu...

valla bende kayseri buluşmasınu merak etmeye başladım çünkü kızlardan hiç haber yok :)))

bana da öyle geliyo bırakamam

Ben yine gelemiycem sanırım Gülşahcım, biraz da canım ona sıkıldı, annemler 12 si değil 14 ünde gelecekmiş, sonra oğlumun hafta sonu saz kursu bitiyordu, bitiyor ama pazar günü sınavı varmış, ben cumartesi kayseriye gelip abimler ablamlar hangisinde olur sa kalıp pazar da annemleri karşılamak ve evime dönmek istiyordum, bakarmısın hiç bir istediğim olmuyor, gelecek ay kimde toplanırsanız kısmet olursa ona gelmeye çalışırım inş.

canım bizde alıcaz haftaya ben beğendim pevgeot 207 yada 206 istiyorum renoda tavsiyem yeni meganlar güzel eşim bu işin içinde istersen sorarım tavsiyesini

Ayten senin bu oğlan varya ne artist duruyor kız resimde.nerden almış bu ukala bakışları

hiç anlamam Serap sana bi el atsın.

aa evet yarın buluşma var ama hiç konusu geçmiyor konuşulmuyor.

bilmem valla ne benden ne eşimden almış bu özelliğini galiba teyzesine çekmiş galiba zaten burçlarıda aynı doğumgünleri arasında 4 gün var teyzemiz öyledir pek sever poz vermeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…