2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ee azcıkta sen anana hizmt et hep Berkin bey'e mi hizmet edilecek.

ben ununu az fazla koydum Seda nın ki kadar yumuşak olmadı tam tarifteki gibi yapsaydın Serap ama tadı çok güzeldi bak ona diyecek yok.

Annemde fizik tedaviye gidecekti.dr gelip yatman lazım birde kışın olmaz çok zor olur sıcak olmalı deiş seneye kaldı.

bende korsaqn taksiyele gidip geliyomö ama kullanssam çok iyi olur hafta sonu daha rahat gezeriz kızlarla babamıza naz etmeyiz

SERAP(mydarlıng)..çaykurun bergamutlu yeşil çayı teneke kutudamı şekerim
büyük marketlerde vardır heralde hiç ilgilenmedim ya şimdiye kadar dikkatimide çekmedi

derinde öyle herkese gidiyor beni aklına gelirse arar bazen bi bakıyorum hep arkamda bazende biri çağırsın beni unutup gidiyor kızlar sizce hangisi yada kızım beni sevmiyormuuu

Böyle olmadığını sende biliyorsun ama şu an seni öyle bi anlıyorum ki..Bende bazen aynı şeyleri hissediyorum mesela şu an öyleyim:)
Bütün gün çok güzel geçiniyoruz maşallah..Oturma odasının kapısı kapıyorum çoğu zaman.İniyo çıkıyo koltuğa..Koltuktan pufa sehpalara..Bana geliyor oynuyoruz öpüşüyoruz sora yine gidiyor filan..
ama gel gör ki kaynanam gelince herşey altüst oluyor..
Her dediğini mızırdanarak yapmaya başlıyor böle görsen diyorum bu Toprak mı? Yemek yerken dikkat çekmeye çalışıyor numaradan öksürüyor,ağlıyor..Biliyor ki kaynanam o ağladıkça alacak..Öyle de oluyor tabi..Az mızırdansa acıktı mı özlem uykusu mu var hasta mı bi derdi var valla bazen imdat diye bağırasım geliyor..
Daha az önce yemek yerken gözlerinden nasıl yaş geliyo kaynanama gidicekmiş...
Kaynanamı çok severim biliyosunuz Allah razı olsun nnakörlük etmek istemiyorum..O yüzden şimdiye kadar böyle bişey yazmamıştım ama artık dayanamıyorum..Tırsıyor benden müdahale edemiyor bana ama kendi yapacağını yapıyor..Düşünce kapı dövemeler ,uçtu gittiler felan bunlar beni deli ediyor..Sürekli boğazına kaççak özlem düşcek özlem o kadar müdahaleli çocuk büyütme anlayışı var ki offf dedikodu yapıyorum ama az önce söyledim yüzüne birazda onun rahatlığı var galiba

inşşş çok sevinirizz

iyiz hayatım sen nasılsın

BERKİN paşamada yarasın kekler..ellerine sağlık annesi

kız BURCU vites atmayınca araba kullanmanın tadımı çıkar :)

Gülşah ya önüme mi bakayım vites mi atayım.ışıklara mı bakayım hele o debriyaj varya debriyajj ona mı basayım .ayy valla hangisine odaklanacağımı şaşırıyorum.öğrenince tabii hiç zor elmiyormuşta işte öğrenene kadar sabretceğiz bağırtıya çığırtıya.

acemimiyim.... kız ben bi halt bilmiyorum az bile dedin.
yok yok yılmam çok istiyorum kullanmak.

bende korsaqn taksiyele gidip geliyomö ama kullanssam çok iyi olur hafta sonu daha rahat gezeriz kızlarla babamıza naz etmeyiz

bende kızıyorum falan ama aralarında çok fiyat farkı var taksimetleri taxi ile korsan arasında.

ya zeynep naptı acaba. kalarifermi yanmıyorda babaannesine gidiyor yoksa başka kötü biseymi oldu kızlar. kac gündür yok.

bbizde otomatik alıcaz bu sefer ben yazın 2 sefer kaza yaptım ya o yüzden hiç vermiyor şimdi ucuzladı diye bakalım dedik serap ben toyota auris ve forda baktım ama hiçde anlamıyorum

Ben de hiç tavsiye etmem otomatiği. Sürekli kullanmaya başlasan zaten motor bi hareket oluyo farkına bile varmıyorsun vites mites attığının. Kamyon şoförleri bile kullanıyor. Erkeklerin bi sen beceremiyorsunu bence bu. Millet ilkokul diplomasını zor alıyo ama ehliyet cepte her yere gidiyorlar. Gözünde büyütme yeter.
Ben ford kullanıyorum çok da severek aldım. Fiesta. Ama model değiştirdi yeni modelini beğenmedim. Arkadaşımda toyota yaris var o da çok iyi. Hatta bence benimkinden daha iyi. Toyotayı tavsiye edebilirim. Hyundai i20 ve 30'a baktım baharda ve hatta test sürüşü de yaptım tavsiye etmiyorum. Marka olarak walkswageni de beğenirim ama sanırım toyota en doğru olanı olur. Peugeout almıştı arkadaşım ordan burdan ses gelmeye başladı bi kaç yılda. Onun da test sürüşünden çok memnun kalmamıştım.

illaki şımaracak özlem oda kendince babaanneyi sığınak bulmuş ona sırnaşıp nazını çektiriyor.ne kadar akıllılar kimin ne yaptığını acayip ayıt ediyorlar.sen düzenini bozmalarından korkuyorsun galiba.sakin laf dinleyen bir çoçuk birde şimdi kız gelince ben onunla ilgilenirken tıprak huy değiştirecek diyemi korkuya kapıldın acaba.bence söylemekle iyi yapmışsın en az 2 ay hem oğlana hep kıza yetişmen zor olacak mecburende destek alacaksın herkes sana göre hareket etmeli.arada musamma göstermen iyi mi kötümü sen daha iyi bilirsin ama sanki çoçukken biraz çımartılmalıda keyfini çıkarsın bebek daha çoçuk olacak dahada şımaracak.

özlemcim(zeyl)ne dedin yüzüne nasıl dedin yani çok merak ediyorum.ben diyemiyorum kimseye yaa..çünkü dersem sert çıkacak ağzımdan kelimeler diye.bir tek kendi anneme diyorum öyle yapma böyle yap istemiyorum diye bu sefer de o alınıyor diyor ki kimseye kızmıyosun müdahale etmiyosun bi bana sesin çıkıyor diyor.anlamıyor ki beni kuduruyor içim bazen ama diyemiyorum..

bizim şimdiki arabamızdfa toyota ve çok memnunuz bende yaris istiyorum ama eşim çok küçük araba toplantım olduğu zamanlarda bende kullanırım daire başjkanıyım yarislemi gideyim deyip kabul etmiyor

yok kız bizimki 1 lira ucuza getiriyor ama sabah erkenden geliyor ayşeyi cicianneye çıkarıyorum bekliyor tek lüksü bu

selamun aleyküm millet..

aleyküm selam hoşgheldin bende sana kızacaktım gelmeni bekliyordum şu çocuğumu rahat bırak yemiyor diye üzülüyordun o bitti dişi çıkmıyor diye stres yaptın yeter yazık kendine bu kadar vesvese yapma ben geçen demedimmi sana stres tiroid için zararlı diye sen gene devam olmaz bacım böyle

wayy wayy way yolların tozunu attıran 2 hatun varmışta haberimiz yok.gözümde mi büyütüyorum bilmiyorum valla korkuyorum sanki otomatşik vites olsa yarın süper çıkar sürermişim gibime geliyor.ben golf çok isterdim. küçük arabada hakimiyet daha kolaymış gibime geliyor.kursta polp vardı öyle rahattı ki bizim araba sanki çok ağır gibime geliyor sırtındamı taşıyorsun diyeceksiniz ama öyle bi his yaratıyor valla bende.

hee dilin kaynanaya uzanmaz anneleri yersiniz zaten.
o zaman anneyede birşey deme çek sineye otur.

bizim şimdiki arabamızdfa toyota ve çok memnunuz bende yaris istiyorum ama eşim çok küçük araba toplantım olduğu zamanlarda bende kullanırım daire başjkanıyım yarislemi gideyim deyip kabul etmiyor

:) Beraber mi kullanacaksınız? Bak bu kötü işte. Sen kendine ufacık bişey alırdın park etmesi kolay olurdu. O da toplantıya giderken limuzin kiralasın Büyük araba istiyorsa kendi beğenmeli o zaman. Bak söyleyim sıfır büyük araba alırsa sana hiç vermez şimdikiyle kaza yapmandan tedirgin oluyorsa:90:

didem eşin kendi kullanacağı arabayı alsın sen eşinin arabasını al.kullanamıyormusun onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…