- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
kız zaten vites atmöayı unutuyoruz diye kullanmıyoz onu unutmasak
herkeş burda ben daldım mutfağa bi de berkine yetişmeye çalışınca zor oluyor buraya yetişmek
Sedanın portakallı kekten attım fırına bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
annem gelecek çaya fiziktedaviden dönüşte
he valla beni dürtmeyin kapıyı çalarım bidahaki buluşmada havalar sıcak olsa kaçışınız yok yanii
DİDEM FORD ÖNERMEM BEN SANA AMA TOYOTA 10 NUMARA ARABA ARKANA BİLE BAKMA AL DERİM
BURCUCUM SEN DAHA ACEMİSİN (YANLIŞ ANLAMA) VİTESLİDE ÖĞREN SONRA OTOMOTİK ALIRSIN BENDEN TAVSİYE SANA SAKIN YILMA BIRAKMAA DERİM BEN 8 YILDIR BİLFİİL İNMEDİM ARABADAN
derinde öyle herkese gidiyor beni aklına gelirse arar bazen bi bakıyorum hep arkamda bazende biri çağırsın beni unutup gidiyor kızlar sizce hangisi yada kızım beni sevmiyormuuu
iyiyiz fatoscum sen nasılsın Aras paşa nasıl??slm canlar nasılsınız...;;;;;;;;;;?
inşşş çok sevinirizz
iyiz hayatım sen nasılsın
BERKİN paşamada yarasın kekler..ellerine sağlık annesi
kız BURCU vites atmayınca araba kullanmanın tadımı çıkar :)
he valla beni dürtmeyin kapıyı çalarım bidahaki buluşmada havalar sıcak olsa kaçışınız yok yanii
DİDEM FORD ÖNERMEM BEN SANA AMA TOYOTA 10 NUMARA ARABA ARKANA BİLE BAKMA AL DERİM
BURCUCUM SEN DAHA ACEMİSİN (YANLIŞ ANLAMA) VİTESLİDE ÖĞREN SONRA OTOMOTİK ALIRSIN BENDEN TAVSİYE SANA SAKIN YILMA BIRAKMAA DERİM BEN 8 YILDIR BİLFİİL İNMEDİM ARABADAN
bende korsaqn taksiyele gidip geliyomö ama kullanssam çok iyi olur hafta sonu daha rahat gezeriz kızlarla babamıza naz etmeyiz
bbizde otomatik alıcaz bu sefer ben yazın 2 sefer kaza yaptım ya o yüzden hiç vermiyor şimdi ucuzladı diye bakalım dedik serap ben toyota auris ve forda baktım ama hiçde anlamıyorum
bizim şimdiki arabamızdfa toyota ve çok memnunuz bende yaris istiyorum ama eşim çok küçük araba toplantım olduğu zamanlarda bende kullanırım daire başjkanıyım yarislemi gideyim deyip kabul etmiyorBen de hiç tavsiye etmem otomatiği. Sürekli kullanmaya başlasan zaten motor bi hareket oluyo farkına bile varmıyorsun vites mites attığının. Kamyon şoförleri bile kullanıyor. Erkeklerin bi sen beceremiyorsunu bence bu. Millet ilkokul diplomasını zor alıyo ama ehliyet cepte her yere gidiyorlar. Gözünde büyütme yeter.
Ben ford kullanıyorum çok da severek aldım. Fiesta. Ama model değiştirdi yeni modelini beğenmedim. Arkadaşımda toyota yaris var o da çok iyi. Hatta bence benimkinden daha iyi. Toyotayı tavsiye edebilirim. Hyundai i20 ve 30'a baktım baharda ve hatta test sürüşü de yaptım tavsiye etmiyorum. Marka olarak walkswageni de beğenirim ama sanırım toyota en doğru olanı olur. Peugeout almıştı arkadaşım ordan burdan ses gelmeye başladı bi kaç yılda. Onun da test sürüşünden çok memnun kalmamıştım.
Gülşah ya önüme mi bakayım vites mi atayım.ışıklara mı bakayım hele o debriyaj varya debriyajj ona mı basayım .ayy valla hangisine odaklanacağımı şaşırıyorum.öğrenince tabii hiç zor elmiyormuşta işte öğrenene kadar sabretceğiz bağırtıya çığırtıya.
acemimiyim.... kız ben bi halt bilmiyorum az bile dedin.
yok yok yılmam çok istiyorum kullanmak.
bende kızıyorum falan ama aralarında çok fiyat farkı var taksimetleri taxi ile korsan arasında.
selamun aleyküm millet..
Ben de hiç tavsiye etmem otomatiği. Sürekli kullanmaya başlasan zaten motor bi hareket oluyo farkına bile varmıyorsun vites mites attığının. Kamyon şoförleri bile kullanıyor. Erkeklerin bi sen beceremiyorsunu bence bu. Millet ilkokul diplomasını zor alıyo ama ehliyet cepte her yere gidiyorlar. Gözünde büyütme yeter.
Ben ford kullanıyorum çok da severek aldım. Fiesta. Ama model değiştirdi yeni modelini beğenmedim. Arkadaşımda toyota yaris var o da çok iyi. Hatta bence benimkinden daha iyi. Toyotayı tavsiye edebilirim. Hyundai i20 ve 30'a baktım baharda ve hatta test sürüşü de yaptım tavsiye etmiyorum. Marka olarak walkswageni de beğenirim ama sanırım toyota en doğru olanı olur. Peugeout almıştı arkadaşım ordan burdan ses gelmeye başladı bi kaç yılda. Onun da test sürüşünden çok memnun kalmamıştım.
özlemcim(zeyl)ne dedin yüzüne nasıl dedin yani çok merak ediyorum.ben diyemiyorum kimseye yaa..çünkü dersem sert çıkacak ağzımdan kelimeler diye.bir tek kendi anneme diyorum öyle yapma böyle yap istemiyorum diye bu sefer de o alınıyor diyor ki kimseye kızmıyosun müdahale etmiyosun bi bana sesin çıkıyor diyor.anlamıyor ki beni kuduruyor içim bazen ama diyemiyorum..
bizim şimdiki arabamızdfa toyota ve çok memnunuz bende yaris istiyorum ama eşim çok küçük araba toplantım olduğu zamanlarda bende kullanırım daire başjkanıyım yarislemi gideyim deyip kabul etmiyor
ya zeynep naptı acaba. kalarifermi yanmıyorda babaannesine gidiyor yoksa başka kötü biseymi oldu kızlar. kac gündür yok.
bizim şimdiki arabamızdfa toyota ve çok memnunuz bende yaris istiyorum ama eşim çok küçük araba toplantım olduğu zamanlarda bende kullanırım daire başjkanıyım yarislemi gideyim deyip kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?