2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

had hayırlı olsun yeni tayininiz.
senin oğluşun bayağı ilerletmiş maşallah ona.

koydum fotoyu pınarcım.
ben kızı yedirim de gelim kızlar

baktım resmine haticecim.
çok bitirim cidden anlıyo değiştirmeye çalışıyo kanalları..

defneyide yıkadımkendimde yıkandım.oh.bişey olmaz allahı izniyle.sarıp sarmalarım ben kuşumu:))
olursa bana olur okesin.ya burda güneş enejisi yok.dogal gaz yok.elimizde yıllar öncesinden şohben vardı.yada şofben alacaktık.eşim şimdile borcu bitirelimde lojmana güneş enerjisi taktıracagız.neyse biz şohbeni taktırdık.şimdilik bi aydır idare ediyoruz.çocukları yıkadım.onlar oynarken zeynebe tembihleyip bende gireyim dedim.yıkanırken şartel atmazmıuyy elim yüzüm köpük içide kaldım.şimdi çıksam evin girişinde .böyle köpüklü köpüklü olmaz.geri kalanını soguk suyla yıkadımyani hasta olursamben olacagım sanırım.offf..kalorifer yanıyo.übtüne bide klimayı açtım.iyi gibiyim bakalımm.yaww buradadaa..ne bileyim bişey istedigimiz gibi olmuyo iştee...

çorbasını vereyim ben.çıktım canlar ben.eger salıyo misafirim geliyosa.bana daa dönmediler.pazartesi temizlik pasta börekle jgraşırım.salıda misafir.giremem.öptüm sizleri ve melekleri..

nurcum hayırlı olsun canım herşey istediğin gibi olur inş..
yerleşte bi pijama partisi verelim tadı damağımızda kaldı kız..

ayşegül Allah iyiliğini versin kız hasta olursun ketılda ısıtsaydın hemen bornoza sarılıp..
valla üşütürsün..

bizimde elektrkler gitti kaloriferler söndü içeri buz gibi oldu..
2 saattir yok yeni geldi..ısnmaya başladı şimdi..

bizde bu arada uşakalrdan bol bol tepiştik..

ay deli edecek bu net beni yahu oglan uyurken takılayım dedim ama nerde net gitti şimdide oglan uyandı püfffff
kız sibel napıon

sonunda gelebildim bu çocuk çok fena yaaa bi netbaşına oturtmuyo beni pc ondan saklıycam ellerini tutucam derken iyice sinir oluyorum ona bağırıp çığırıyorum bu sefer kapatıp kaldırmak en iyisi oluyor malesef birsürü şey vardı aklımdayazacağım ama hepsi tarih oldu..
sebze çorbası yaptım tabi 1 lokma aldı gerisi yok ama ben ne yapıyorum artık (selmanın takdiği) zorla yediriyorum şurup içirdiğim gibi elleri ayaklarımın altında başınıdasabitleyince o otomatik ağlarken ağzını açıyo ve ben kaşığı döküveriyorum sonra kalkıyoruz oturuyoruz sakinleşince yine aynen devam:)) malesef böyle yemek yiyor artık birkase yedi ama napıyım mecbur bırakıyor beni(

Olsun yesinde afiyet olsun minişe.Hepimiz bir taktik belirlemeye calısıyoruz kendimizce
Biraz evvel bende duruya çorba yedirirken eline rolon verdim oyalansın diye.Bir attı şişeyi hoopp çorba kesesinin içine.Üstüm basım heryerim corba oldu tabi.Sakin ol Hatice dedim ve yine de yedirmeye devam ettim.Yedi çok şükür bir kase.Şİmdi uyuyor kalkıncada yoğurt için savas vericez bakalım

Son düzenleme:

kız o an ketıl aklıma gelmediah bana..şimdi bornozla köpük köpük dedim.amaan zaten iyi degilim .ugün sarıp sarmalanıp yatmam lagzım kendimi sıcacık yapmalıyım.:))
burdaki hayatımdan hiç memnun degilim.bazı şeyleri bulamıyorum.bi güneş enerjisi bile yok.eve ya termosifon.yad güneş enerjisi.ne biyem bi çözüm getirmemiz gerekcekneyse...
nurcum hoşgeldin..yaa konyaya demek haa.güle güle bacımm.hayınlısı olsunn..
ömer beyede maşallah.zaten senin çocugu kimse yetişemiyo bacım.yürüme dessen sizde.konuşma desen sizde.yeme desen sizde.bin kere maşallah

ya ben sogukları unutmuşum yaa.biz akşam bi çıktık üstümüz pekte kalır degildiayy araba olsama donardık yaa..çok sgukmuş buralardaa..bizimde kürklenme vaktimiz gelmiş
sabahtan beri yağmur yagıyo.ee yağmura alışığım.hatta bu neki alanyada bi yağmur yağar kızlar korkarsınız birazdan evimizi su basacak yukarılara kadar çıkacak diye.öyle hızlı yağar.öyle çok kii.anlatamam..yagmurlarıyla meşhurdur zaten.burda kımıl kımıl

Son düzenleme:
burdada sabahtır beri hiç durmadı yağmur...
maraş soğuk olur canım dağlarından karı eksik olmaz..
biz haziranda abimlere giderken daha dağlarda kar vardı..
ve feci soğuk oluyoo...

sibelcim geçmişi okuyordum canım görmedim yazdığını...Bahar yine grip oldu onun dışında iyiyiz...siz de iyisinizdir umarım...

kıyamam baharıma geçmiş olsun sedacım.

koskoca istanbulda 2 kipa var biri pendik diğeri silivride yuh bee

yakın olanlar alsın bari iyiymiş hakkaten fiyat

saat 12 den 1 e kadar 5 keaz uyandı mızmızda mızmız emiyor uyuyakalıyor.. zaten tek göğsümle emziriyorum ondada süt kalmadı.. nedir bunun derdi anlamadım ki.. bu gece uzun olacağa benziyor... amann bende kime yazıyorsam.. şimdi siz meleklerinizle beraber mışıl mışıl uyuyorsunuz..
ahada yine ağlıyor...

herkese günaydın..
seldacım,anlaşılan uzun bir gece olmuş sana canım.akşam da elektrikler kesildi biz de,uzun süre gelmedi..

seldacım senin durum şuan bendende vahim gencerde gece 1 den sabah 5e kadar 6 defa uyandı ağzından ne zaman çıkarsam uyandı yani anlıyacağın sürekli ağzında duruyor(( ama yiğit dahada abartmış ayıp etmiş hatta annesine:) bu arada neden tek göğsünle emziriyosun almıyormu diğerini?

elifcim gencer in dişlerininden bahsetmişsin ya..benim yeğeni küçükken doktora götürmişlerdi bu yüzden vücutta demir fazlasından oluyor demişti doktor..demiri azalt demişti doktor...
hani belki bundandır belki diye söylüyorum canım...

Seldacım ve elifcim aç oldugundan olabilirmi .Geceleri ahmmeti tok tutacak bişeyler yedirip yatırıyorum gece kalktıgındada bir biberon mama veriyorum ama sadece geceleri .Bunları yapmadıgım zaman da ahmmette 30 dkk demeden zırlıyor ve bütün geceyi bizimle yatakta geciriyor. .İstersen mama ver sende bakalım uyanacakmı.?

günaydın canbahar ben gelene kadar tünaydın oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…