Seldacım ve elifcim aç oldugundan olabilirmi .Geceleri ahmmeti tok tutacak bişeyler yedirip yatırıyorum gece kalktıgındada bir biberon mama veriyorum ama sadece geceleri .Bunları yapmadıgım zaman da ahmmette 30 dkk demeden zırlıyor ve bütün geceyi bizimle yatakta geciriyor. .İstersen mama ver sende bakalım uyanacakmı.?
günaydın canbahar ben gelene kadar tünaydın oldu :)
Seldacım ve elifcim aç oldugundan olabilirmi .Geceleri ahmmeti tok tutacak bişeyler yedirip yatırıyorum gece kalktıgındada bir biberon mama veriyorum ama sadece geceleri .Bunları yapmadıgım zaman da ahmmette 30 dkk demeden zırlıyor ve bütün geceyi bizimle yatakta geciriyor. .İstersen mama ver sende bakalım uyanacakmı.?
günaydın canbahar ben gelene kadar tünaydın oldu :)
selam canlar stop
misafirim vardı yeni gitti stop
ama az önce telefon geldi yine misafir geliyor stop
portakkallı kek yaptım attım fırına stop
ama kalıbın ortasını yağlamayı unuttum yapışırsa hepinize küserim stop:)
selam canlar stop
Selam kızlar hasta bebişler varmış bizim gibi, geçmiş olsun
Eren biraz daha iyi gibi ama korktuğum başıma geldi Zeynebe bulaştı,dün ateşlendi kızım,fitille düşürdüm ateşini bugün çok şükür, ama burnu akıyor,arada midesi bulanır gibi oluyor, off iştah gitti sadece emmek istiyor mama önlüğünü gördüğü an kıyamet kopuyor, şehriyeli tavuk çorbası yapmıştm üç kaşık zorla yedi, kaşığı eliyle tutuyor kafasını sağa sola sallıyor, her taraf çorba oldu inatlaşmadım bende neyapayım hasta zaten, burun spreyi kullamıyorum peditusta içiriyorum bakalım iyi olmazsa yarın sağlık ocağına götürecem ......
bana kimse bişey yazmamış
ohh gözün aydın canım kavuştun şükür...bol bol hasret giderin..havalarda düzelmicek gibi..neyse geldiler ya oda yeter..selam kızlarr
nasılsınız herkes iyimi, ben iyiyim naz da iyi. bizi merak etmeyin.
ben giremiyorum malum biliyosunuz çok şükürler olsun Rabbime annemler geldiler. 22 saat süren bi otobüs yolculuğunun ardından gittik Elazığdan aldık onları. Nazla oynaştılar kaynaştılar bir dünya salya sümük gözyaşı... OOFff offf gurbet çok zor, 5 ay senin hasretinle yaşadık dediler dediler ağlaştılar..bende çok ağladım.
naz yabancılık çekmedi alıştı hemen ananesine dedesine. diyorum nede olsa kan çekti.. hava çok soğudu, şuanlık bi yere kıpırdayamıyoruz. gezmelere gidemedik. hep evdeyiz, yemek mutfak işi, naz, çorbası muhallebisi derken zaman geçiyor. burda hava 4 çeyrek te kararıyor akşam. hava açsın öyle gidicez nasipse mardin, urfa vs..
kendinize bide bebişlere iyi bakın.. ara ara girersem yazarım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzz........ :79:
slm cicim naber..inş yanmamıştır kekin..selam canlar stop
uyyy geçmiş olsun canım ya..valla korktuğun başına geldi..inş hemencecik düzelir nazlı kuzumuz..Selam kızlar hasta bebişler varmış bizim gibi, geçmiş olsun
Eren biraz daha iyi gibi ama korktuğum başıma geldi Zeynebe bulaştı,dün ateşlendi kızım,fitille düşürdüm ateşini bugün çok şükür, ama burnu akıyor,arada midesi bulanır gibi oluyor, off iştah gitti sadece emmek istiyor mama önlüğünü gördüğü an kıyamet kopuyor, şehriyeli tavuk çorbası yapmıştm üç kaşık zorla yedi, kaşığı eliyle tutuyor kafasını sağa sola sallıyor, her taraf çorba oldu inatlaşmadım bende neyapayım hasta zaten, burun spreyi kullamıyorum peditusta içiriyorum bakalım iyi olmazsa yarın sağlık ocağına götürecem ......
haaa benmde aklımdaydı dicektim eklede bakalım defnoşa..bende resim ekleyeyim bari.hem faceye.hem topikcige. defneninde topige resim eklemeyeli sanırım 4 ay oldu
ohh gözün aydın canım kavuştun şükür...bol bol hasret giderin..havalarda düzelmicek gibi..neyse geldiler ya oda yeter..
slm cicim naber..inş yanmamıştır kekin..
afiyet olsun..gerçi bu saatte çoktan afiyet olmştur.
uyyy geçmiş olsun canım ya..valla korktuğun başına geldi..inş hemencecik düzelir nazlı kuzumuz..
haaa benmde aklımdaydı dicektim eklede bakalım defnoşa..
ne olmuş nasıl olmuş maraş a geldi bidaha göremedik....
kız hani resim eklicektin baktım bişey yok..
hadi ekle koşşş...
yok gıı maraştanda koymuştum faceye.hee bi koyayım.uyumassam..
yok gı ben görmedim bi bakayım..
uyuma hadi koy bekliyom hattayım...
şuan ekliyom.gaceyede artıkın yarın koyarım.beni adama hadi gari kalk diyo.o oturacak..daha fazla koyarım oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?