2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım naber..

Son düzenleme:
selam kızlarr
nasılsınız herkes iyimi, ben iyiyim naz da iyi. bizi merak etmeyin.
ben giremiyorum malum biliyosunuz çok şükürler olsun Rabbime annemler geldiler. 22 saat süren bi otobüs yolculuğunun ardından gittik Elazığdan aldık onları. Nazla oynaştılar kaynaştılar bir dünya salya sümük gözyaşı... OOFff offf gurbet çok zor, 5 ay senin hasretinle yaşadık dediler dediler ağlaştılar..bende çok ağladım.
naz yabancılık çekmedi alıştı hemen ananesine dedesine. diyorum nede olsa kan çekti.. hava çok soğudu, şuanlık bi yere kıpırdayamıyoruz. gezmelere gidemedik. hep evdeyiz, yemek mutfak işi, naz, çorbası muhallebisi derken zaman geçiyor. burda hava 4 çeyrek te kararıyor akşam. hava açsın öyle gidicez nasipse mardin, urfa vs..

kendinize bide bebişlere iyi bakın.. ara ara girersem yazarım. öpüldünüzzzzzzzzzzzzz........ :79:

sedacım teşekkür ederim ama hiç bilmiyorum şuan neden olduğunu dra henüz gimedik salı günü gideceğiz ama dediğin gibi (bu arada ferrodan bahsediyosun dimi canım) olabilir sibelde ondan bahsetti ama kanımız çok düşük diye arttırdık onu..günde 12 damla veriyorum yani sibelinki kadar bile değil anlamadım ki neden oluyor

canım 2 ihtimal var ya dediğin gibi aç olduğundan yada emme güdüsünden dolayı (yalancı emzik almıyor) gencer biberon maması hiç almıyor sevmiyor yani.. keşke içsede bende versem sadece geceleri..bu gece mamalarından veriyorum kaşık maması yani 1 yemek kaşığından hazırlıyorum(kutunun üzerinde 4 yemek kaşığından bahsediyo) oda zorlayarak yiyor ağlaya ağlaya ama yinede kalkıyor hiçbir etkisi yok

selam canlar stop
misafirim vardı yeni gitti stop
ama az önce telefon geldi yine misafir geliyor stop
portakkallı kek yaptım attım fırına stop
ama kalıbın ortasını yağlamayı unuttum yapışırsa hepinize küserim stop:)

Selam kızlar hasta bebişler varmış bizim gibi , geçmiş olsun
Eren biraz daha iyi gibi ama korktuğum başıma geldi Zeynebe bulaştı,dün ateşlendi kızım,fitille düşürdüm ateşini bugün çok şükür, ama burnu akıyor,arada midesi bulanır gibi oluyor, off iştah gitti sadece emmek istiyor mama önlüğünü gördüğü an kıyamet kopuyor, şehriyeli tavuk çorbası yapmıştm üç kaşık zorla yedi, kaşığı eliyle tutuyor kafasını sağa sola sallıyor, her taraf çorba oldu inatlaşmadım bende neyapayım hasta zaten, burun spreyi kullamıyorum peditusta içiriyorum bakalım iyi olmazsa yarın sağlık ocağına götürecem ......

kolay gelsin seldacım,inş.yapışmaz kekin canım, yiğit nasıl,sen nasılsın.....

afiyet olsun.nasıl odu bi de bana dee stopp..benimde salıyo var yapmayı düşünüyrümm.stobumm..

çok geçmiş olsn yaa..bilirim onuu.bizded ekim başlıyorsa sırayla hasta oluruz..evde kalabalık olmakta arada iyi olmuyo

bana kimse bişey yazmamış

dur kızz.neen küstün
ayy yazık bee üzüldüm şimcik.bizim gibi olmuşsunuz sizde.gerçi biz ağlaşmadık ama zeyno ağlaştı bizdede
ailenle güzel vakit geçir.olsun hava iyi olmasın.evde onlarla berabar olmukta güzel.aslında anlıyorum eve biri gelince illaki orayı burayı gezdirme güdüsü geliyo dimi:))

yaww salıya buyrun gelin dedim.ben derim dedi komşu.şimde gelecklermi gelmeyecklermi bi haber vermediler.halbuki muhakkak haber verin dedim.ne rahat insanlar yaa.tabi iki çocuklu onlar sankiii

Son düzenleme:
bende resim ekleyeyim bari.hem faceye.hem topikcige. defneninde topige resim eklemeyeli sanırım 4 ay oldu

ohh gözün aydın canım kavuştun şükür...bol bol hasret giderin..havalarda düzelmicek gibi..neyse geldiler ya oda yeter..
slm cicim naber..inş yanmamıştır kekin..
afiyet olsun..gerçi bu saatte çoktan afiyet olmştur.
uyyy geçmiş olsun canım ya..valla korktuğun başına geldi..inş hemencecik düzelir nazlı kuzumuz..
bende resim ekleyeyim bari.hem faceye.hem topikcige. defneninde topige resim eklemeyeli sanırım 4 ay oldu
haaa benmde aklımdaydı dicektim eklede bakalım defnoşa..
ne olmuş nasıl olmuş maraş a geldi bidaha göremedik....

yok gıı maraştanda koymuştum faceye.hee bi koyayım.uyumassam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…