değil renkli kase americadan uzay mekiği getirsem bu oğlan yemez..
amann yemezse keyfi bilir ben yiyorum:)
10 kaşık yedi sadece .. sayıyorum artık..:)Yemedimi selda yaa :44: Ne yapmak lazım acab.Seni çok ii anlıyorum.Duruylada cok yasasık biz bu anları.İnat ettilermi hiç yemezler
10 kaşık yedi sadece .. sayıyorum artık..:)
şuan meme ağzında camış gibi emiyor..
kaşık fobisimi başladı acaba.. artık onu düşünmeye başladım.
10 kaşık yedi sadece .. sayıyorum artık..:)
şuan meme ağzında camış gibi emiyor..
kaşık fobisimi başladı acaba.. artık onu düşünmeye başladım.
sağol canım oraya bakarım tamam...kardeşin içinde hayırlısı olsun tatillerde gidip gelceğin bi kapı çıktı sana...
ay aslında beim havuşlu tarcınlı ıssız adam kekimde cok güzel oluyor tadına bakan herkez tarifini alıyor emine bederden yanlız .Burda versem telif hakkı dogururmu ki :)
değil renkli kase americadan uzay mekiği getirsem bu oğlan yemez..
amann yemezse keyfi bilir ben yiyorum:)
allah iyiliğini versin selda demek camış gibi emiyor heee...
memeyi tercih ediyo yemeklere desene yiğit kuzu...
yağız paşada laptopun fişini çekmeye uğraşıyo her an bağlantımız gidebilir
Ay inanmıyorum bende deminden beri duruyla uğrasıyorum.O da aynen geldi laptopun sarj kablosunu sökmeye calısıyor.Aradanda tuslara basmaya calısıyor.Bu subat bebeklerinde teknoloji hastalığı var sanırım
yalancı emziğe tenezzül etmiyor beyimiz sahici meme olacak..
neyse 10 kaşıkda yoğurt yedi..
kız burcu neler denediğimi tahmin edemezsin :) kolbastı oynuyorum arada:)
aynılar bunlar cidden...ben yazıyorum diye ellerimi itiyo o basıcakmış klavyeye.izin vermeyincede bağırıyor bana velet...
bide kumadayı alıp kanalları değiştirmeye bayılıyoruz...
bu arada benim adım pınar oğlumun adı da yağız..sende hoşgeldin aramıza...
Ay hiç güleceğim yoktu helal olsun sana
Dur şimdi bende duruya deniycem
Ama birsey sölicem yemeyinece hemen arkasına emzirme bence.Onu bildiği için yemiyo olabilir
Nasıl olsa ben yemezsem arkasına annem emziricek diyodur kesinakıllı bıdık
Ay inanmıyorum bende deminden beri duruyla uğrasıyorum.O da aynen geldi laptopun sarj kablosunu sökmeye calısıyor.Aradanda tuslara basmaya calısıyor.Bu subat bebeklerinde teknoloji hastalığı var sanırım
Çok memnun oldum pınarcım bende hatice .Varya sanki benim kızımı anlatıyorsun resmen.
Bide o kumandayı televizyona dogru uzatmıyomu bayılıyorum gülmekten.Dur birazdan o fotosunu koyim de gör
valla dediğin doğru hatice hiç düşünmemiştim..
kaşık ağzındayken kafayı sağasola sallayıp yakamdan tutup çekiyor beni kendine doğru.. ağlıyorda ağlıyor tabi bu arada..
bende ne yapayım mecbur bırakıp kaşığı emziriyorum.. ben korktum bu çocuktan şimdiden parmağında oynatıyor sabah içimden kendime söz verdim şu saate kadar emzirmeyeceğim diye..ama ne mümkün 15 dk sonra yine ağzındaydı malzeme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?