2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar lütfen bana yemek yedirebilmem için bir yöntem söyleyin öğlen yemeği vaktimiz geldi. ve benimki kaseyi görür görmez kafasını sallamaya başladı..
yine kriz geçirmek üzereyim

Selda ben durunun önüne şu iç içe giren kaplar varya onlardan koyuyorum.minik olanı diğerinin içine koymayı cok seviyor.Onunla biraz oyalanıyor.Bir de birseylerin kapağını acmayı ve içine bakmayı seviyor.o merakla incelerken bende ağzına tıkıyorum birkac lokma.Bi dene bakalım istersen.

kızlar benim oğlana brokoli çorbası yaptım bayılarak yedi sizde yapın bebişlere belki sever.İsterseniz tarifini vereyim cok basit.

maşallah haticeciğim duru ya..inş devam eder...
bizde ptesi gidicez dr a bakalım biz ne olmuşuz..
ama almadı gibi geliyo bana..iştah yok zıpırda hiç..

Sağol canım.Hiç belli olmuyor ya almamıstır diyosun bir bakıyorsun yarım kilo birden almıs.
Kilosu iyi diyorsun doktor kilo eğrisi aşağı gidiyor diyor.Ben çözemedim vallahi :44:
Ama bu kadar harekete yinede cok şükür

Son düzenleme:

ayyy canım yaa.kız aynı zeynepte öyle işte benim küçük bacıyla.hatta bizi almaya maraşa gelince karşı karşıya gelince ağlamış sarılıp.nerdesin sen diye.kardeşim hala unutamıyorum diye gözleri doluyo.zelnep ve defnede ikiside aşık benim bacıya.canım allah kavuştursun.vatan bizimm..gidersiniz sizde oraya.ayy belkim ankarayada gelirsin yazında bende orda olurum belkim görüşürüz.he he nerelerden herelerden çıkardımmm işimi

kızlar toplaşıyoz yavaş yavaş..
kış geldi artık herkes evde olur..
bol bol sohbet ederiz..
tabi sıpalar izin verirse..

heeee
ecem,mertkan. geçmişler olaaa..
elifcim valla bizim dişimiz yokkzeyneptede öyle bişey olmadı ama siel doğru demiş kan damlasından olabilir.
duruya maşallah.kilosu çok güzell.sizimki aşağıdaysa acep recep bizimki nirdeki
uyumayan veletlerr yatın gariiii bak geliyommm

Gel sekerim gel Minikler uyurken azıcık çene çalalım

seninki uyuyoda benimkide oyuncak dağtıyo.ayy ortalık darmadağınıkk.ben burdaa

:

Ne oldu kızz? Pek bi neşeli gördüm seni.

yok gııı giriş gözel olsun didimama çok şükür iyiz bieee..
haa çorba tarifini alayım caanım.,bende yapıyom brokoli severek yiyo.tabi blerdırdan geçecek o ayrı.sende yaz bakimmm. nasılmış.olmadı bende yazarım...

bu arad merhaba canım benim adım ebru kızımın adıda duru durular çoğaldı karışcak hepsi birbirine ..

ben böyle havaları sevmem ya.içim daralıyo.açık olacak güneş olacakk..ayyy..
aslında çok işim var uşakları yıkıyicimm..zeynebi pakladım .sıra defnede.ahamm portakalları atıp ataıp durii.kız elleme diyom gülüyo top gibi yuvarlıyoneysem belki iki ısırırda fitamin alır...
saat beşte eşimin kuzeni varmış meger burda ögretmenmiş.kocamında habarı yok tabi.pek görüşmüyorlarmıştı.şimdi teyzesi gelmişte ben burdayım gelin bi görayim diyo kızına gelmiş.oraya gidcez.ee ilk gidecegiz ya ki süslenip püslenecegim.amma velakin veletleri yıkayayım ondan sonra..
yaww serep nirde yaa(mydarling) kız rüyamda gördüm onuu da iki anlataım demiştim

gızlar gızlar gelemmi yanagınızdan öpemmiii

Allah iyilik versin canm yazdım ek gıda topiğne oradan bakarsınız.

bende sevmem böyle havaları cok canm sıkılır.
Ohh gezmeyemi gidiceksiniz gezin gezin gezemeyenler içinde gezin.Kız hem gezmeye gitcez dion hem cocugu yıkıyosun ya üşütürse allah korusun bence sen gelince yıka defneyi.

hım bakarım topige..
yaw ne bilem üşürmükii..amma kız güzel koksun bacım.dur ben hemen yıkayayımda ısınır ozamana kadar...

ay aslında beim havuşlu tarcınlı ıssız adam kekimde cok güzel oluyor tadına bakan herkez tarifini alıyor emine bederden yanlız .Burda versem telif hakkı dogururmu ki :)

ay aslında beim havuşlu tarcınlı ıssız adam kekimde cok güzel oluyor tadına bakan herkez tarifini alıyor emine bederden yanlız .Burda versem telif hakkı dogururmu ki :)

kız ne telif hakkı yaa.
ek gıda topigine yaz.alalım ordannn...gazeteyemi veriyon mübarekk..bişeycik olmazzz..ver ver..bakayım sonra ek gıda topiginee..

hım bakarım topige..
yaw ne bilem üşürmükii..amma kız güzel koksun bacım.dur ben hemen yıkayayımda ısınır ozamana kadar...

kız ne telif hakkı yaa.
ek gıda topigine yaz.alalım ordannn...gazeteyemi veriyon mübarekk..bişeycik olmazzz..ver ver..bakayım sonra ek gıda topiginee..
iyi ozaman öle bişey olursa ayşegül de benim kadar suclu gaz verdi bana derim .

Amann erken konustum benim zilli tüm enerjisiyle uyandı.Kaşla göz arasında mutfağa kaçtı.gelburaya diyorum nasıl gülerek kaçıyor

bu arad merhaba canım benim adım ebru kızımın adıda duru durular çoğaldı karışcak hepsi birbirine ..

Merhaba canım bende Hatice .İsminin yanında derin okuyunca ben kızının adını derin sanndım.evet sanırım 3 duru oldu.benimkine arsız duru diyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…