kızlar lütfen bana yemek yedirebilmem için bir yöntem söyleyin öğlen yemeği vaktimiz geldi. ve benimki kaseyi görür görmez kafasını sallamaya başladı..
yine kriz geçirmek üzereyim
seldacım kaselerini renklendirsen nasıl olur bizimki renkli kaselerde yemeyi seviyor.
maşallah haticeciğim duru ya..inş devam eder...
bizde ptesi gidicez dr a bakalım biz ne olmuşuz..
ama almadı gibi geliyo bana..iştah yok zıpırda hiç..
gızlar gızlar gelemmi yanagınızdan öpemmiii
günaydınlar.
berbat bir geceden çıkmayım.Duru gece 3 e kadar uyumadı , uyutmadı.teyzesi (kardeşim) dün ankaraya gitti artık orada yaşayacak.iş teklifi aldı kabul etti.1-2 ay halam var orda onda kalacak sonra ev tutacağız ayrı yaşayacak.Duru da acayip sever teyzesini.kardeşim dün öperken çok ağladı ama çok çok ağladı Duru dan ayrılmak çok zor geldi.Sanırım Duru da hissetti 3 e kadar yarı mızırdar yarı keyifli ama 0 uyku ile geçirdik.babasınıda uyutmadı adam 3 te yattuı 6 da uyandı işe gitti bugün ona gün bitmez.
Duru hayatımıza geldide değişilmezimiz oldu.kardeşim anneden babadan ayrıldığına değil ama yiğenini büyümesini göremiyeceği için ağlıyoru.hakkında hayırlısı olsun inşallah.banada çok koydu ama evden çıktı resmen.
yada birileri bizi gözetliyor kız benim kaynım olmasın
kızlar toplaşıyoz yavaş yavaş..
kış geldi artık herkes evde olur..
bol bol sohbet ederiz..
tabi sıpalar izin verirse..
Gel sekerim gel Minikler uyurken azıcık çene çalalım
:
Ne oldu kızz? Pek bi neşeli gördüm seni.
Sağol canım.Hiç belli olmuyor ya almamıstır diyosun bir bakıyorsun yarım kilo birden almıs.
Kilosu iyi diyorsun doktor kilo eğrisi aşağı gidiyor diyor.Ben çözemedim vallahi :44:
Ama bu kadar harekete yinede cok şükür
Allah iyilik versin canm yazdım ek gıda topiğne oradan bakarsınız.seninki uyuyoda benimkide oyuncak dağtıyo.ayy ortalık darmadağınıkk.ben burdaa
yok gııı giriş gözel olsun didimama çok şükür iyiz bieee..
haa çorba tarifini alayım caanım.,bende yapıyom brokoli severek yiyo.tabi blerdırdan geçecek o ayrı.sende yaz bakimmm. nasılmış.olmadı bende yazarım...
bende sevmem böyle havaları cok canm sıkılır.ben böyle havaları sevmem ya.içim daralıyo.açık olacak güneş olacakk..ayyy..
aslında çok işim var uşakları yıkıyicimm..zeynebi pakladım .sıra defnede.ahamm portakalları atıp ataıp durii.kız elleme diyom gülüyo top gibi yuvarlıyoneysem belki iki ısırırda fitamin alır...
saat beşte eşimin kuzeni varmış meger burda ögretmenmiş.kocamında habarı yok tabi.pek görüşmüyorlarmıştı.şimdi teyzesi gelmişte ben burdayım gelin bi görayim diyo kızına gelmiş.oraya gidcez.ee ilk gidecegiz ya ki süslenip püslenecegim.amma velakin veletleri yıkayayım ondan sonra..
yaww serep nirde yaa(mydarling) kız rüyamda gördüm onuu da iki anlataım demiştim
Allah iyilik versin canm yazdım ek gıda topiğne oradan bakarsınız.
bende sevmem böyle havaları cok canm sıkılır.
Ohh gezmeyemi gidiceksiniz gezin gezin gezemeyenler içinde gezin.Kız hem gezmeye gitcez dion hem cocugu yıkıyosun ya üşütürse allah korusun bence sen gelince yıka defneyi.
hım bakarım topige..
yaw ne bilem üşürmükii..amma kız güzel koksun bacım.dur ben hemen yıkayayımda ısınır ozamana kadar...
ay aslında beim havuşlu tarcınlı ıssız adam kekimde cok güzel oluyor tadına bakan herkez tarifini alıyor emine bederden yanlız .Burda versem telif hakkı dogururmu ki :)
hım bakarım topige..
yaw ne bilem üşürmükii..amma kız güzel koksun bacım.dur ben hemen yıkayayımda ısınır ozamana kadar...
iyi ozaman öle bişey olursa ayşegül de benim kadar suclu gaz verdi bana derim .kız ne telif hakkı yaa.
ek gıda topigine yaz.alalım ordannn...gazeteyemi veriyon mübarekk..bişeycik olmazzz..ver ver..bakayım sonra ek gıda topiginee..
seninki uyuyoda benimkide oyuncak dağtıyo.ayy ortalık darmadağınıkk.ben burdaa
yok gııı giriş gözel olsun didimama çok şükür iyiz bieee..
haa çorba tarifini alayım caanım.,bende yapıyom brokoli severek yiyo.tabi blerdırdan geçecek o ayrı.sende yaz bakimmm. nasılmış.olmadı bende yazarım...
bu arad merhaba canım benim adım ebru kızımın adıda duru durular çoğaldı karışcak hepsi birbirine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?