2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın hafta sonu giremedim inşallah herkes iyidir güzel bir hafta olsun inşallah
günaydın canım, zeynep hasta burnu akıyor,arada öksürüyor bugün doktora gidecez, sen nasılsın furkan nasıl....

böyle durmayayımda gidemde iş yapayım.evi bari temiz tutalım..sonra gelirim..

kolay gelsin ayşegül

herkese günaydın hafta sonu giremedim inşallah herkes iyidir güzel bir hafta olsun inşallah
günaydın cnm
hafta sonu bende giremiyorum hiç
oğlun nasıl iyimi

günaydın kızlar
günaydın selmacımm
nasıl senin afacanlar
iyiler.defne acık burnu akıyo.ama iyi şükür.sürekli kucak istiyo beni yoruyo(

..
hep öleleer valla kucak istiyolar geçmiş olsun burnu akmasıyla atlatırda hasta olmaz inş.cnm

Canım Korsan Doruk yaramazlığın hat safhalarında. Eminim sizinkilerde öyle ya 1 dk durmuyor cocuk. devamlı haraket halinde. kıpırcan mübarek. bizde cok yoruluyoruz tabi. ben işe geldim biraz dinlenicem ama babası sabah kara kara düşünüyordu bu haftayı nasıl gecircem ben diye :18:

bizde bi hastalık yok. ctesi sokağa cıkardım bilerek. buz gibi havada arabasıyla nişantaşına gittik geldik. şimdilik bisey yok.

defneye cok gecmis olsun.

esmacım senin bucur nasıl. herkesin haftasonu nasıl gecti.

valla özlemcim öle sürekli bişiyleri keşfetmekle meşgulüz hiç durmuyolar ee çalıştığımız için ev işleri hafta sonuna kalıyor baya yourluyorum ilgilenicek mecalim kalmıyor
üzülüyorum yavrumla ilgilenemiyorum die ama npalımm,,
birz dişlerinden dolayıda huysuz gece hep ağladı uyumadıda

aslında buzgibi hava felan diyip evve kapatmmak gerekiyo iyi etmişin gezdirmekle

evet kızlar bencede hava soguk diye kuzuları eve hapisetmeyin. cok zararlı. temiz havaya cıkarın. atkısını şapkasını takin biseycik olmaz.

günaydın canım, zeynep hasta burnu akıyor,arada öksürüyor bugün doktora gidecez, sen nasılsın furkan nasıl....

kolay gelsin ayşegül

geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır havalar soğudu valla artık çok dikkat etmemiz lazım furkanda diş çıkarıyor ilk dişi biraz huyzuz

günaydın cnm
hafta sonu bende giremiyorum hiç
oğlun nasıl iyimi

oğlumda iyi canım yaramazlık peşinde koşuyor senin oğlun nasıl

Son düzenleme:
sağol esmacım eren hastaydı iyileşti, şimdide zeyno hasta onunla uğraşıyorum bugün doktora gidecez senin yaramaz nasıl.....

özlemcim bu aralar hepsi aynı demek, bir dakka yerinde durmuyor zeynepte,birkaç gündür hasta biraz keyifsiz teyzesi, o yüzden yine yapışık ikizler gibi geziyoruz mız mız zeynoyla
kızlar bloguma yeni yazı yazdım. bilginize

aysegülcüm senin yorumunu gördüm canım. :)

Küçük Prensim: Kış geldi!

hemen bakıyorum canım....

selmacım gecmis olsun. aksamları ılık banyo yaptırmayı ihmal etme. cok iyi geliyor. icine birazda buguseptil yada coldmix damlatırsan dahada iyi olur.

selmacım geçmiş olsun cnm kuzularına
emir kağanda işte huyruz onun dışında iyi şükür
bende götürücem kontrole yarın inş.

zeynepcim günaydın. özlettin kendini valla.
herşey yolundamı? babaannnen nasıl oldu? ipek nasıl? babanıza kavustunuzmu dün :)

günaydın kızlar nasılsınızz herkese güzel bir hafta diliyorumm
DERİNDE ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYO ALIŞTI HERYER TIRMANMAK İSTİYOR KOLTUKLARA TIRMANIP CAMA ÇIKIYOR TÜM GÜNÜMÜZ CAMDA GEÇTİ 2 GÜN DÜN BİR ARA MASANIN ALTINA GİRDİ VE AYAĞA KALKMIŞ BİZ DERİN ARIYORUZ İKİ DAKİKADA YAPIYO YAPICAĞINI HİÇ DURMUYOLAR KUZULAR ARTIKK

iyiyiz zeynepcim napalım... ipek te her zamanki gibi. yaramaz ve uykusuz...
babanem iyi sağolasın,işte ağrısı sancısı oluyor zaman zaman. iyi tutmaya çalışıyoruz,mutlu etmeye çalışıyoruz. şu an başka bişey gelmiyorr elden maalesef...
bende özledim ya. fırsat bulunca giriyorum. çarşamba-perşembe dönücem eve kısmetse. o zaman bol bol gelirim demek isterdim ama ipoş sağolsun pek izin vermiyor...

bütün gün çığlık atıyor ewde kafa beyin kalmadı bende artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…