hutunlar nirdesiniz...:79::79:
günaydınlar
kış geldi valla hava baya soğuk
Günaydın kızlaaar
ayşegülcüm şikerim nasılsın kızlar nasıl
özlemcim sen nasılsın cnm korsan doruk nasıl
herkese günaydın hafta sonu giremedim inşallah herkes iyidir güzel bir hafta olsun inşallah
günaydın kızlar
günaydın canım, zeynep hasta burnu akıyor,arada öksürüyor bugün doktora gidecez, sen nasılsın furkan nasıl....herkese günaydın hafta sonu giremedim inşallah herkes iyidir güzel bir hafta olsun inşallah
böyle durmayayımda gidemde iş yapayım.evi bari temiz tutalım..sonra gelirim..
günaydın cnmherkese günaydın hafta sonu giremedim inşallah herkes iyidir güzel bir hafta olsun inşallah
günaydın selmacımmgünaydın kızlar
hep öleleer valla kucak istiyolar geçmiş olsun burnu akmasıyla atlatırda hasta olmaz inş.cnmiyiler.defne acık burnu akıyo.ama iyi şükür.sürekli kucak istiyo beni yoruyo(
..
valla özlemcim öle sürekli bişiyleri keşfetmekle meşgulüz hiç durmuyolar ee çalıştığımız için ev işleri hafta sonuna kalıyor baya yourluyorum ilgilenicek mecalim kalmıyorCanım Korsan Doruk yaramazlığın hat safhalarında. Eminim sizinkilerde öyle ya 1 dk durmuyor cocuk. devamlı haraket halinde. kıpırcan mübarek. bizde cok yoruluyoruz tabi. ben işe geldim biraz dinlenicem ama babası sabah kara kara düşünüyordu bu haftayı nasıl gecircem ben diye :18:
bizde bi hastalık yok. ctesi sokağa cıkardım bilerek. buz gibi havada arabasıyla nişantaşına gittik geldik. şimdilik bisey yok.
defneye cok gecmis olsun.
esmacım senin bucur nasıl. herkesin haftasonu nasıl gecti.
günaydın canım, zeynep hasta burnu akıyor,arada öksürüyor bugün doktora gidecez, sen nasılsın furkan nasıl....
kolay gelsin ayşegül
günaydın cnm
hafta sonu bende giremiyorum hiç
oğlun nasıl iyimi
oğlumda iyi canım yaramazlık peşinde koşuyor senin oğlun nasıl
sağol esmacım eren hastaydı iyileşti, şimdide zeyno hasta onunla uğraşıyorum bugün doktora gidecez senin yaramaz nasıl.....günaydın cnm
oğlun nasıl iyimi
günaydın selmacımm
nasıl senin afacanlar
hep öleleer valla kucak istiyolar geçmiş olsun burnu akmasıyla atlatırda hasta olmaz inş.cnm
Canım Korsan Doruk yaramazlığın hat safhalarında. Eminim sizinkilerde öyle ya 1 dk durmuyor cocuk. devamlı haraket halinde. kıpırcan mübarek. bizde cok yoruluyoruz tabi. ben işe geldim biraz dinlenicem ama babası sabah kara kara düşünüyordu bu haftayı nasıl gecircem ben diye :18:
bizde bi hastalık yok. ctesi sokağa cıkardım bilerek. buz gibi havada arabasıyla nişantaşına gittik geldik. şimdilik bisey yok.
defneye cok gecmis olsun.
esmacım senin bucur nasıl. herkesin haftasonu nasıl gecti.
kızlar bloguma yeni yazı yazdım. bilginize
aysegülcüm senin yorumunu gördüm canım. :)
Küçük Prensim: Kış geldi!
çok şükür cnm iyi biraz huysuz ya dişten yada kabız gibiondan gece çok ağladıgünaydın cnm
oğlun nasıl iyimi
oğlumda iyi canım yaramazlık peşinde koşuyor senin oğlun nasıl
çok şükür cnm iyi biraz huysuz ya dişten yada kabız gibiondan gece çok ağladı
onların ağlamasına dayanamam canım bu dişlerde mahvediyor çoukları kabızsa fitil ver istersen iyi gelir
evet kızlar bencede hava soguk diye kuzuları eve hapisetmeyin. cok zararlı. temiz havaya cıkarın. atkısını şapkasını takin biseycik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?