bugün alıcam tüpte lağma oluyo ondanonların ağlamasına dayanamam canım bu dişlerde mahvediyor çoukları kabızsa fitil ver istersen iyi gelir
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın ipek nasıl babannenin keyfi nasıl
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınızz herkese güzel bir hafta diliyorumm
DERİNDE ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYO ALIŞTI HERYER TIRMANMAK İSTİYOR KOLTUKLARA TIRMANIP CAMA ÇIKIYOR TÜM GÜNÜMÜZ CAMDA GEÇTİ 2 GÜN DÜN BİR ARA MASANIN ALTINA GİRDİ VE AYAĞA KALKMIŞ BİZ DERİN ARIYORUZ İKİ DAKİKADA YAPIYO YAPICAĞINI HİÇ DURMUYOLAR KUZULAR ARTIKK
yaramaz derine bak sen :78:
ahhh o yaramazlıkları anlatmakla bitmez
kımıl kımıl dolaşıyor evin içinde. saniye durmuyor ya...
fenalık geliyor bazen bana. hastalandım bide,ağrım da var. sağolsun kuzucum hiç izin vermiyor iki dakika totomu kırayım...
bide ona hayır olmaz dediğimde parmağını kaldırıp kafasını sallıyor bana onu öğrenmiş şimdide. hay allahım ya... o öyle yapınca da kızamıyorum ki
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar nasılsınızz herkese güzel bir hafta diliyorumm
DERİNDE ÇOK YARAMAZ HİÇ DURMUYO ALIŞTI HERYER TIRMANMAK İSTİYOR KOLTUKLARA TIRMANIP CAMA ÇIKIYOR TÜM GÜNÜMÜZ CAMDA GEÇTİ 2 GÜN DÜN BİR ARA MASANIN ALTINA GİRDİ VE AYAĞA KALKMIŞ BİZ DERİN ARIYORUZ İKİ DAKİKADA YAPIYO YAPICAĞINI HİÇ DURMUYOLAR KUZULAR ARTIKK
iyiyiz zeynepcim napalım... ipek te her zamanki gibi. yaramaz ve uykusuz...
babanem iyi sağolasın,işte ağrısı sancısı oluyor zaman zaman. iyi tutmaya çalışıyoruz,mutlu etmeye çalışıyoruz. şu an başka bişey gelmiyorr elden maalesef...
bende özledim ya. fırsat bulunca giriyorum. çarşamba-perşembe dönücem eve kısmetse. o zaman bol bol gelirim demek isterdim ama ipoş sağolsun pek izin vermiyor...
bütün gün çığlık atıyor ewde kafa beyin kalmadı bende artık
ayşegül bacımmm günaydın
esmacım günaydın canım
ayşegül nasıl gördün beni rüyanda anlatsana kızz
Günaydınnnn arkadaşlar... Herkes iyi mi
Küçük Prensim: İlk kavgamız!!!
kızlar yine yazı yazdım ayıptır söylemesi. bana kızmıyorsunuz dimi burdan ikidebir blogumu yazıyorum diye :18:
sağol özlemcim bugün banyo yaptırayım da rahatlasın azcık kuzum....selmacım gecmis olsun. aksamları ılık banyo yaptırmayı ihmal etme. cok iyi geliyor. icine birazda buguseptil yada coldmix damlatırsan dahada iyi olur.
sağol esmacım diştenmi huysuzluğu çıkardımı dişlerini paşa....selmacım geçmiş olsun cnm kuzularına
emir kağanda işte huyruz onun dışında iyi şükür
bende götürücem kontrole yarın inş.
günaydın zeynepcim...günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın serap yaramaz mavişe bak sen masaların altına saklanıyor demek cimcimegünaydın kızlar nasılsınızz herkese güzel bir hafta diliyorumm
ayşegülcüm süpürgede ne varsa bizim yaramazda üstüne çıkmaya çalışıyor sürekli, birde ona tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor genelde tutunup kalktığı yerde açma kapama düğmesi, kırk kere açıp kapatıyoruz evi süpürürken,evi nasıl süpürüyorum anlamıyorum bendeevi süpürüp.siliyorum.süpürge çcalışınca bizim kız atlıyo üstüne.üstünde durabilsiler.geze geze süpürürüz..arkamdan takip ediyo beni..
biberona accı süt koymuştum içermiki diye.valla açti...bu kızı anlamak zor:))
ama biberondan su iciyo gece.alıştı ona.ama alıştırma bardakları var gündüzleri onla veriyorum.ama gece biberonla su iyi oluyo daha çabuk uykuya dalıyo.arada emmmek istemiyo gece su içiyo:))
günaydın canım hoşgeldin biz iyiz şükür hafif huysuzluk ve yaramazlık dışında sen nasılsın esra nasıl
iyiz havvacım.sen nasılsın.küçük hanım nasıl.yine yogunsun dimii..hafta sonu accıkta olsa girseydin..
yok kız neden olsunki.bizler bebeklerimiziçin burdayız.aslolon bu dimi.ama bence haberdar et bazen unutuluyo.takip edemiyorum ben.yorum yapmayıda ögrenmişken
Sağolun kızlar iyiyiz çok şükür. 2. yazılılar da bitti . Artık daha rahat girebiliyorum.
Ayşegülcüm cumartesi Çorludaydık kardeşimizn bebek mevlidi vardı. Yeğenimle ilk kez görüştüm. Pazar da ev işleri falan giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?