2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh o yaramazlıkları anlatmakla bitmez
kımıl kımıl dolaşıyor evin içinde. saniye durmuyor ya...
fenalık geliyor bazen bana. hastalandım bide,ağrım da var. sağolsun kuzucum hiç izin vermiyor iki dakika totomu kırayım...
bide ona hayır olmaz dediğimde parmağını kaldırıp kafasını sallıyor bana onu öğrenmiş şimdide. hay allahım ya... o öyle yapınca da kızamıyorum ki

aynen öyle zeynepcim bizimkide parmak sallıyor bana hayır nannaaımış sözde bana kızıyo

bencede mutlu etmek çok önemlii ihtiyaçları olan tek şey sevgi ve ilgi ah bilseydim babannemin yanından hiç ayrılmazdımmm

bizim icinde değişiklik olur. emziren anneler buluşması olacak orada ya. birsürü bebek ve anne etrafta güzel olabilir diyorum ben.

bu ctesi saat 3 tede benim tiyatro biletim var. cevahire gidicem. didem ve esrada citis e gelsinler orda bi kahve iceriz birlikte. emziren annelerle buluşuruz diyom ben. :92:

günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın.

pis cadııı..:)))

sizi iyi anlmıyorum.elinizden gelini yapın tabi.mutluluk çot önemli...

ayşegül bacımmm günaydın
esmacım günaydın canım

ayşegül nasıl gördün beni rüyanda anlatsana kızz

evi süpürüp.siliyorum.süpürge çcalışınca bizim kız atlıyo üstüne.üstünde durabilsiler.geze geze süpürürüz..arkamdan takip ediyo beni..
biberona accı süt koymuştum içermiki diye.valla açti...bu kızı anlamak zor:))
ama biberondan su iciyo gece.alıştı ona.ama alıştırma bardakları var gündüzleri onla veriyorum.ama gece biberonla su iyi oluyo daha çabuk uykuya dalıyo.arada emmmek istemiyo gece su içiyo:))

ayşegül bacımmm günaydın
esmacım günaydın canım

ayşegül nasıl gördün beni rüyanda anlatsana kızz

ay evet dimi.unutmuştum
kız bi seni deil kocanıda gördüm rüyamda
yeni evliymişsiniz.bende benim küçük bacıyla size geliyoz.ikimizide tanıyormuşsunuz.ama serap senin sanırım 18 yaşındaki halini gördüm.çok çocuk gibi duroyrdun.saçların uzun sapsarı.maviş gözler.ama sankım o yaşlardasın.eşinle bizi güzelce ağırlıyon.gezdiriyorsunuz.bayagı serap diye hitap ediyoz.eve dönecegiz bize ucak kiralıyonuzbiz ona binip öpüşüp koklaşıp ayrılıyoszayy çok güldüm bi yerim açıkta uyumuşum herhal.

Günaydınnnn arkadaşlar... Herkes iyi mi

iyiz havvacım.sen nasılsın.küçük hanım nasıl.yine yogunsun dimii..hafta sonu accıkta olsa girseydin..

Küçük Prensim: İlk kavgamız!!!

kızlar yine yazı yazdım ayıptır söylemesi. bana kızmıyorsunuz dimi burdan ikidebir blogumu yazıyorum diye :18:

yok kız neden olsunki.bizler bebeklerimiziçin burdayız.aslolon bu dimi.ama bence haberdar et bazen unutuluyo.takip edemiyorum ben.yorum yapmayıda ögrenmişken

selmacım gecmis olsun. aksamları ılık banyo yaptırmayı ihmal etme. cok iyi geliyor. icine birazda buguseptil yada coldmix damlatırsan dahada iyi olur.
sağol özlemcim bugün banyo yaptırayım da rahatlasın azcık kuzum....

selmacım geçmiş olsun cnm kuzularına
emir kağanda işte huyruz onun dışında iyi şükür
bende götürücem kontrole yarın inş.
sağol esmacım diştenmi huysuzluğu çıkardımı dişlerini paşa....

günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın zeynepcim...

günaydın serap yaramaz mavişe bak sen masaların altına saklanıyor demek cimcime

ayşegülcüm süpürgede ne varsa bizim yaramazda üstüne çıkmaya çalışıyor sürekli, birde ona tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor genelde tutunup kalktığı yerde açma kapama düğmesi, kırk kere açıp kapatıyoruz evi süpürürken,evi nasıl süpürüyorum anlamıyorum bende

Günaydınnnn arkadaşlar... Herkes iyi mi

günaydım canım

günaydın canım hoşgeldin biz iyiz şükür hafif huysuzluk ve yaramazlık dışında sen nasılsın esra nasıl

Sağolun kızlar iyiyiz çok şükür. 2. yazılılar da bitti . Artık daha rahat girebiliyorum.
Ayşegülcüm cumartesi Çorludaydık kardeşimizn bebek mevlidi vardı. Yeğenimle ilk kez görüştüm. Pazar da ev işleri falan giremedim

havva selma günydın kızlarrr
özlem niye kızalım arkadaşım yaaa aşkol ben okudum çokta beğendşmmm

ayşegül ne güzel olurdu demi gerçek olsa gelsenizzz ben 18 yaşındayken ahh ahhhh

kardeşin nerde oturuyor canım bende çorludayımya görüşürdük belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…