2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hımm.şu kıbristakimi.burayamı geldi..maşallah.allah kaul etsin.

havva selma günydın kızlarrr
özlem niye kızalım arkadaşım yaaa aşkol ben okudum çokta beğendşmmm

ayşegül ne güzel olurdu demi gerçek olsa gelsenizzz ben 18 yaşındayken ahh ahhhh
dimi güzel olurdu.bende 18 yaşlarımda bursaya gelirdim.ablamlar balıkesirdeydi.bursada arkadaşları vardı giderdikk.güzel bi yerdi .nasıl degişti kim bilir((

Kardeşim Kıbrısta oturuyo canım ama kayınvaldeleri Çorluda. Kırtasiye dünyasının orda. Büyük kavşağın yanı hemen

annemlerin evin oralarda canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah teyze olmak çok güzel bir duygu bende yeni teyze oldum bu pazardan bizim mevlütümüz var

Son düzenleme:
havva selma günydın kızlarrr
özlem niye kızalım arkadaşım yaaa aşkol ben okudum çokta beğendşmmm

ayşegül ne güzel olurdu demi gerçek olsa gelsenizzz ben 18 yaşındayken ahh ahhhh

Günaydın Selmacım. Esra korkuyo süpürgeden yaaa. Görünce kaçıyo hemen

günaydın canım allah kabul etsin,nasıl büyümüşmü prenses teyzesi
kıyamam esroşa ben korkuyor demek

Evet Ayşegülcüm izne geldiler. Temmuz sonu da kesin dönüş inşallah

a çok iyi.hadi gözünüz aydın.

annemlerin evin oralarda canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah teyze olmak çok güzel bir duygu bende yeni teyze oldum bu pazardan bizim mevlütümüz var
sizinde analı baalı büyüsün inşallah.

kızım saat 8,30 dan beri uyuyor arada mızırdanıyor yanına uzanıp emziriyorum uykusuna devam ediyor,az önce çalan telefon bile uyandırmadı oysaki çıt çıksa uyanır hemen, uykusu çok hafiftir fitil atmıştım rahatlattı uyuyor kuşum, öğleden sonra sağlık ocağına götürecem büyük bir ihtimal boğazları ama kulaklarınıda çok çekiştiriyor bakalım aile hekimimiz ne diyecek,ben gidip bir çorba yapayım kızıma belki kalkınca yer hiç sanmıyorum ama yinede şansımı denerim,neyse sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın öptüm bebişleri

Selam kızlar nabersiniz

Selam canım hoş geldin. sarı şekerim nasıl sen nasılsın

Aaa geççmiş olsun ne oldu sarı kuzuma..Kıyamam

Çok geçmiş olsun canım sen yinede göster ihmal etme .Bizde diş dedik durduk boğazında çıktı .Hem için rahat eder acil şifalar dilerim tatlı kızına

Sağol canım iyiyim sarı şekerde ağlayıp duruyor birde bıdı bıdı söyleniyor .Bilgisayarı ona vermiyorum kızıyorum diye suratının halini bir görseniz gülersiniz
Sen nasılsını Esracık iyi mi

hayırlı pazartesiler herkese..
hastalara geçmişler olsun..Zeynep kuzum inşallah ilerlemeden atlatırsınız..
kekim çok güzel oldu ayşegülcüm.. misafirlerimde çok beğendi yiğit alp de..
mama sandalyesi aldık internetten onu bekliyorum bugün getirecekler..
ya şok oldum müge anlıdaki efendinin katili kendi hala oğulları çıktı..allah kahretsin böyle akrabayı

Bursalı kızlarr burçin cuma günü diş buğdayı yapıyoomuş davet ediyo herkesi gitmek isteyenler haber vericekmişşş malum neti yok faceboooka yazabilirsinizzz

Sağo canım iyiyiz çok şükür. Esra da telefonu kulağına götürüyo sırıtıyo

Kızlar 2011 anneleri doğurmaya başlamışlar. Fatoştan da erken olmuş bu doğum Allah yardımcıları olsun...
Aaaaaaa hakikaten çok erken miş .Allah yardımcıları olsun gerçektende

Hoşgeldin canım Ben o programı seyretmiyorum sinirlerim bozuluyor valla

sağol canım kardeşim adınada
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş....

Selam kızlar nabersiniz
hoşgeldin canım nasılsın mertkan nasıl....

Sağol Selmacım büyümüş valla ya üç buçuk dört aylık artık
maşallah havvacım allah bağışlasın....

sağol havvacım abisinden bulaştı sanırım burnu akıyor,öksürüyor teyzesi.....

sağol tubacım gidecez öğleden sonra bakalım ne diyecek doktor.....

sağol seldacım sanada iyi haftalar canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…