Sağolun kızlar iyiyiz çok şükür. 2. yazılılar da bitti . Artık daha rahat girebiliyorum.
Ayşegülcüm cumartesi Çorludaydık kardeşimizn bebek mevlidi vardı. Yeğenimle ilk kez görüştüm. Pazar da ev işleri falan giremedim
dimi güzel olurdu.bende 18 yaşlarımda bursaya gelirdim.ablamlar balıkesirdeydi.bursada arkadaşları vardı giderdikk.güzel bi yerdi .nasıl degişti kim bilirhavva selma günydın kızlarrr
özlem niye kızalım arkadaşım yaaa aşkol ben okudum çokta beğendşmmm
ayşegül ne güzel olurdu demi gerçek olsa gelsenizzz ben 18 yaşındayken ahh ahhhh
kardeşin nerde oturuyor canım bende çorludayımya görüşürdük belki
Kardeşim Kıbrısta oturuyo canım ama kayınvaldeleri Çorluda. Kırtasiye dünyasının orda. Büyük kavşağın yanı hemen
annemlerin evin oralarda canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah teyze olmak çok güzel bir duygu bende yeni teyze oldum bu pazardan bizim mevlütümüz var
havva selma günydın kızlarrr
özlem niye kızalım arkadaşım yaaa aşkol ben okudum çokta beğendşmmm
ayşegül ne güzel olurdu demi gerçek olsa gelsenizzz ben 18 yaşındayken ahh ahhhh
Günaydın Selmacım. Esra korkuyo süpürgeden yaaa. Görünce kaçıyo hemen
Sağol Aytencim. Maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Allah kabul etsin
Evet Ayşegülcüm izne geldiler. Temmuz sonu da kesin dönüş inşallah
sizinde analı baalı büyüsün inşallah.annemlerin evin oralarda canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah teyze olmak çok güzel bir duygu bende yeni teyze oldum bu pazardan bizim mevlütümüz var
a çok iyi.hadi gözünüz aydın.
sizinde analı baalı büyüsün inşallah.
Selam kızlar nabersiniz
kızım saat 8,30 dan beri uyuyor arada mızırdanıyor yanına uzanıp emziriyorum uykusuna devam ediyor,az önce çalan telefon bile uyandırmadı oysaki çıt çıksa uyanır hemen, uykusu çok hafiftir fitil atmıştım rahatlattı uyuyor kuşum, öğleden sonra sağlık ocağına götürecem büyük bir ihtimal boğazları ama kulaklarınıda çok çekiştiriyor bakalım aile hekimimiz ne diyecek,ben gidip bir çorba yapayım kızıma belki kalkınca yer hiç sanmıyorum ama yinede şansımı denerim,neyse sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın öptüm bebişleri
Çok geçmiş olsun canım sen yinede göster ihmal etme .Bizde diş dedik durduk boğazında çıktı .Hem için rahat eder acil şifalar dilerim tatlı kızınakızım saat 8,30 dan beri uyuyor arada mızırdanıyor yanına uzanıp emziriyorum uykusuna devam ediyor,az önce çalan telefon bile uyandırmadı oysaki çıt çıksa uyanır hemen, uykusu çok hafiftir fitil atmıştım rahatlattı uyuyor kuşum, öğleden sonra sağlık ocağına götürecem büyük bir ihtimal boğazları ama kulaklarınıda çok çekiştiriyor bakalım aile hekimimiz ne diyecek,ben gidip bir çorba yapayım kızıma belki kalkınca yer hiç sanmıyorum ama yinede şansımı denerim,neyse sonra görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın öptüm bebişleri
Sağol canım iyiyim sarı şekerde ağlayıp duruyor birde bıdı bıdı söyleniyorSelam canım hoş geldin. sarı şekerim nasıl sen nasılsın
Aaa geççmiş olsun ne oldu sarı kuzuma..Kıyamam
Çok geçmiş olsun canım sen yinede göster ihmal etme .Bizde diş dedik durduk boğazında çıktı .Hem için rahat eder acil şifalar dilerim tatlı kızına
Sağol canım iyiyim sarı şekerde ağlayıp duruyor birde bıdı bıdı söyleniyor.Bilgisayarı ona vermiyorum kızıyorum diye suratının halini bir görseniz gülersiniz
Sen nasılsını Esracık iyi mi
Aaaaaaa hakikaten çok erken miş .Allah yardımcıları olsun gerçektendeKızlar 2011 anneleri doğurmaya başlamışlar. Fatoştan da erken olmuş bu doğum Allah yardımcıları olsun...
Hoşgeldin canımhayırlı pazartesiler herkese..
hastalara geçmişler olsun..Zeynep kuzum inşallah ilerlemeden atlatırsınız..
kekim çok güzel oldu ayşegülcüm.. misafirlerimde çok beğendi yiğit alp de..
mama sandalyesi aldık internetten onu bekliyorum bugün getirecekler..
ya şok oldum müge anlıdaki efendinin katili kendi hala oğulları çıktı..allah kahretsin böyle akrabayı
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inş....sağol canım kardeşim adınada
hoşgeldin canım nasılsın mertkan nasıl....Selam kızlar nabersiniz
maşallah havvacım allah bağışlasın....Sağol Selmacım büyümüş valla ya üç buçuk dört aylık artık
sağol havvacım abisinden bulaştı sanırım burnu akıyor,öksürüyor teyzesi.....Selam canım hoş geldin. sarı şekerim nasıl sen nasılsın
Aaa geççmiş olsun ne oldu sarı kuzuma..Kıyamam
sağol tubacım gidecez öğleden sonra bakalım ne diyecek doktor.....Çok geçmiş olsun canım sen yinede göster ihmal etme .Bizde diş dedik durduk boğazında çıktı .Hem için rahat eder acil şifalar dilerim tatlı kızına
Sağol canım iyiyim sarı şekerde ağlayıp duruyor birde bıdı bıdı söyleniyor.Bilgisayarı ona vermiyorum kızıyorum diye suratının halini bir görseniz gülersiniz
Sen nasılsını Esracık iyi mi
hayırlı pazartesiler herkese..
hastalara geçmişler olsun..Zeynep kuzum inşallah ilerlemeden atlatırsınız..
kekim çok güzel oldu ayşegülcüm.. misafirlerimde çok beğendi yiğit alp de..
mama sandalyesi aldık internetten onu bekliyorum bugün getirecekler..
ya şok oldum müge anlıdaki efendinin katili kendi hala oğulları çıktı..allah kahretsin böyle akrabayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?