merhaba kızlar.
500 kadar mesaj birikmiş benim okumadığım, haliyle geçmişe bakamayacağım
umarım herkes için herşey yolundadır..
cumartesi gittim diyetisyene..2 kilo yağ gitmiş, çok sevindim..bakalım böyle devam ederim inş. pazar sedanın portakallı kekinden yaptım, burak çok güzel yedi, diyete rağmen ben de 1,5 dilim yedim, çok güzel oldu..
canımız istediğinde yediğimiz şeyler için dönüşümler var,doktor yazdı bana ama evde. mesela 1 adet şerbetli ya da çikolatalı tatlı yediğimizde 2 dilim ekmek ve meyve yemicez gibi.yazayım size de..var mı başlayan diyete ?
cumartesi buluştuk, güzel bir gündü..rüveydacım çok iyi hazırlanmış,pek dördü bir arada olamadı bu defa, biri uyudu,diğeri kalktı..bizim günümüz oldu bi yerde :)
burak tabakla oynarken, kırdı ve elini kesti gitmeden. orda da kahveye daldırdı elini. Allahtan ufak kazalardı, hasar bırakmadı fazla.
pazar da temizliğe adamış oldum kendimi..geçen hafta tüm cam perde ev temizledim, bu hafta yine heryer toz içinde.burak kendini yerlere atmadan temizledim erkenden. sonra 5 makina çamaşır,yıka,as,ütüle
eşim şehir dışında, 5 gün yok..
burak çok etkileniyor babası olmadığı zaman akşamları.. bakalım bu hafta nasıl geçecek? üstüne bir de benim şehir dışı işim çıktı
perşembe konyaya gidicem ve 1 gün kalmam gerekecek..oğlum, hem annesini hem babasını özleyecek..öksüz gibi, tövbe yarabbim, ağlayasım var