doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yapıyomuş bende duymuştum
vede ben alıyorum sanırım çarpıntı yapıyor benim kalbim çok sıkışıyoru kaç zamndır son zamandada artmaya başladı çarpıntı yapıyo çok fazla geçen gece ölüyorum sandım acaip oldum sonra aklıma geldi doğum kontrol hapından olabilrmi die dün bıraktım içmicem bakalım
Sağol Ayşegülcüm. Çok geçmiş olsun. Atlatır inşallah. Havaya alışmaları zaman alacak galba çocukların.
Esra yine ishal
doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yapıyomuş bende duymuştum
vede ben alıyorum sanırım çarpıntı yapıyor benim kalbim çok sıkışıyoru kaç zamndır son zamandada artmaya başladı çarpıntı yapıyo çok fazla geçen gece ölüyorum sandım acaip oldum sonra aklıma geldi doğum kontrol hapından olabilrmi die dün bıraktım içmicem bakalım
İyidir Sibelcim sağol. Sevindim iyi olmanıza
E kocişler korunsun o zaman
yok canm niye kızayım, doğru zordur şimdi biz yazın gittiğimizde genelde maraşın yakın beldelerine gidiyoruz o açıdan çook güzeldir gerçekten ama günlük hayatta çok da orada yaşamadığım için bilemeyeceğim. Merkez de güzel bir yer olursa bizde tayin isteyeceğiz bakalım bizde gelebiliriz..
Allah razı olsun hülyacım
Eşim de telefon etti ben yarın tutamayacağım galiba çok acıktım diyor! :)
Bu kalorifer olayı çok gıcık gerçekten. Senin elinde olmuyor. Biz klima kullanıyoruz malum Adana'da. Kontrol bizde.
yok canm niye kızayım, doğru zordur şimdi biz yazın gittiğimizde genelde maraşın yakın beldelerine gidiyoruz o açıdan çook güzeldir gerçekten ama günlük hayatta çok da orada yaşamadığım için bilemeyeceğim. Merkez de güzel bir yer olursa bizde tayin isteyeceğiz bakalım bizde gelebiliriz..
Allah razı olsun hülyacım
Eşim de telefon etti ben yarın tutamayacağım galiba çok acıktım diyor! :)
ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuzz..
alanyadada bizdeydi iplerbama burda degil maalesef.yakmıyorlarsa klima açıyoruzne anladıysak bu işten..
ayşegülcm yazın tercih yapacağız.
Herkese iyi akşamlar, oruç olanlara iyi iftarlar
ben gidiim de yemeklerimizi hazırlayayım az kaldı...
iyi akşamlar canım..
afiyet olsun..
Allah kabul etsin..
Ahmet Maranki Çocuklara Kilo Aldıran Meyveli Yulaf Ezmesi Malzemeler:1 adet elma
1 adet armut
3 adet kuru kayısı
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1.5 çay bardağı süt
Meyveler ince kıyılarak 1 çay bardağı suda haşlanır.
Yulaf ezmesi süt ile 4-5 dakika kaynatılarak demlenir.
Ardından ikisi de ılıyınca meyveler ile yulaf ezmesi karıştırılır.
Oruçlu olan arkadaşlarımın orucunu Allah kabul etsin..
Muharrem ayımızda hayırlı olsun canlarım...
bu arada belki haberiniz vardır ama ben yinede yazayım dedin.muharrem ilk günü olduğu için bugün evinize alışveriş yapınki evinizin bereketi artsın.
artımlı şeyler almak lazımmış; mesela tuz,şeker,pirinç
Allah hepimizin evine bereket,sağlık,bol kazanç ve huzur versin arkadaşlarım
ayşegülcm yazın tercih yapacağız.
Herkese iyi akşamlar, oruç olanlara iyi iftarlar
ben gidiim de yemeklerimizi hazırlayayım az kaldı...
Üşütme ishal yapar mı ki
Ahmet Maranki Çocuklara Kilo Aldıran Meyveli Yulaf Ezmesi Malzemeler:1 adet elma
1 adet armut
3 adet kuru kayısı
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1.5 çay bardağı süt
Meyveler ince kıyılarak 1 çay bardağı suda haşlanır.
Yulaf ezmesi süt ile 4-5 dakika kaynatılarak demlenir.
Ardından ikisi de ılıyınca meyveler ile yulaf ezmesi karıştırılır.
ben de bugün serdim işi :)
gribim ağırlaşıyor ya..normalde hep ağır atlatırım zaten de, geçen sadece 1 günde iyileşmiştim ilaçsız, yine öyle olur diye düşünmüştüm, 1 hafta süründürecek beni bu anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?