2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kalorifer olayı çok gıcık gerçekten. Senin elinde olmuyor. Biz klima kullanıyoruz malum Adana'da. Kontrol bizde.

aaaesmam yeniduyuyorum .geçmiş olsun.e ben evlendigimden berihap kullarınım keza şimdide kullanacagım.adetim olursa
bende bi yan etkiyapmadı bacımm.

Sağol Ayşegülcüm. Çok geçmiş olsun. Atlatır inşallah. Havaya alışmaları zaman alacak galba çocukların.
Esra yine ishal

aa geçmiş olsunn...sen bilirsin ne verecegini zaten..yazmaya gerek yok..

ama ama ne yapacağız o zaman ayy ben sprail taktırmam asla tüplerimimi bağlatsam

İyidir Sibelcim sağol. Sevindim iyi olmanıza

E kocişler korunsun o zaman

Havvacığım geçmiş olsun canım bu Esra'nın totosuda durmuyor yaa habire cır cır.üşütüyormusunuz acaba?

Ayy ben kocişe falan güvenmem kabusum oldu bu iş benim.

Hülya selam canım.geçmişi okudum geldim.Yağmur kaç yaşındaydı ? birde ablan çalışıyor dimi senin.hani sende destek atsanda yarım gün yağmurmu kreşe gitse.arkadaşları yoksa ondanda agresiflik yapar.buyük abi kıskanmaz burak'ı sanmam daha bi koruma iç güdüsü ile yaklaşıyor 6-7 yaş üstü çoçuklar ama yağmur kıskanır normalde.bence ona bira daha titizlenin.benimde amcamın küçük torunu kıskanıyor ben annesine söyledim ki o da zaten kızmalatımdan anladı yollamıyor yukarı arada çıkıncada gözetimizizde oynuyor bakıyorum cıvıtınca hadi Nisa sen evine git diyorum oda 4 yaşında.ama yollayacak evim var tabii.senin ki daha karışık.ablanda üzülüyordur ,odada çok zor.

Oruçlu olan arkadaşlarımın orucunu Allah kabul etsin..
Muharrem ayımızda hayırlı olsun canlarım...
bu arada belki haberiniz vardır ama ben yinede yazayım dedin.muharrem ilk günü olduğu için bugün evinize alışveriş yapınki evinizin bereketi artsın.
artımlı şeyler almak lazımmış; mesela tuz,şeker,pirinç
Allah hepimizin evine bereket,sağlık,bol kazanç ve huzur versin arkadaşlarım

ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuzz..

Bu kalorifer olayı çok gıcık gerçekten. Senin elinde olmuyor. Biz klima kullanıyoruz malum Adana'da. Kontrol bizde.

alanyadada bizdeydi iplerbama burda degil maalesef.yakmıyorlarsa klima açıyoruzne anladıysak bu işten..

ayşe bacım facen varmıı.iki tanışalım diyomm.biliyormusun bilmem benim adımda ayşegül..

ne zaman gelmeyi düşünüyorsunuzz..

alanyadada bizdeydi iplerbama burda degil maalesef.yakmıyorlarsa klima açıyoruzne anladıysak bu işten..

gidin konuşun canım olurmu öyle şey..
çocuğum hasta oldu de..
yaksınlar canım aaa...
bizde de yanıyo şu an ama yinede çok soğuk yada ben üşüyorm..
bu kış zor geçcek...

ayşegülcm yazın tercih yapacağız.

Herkese iyi akşamlar, oruç olanlara iyi iftarlar
ben gidiim de yemeklerimizi hazırlayayım az kaldı...

Ahmet Maranki Çocuklara Kilo Aldıran Meyveli Yulaf Ezmesi Malzemeler:1 adet elma
1 adet armut
3 adet kuru kayısı
2 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1.5 çay bardağı süt
Meyveler ince kıyılarak 1 çay bardağı suda haşlanır.
Yulaf ezmesi süt ile 4-5 dakika kaynatılarak demlenir.
Ardından ikisi de ılıyınca meyveler ile yulaf ezmesi karıştırılır.

ek gıdalar topiğine de yazarmısın canım...burdan bulamıyoruz bazen..

yakalandım:82: Hülyacım sayfaam hep açık hiç kapatmıyorum.. yazamıyorum ama sık sık okuyorum.. herşeyden haberim olsun merak ederim..

niyetli olanların orucunu Allah kabul etsin..
hasta kuzularıma geçmişler olsun..

takipteyim

çorbamı yaptım pişiyo.tavuk,pirinç.noht karışımı tavuk suyuyla bi çorba yaptım.şifa olsun artık.zeynep spagetti makarnayı çok sever onuda yapacagım şimdi suyunu koydum.yesin kuzum.illaki spagetti digerlmerini böyle bi iştahla yemez.küçükken eline veredim kendi yerdi.bi dudaklarını büze bezü çekerdi içine makarnayı.

sibelcimdurum karışık işte.kaloriferi dedik.aman çok sıcak olurmuş zatende.pikeyle yatarmış herkes.yaw baben yaa istersen mayoyla yat .kendi çocukları lisee ünvs teye gidiyo.tabi üşürlermi.bizim içindi ev idere edilebilir ama çocuklar için ev soguk bence.dedik dedik ama uygulayan yok.onlarda aynı meslekten ne kadar kavga edebilirizki

ben de bugün serdim işi :)

gribim ağırlaşıyor ya..normalde hep ağır atlatırım zaten de, geçen sadece 1 günde iyileşmiştim ilaçsız, yine öyle olur diye düşünmüştüm, 1 hafta süründürecek beni bu anlaşılan..

sağol canım..

ayşegülcm yazın tercih yapacağız.

Herkese iyi akşamlar, oruç olanlara iyi iftarlar
ben gidiim de yemeklerimizi hazırlayayım az kaldı...

afiyet olsun.byy

Üşütme ishal yapar mı ki

bak olabilir havvam...

hımm.bugün facede okudumm.kimide önermiyo bak..

geçmiş olsun hülyam
ben yüzyılın rekorun kırıyorum hala hasta olmadımyaw adetim olmadıya zaten sıcak basıyo beni.ondan pek üşümüyorum
serap bacım kız sen işine bak.rastgele.

selam kızlar nasılsınız bugün çocukları almaya komşumun eşi gidecek zeynepte uyuyor ben bir geçmişe bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…