2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnnnnnnnn canım ağzına yüreğine sağlık

Ay Ayşegül onlarda düşünce ne arar .Büyükle çocuk bir olurmu hiç .Hasta olduklarında sanki onlar bakacaklar birde parça parça misafirliğe geliyorlar zaten .Düşünce olsa azıcıkta olsa halinizden anlarlardı .Bak çok kızdım şimdi
Benimde evim çatı katı tavanlarda tabanlarda laminent haliyle .Geceden beri yağmur durmuyor yatak odası ve bir oda daha çeşitli yerlerden akıyor şuan .Heyere leğen koydum ama bana fenalıklar geldi
Bir yere koyuyorum hop ordan başka yerden akıyor .Çıldırmak üzereyim evi sel alacak birazdan
Yaza kadarda bişey yapılamaz mecburen çatının açılması lazım .Bütün kış heryer damlayack mı böyle of canım sıkıldı

kolay gelsin serapcım nasıl oldu berkin....

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez

selam kızlar nasılsınız bugün çocukları almaya komşumun eşi gidecek zeynepte uyuyor ben bir geçmişe bakıp geleyim

Hoşgeldin canım nasılsın Zeyno nasıl iyileşti mi biraz nazlı kız

sağol canım.. dilini ıssır kız,olmazsın inş hiç.

aman inşallah.yavrularıma ben lağzımım sonuçta..

selam kızlar nasılsınız bugün çocukları almaya komşumun eşi gidecek zeynepte uyuyor ben bir geçmişe bakıp geleyim

selam canım.oh oh iyi sıraylamı alıyınuz siz.arada senmi yapıyon..

valla doğru diyon.beni düşünselerdi iki kez iş yaptırmazlardı....yok anam beklentim yok kimseden...
aaa başka yol bulun bacım.yokmuki bi yol.olmazsa işin zor bacım.az dare et bari.şyunun şurasında yaza ne kaldı

ben kaçtım bacılar..20dk kalmış iftara..yemeğimde hazır..bide çay koyayım ohh mis...
önce sıpanın çorbasını yediriym..öptm.byeee..birazdan gelirim inş..

sağol selmacım..zeynep nasıl oldu toparlandı mı biraz?

Geçmiş olsun canım umarım uzun sürmez

Hoşgeldin canım nasılsın Zeyno nasıl iyileşti mi biraz nazlı kız

sağolun kızlar burun akıntısı yok,ateşide yok çok şükür bide öksürüğü geçseydi içim parçalanıyor o öksürürken seside kısıldı yavrumun antibiyotiğe devam ediyoruz bakalım inş.öksürüğüde geçer .....

:2:

ben kaçtım bacılar..20dk kalmış iftara..yemeğimde hazır..bide çay koyayım ohh mis...
Afiyet olsun paşaya .Tabiki sana da az kalmış iftara

İnş. canım ilaçlarla düzelir merak etme sen .Sen tabi daha tecrübelisin biliyorsun malesef hasta olmadan büyüyen çocuk yok .Böyle böyle büyüyecekler işte

şimdiye kadar ben alıyordum canım çocukları, komşumun kendi dükkanları vardı kapattılar dükkanı şimdi çalışmıyorlar, saadetin yani komşumun zaten üç aylık kızı var zeynoyu ona bırkıp çocukları almaya ben gidiyordum, ama şimdi eşide evde olduğundan o arabayla gidip alıyor çocukları iki üç gündür, sabahlarıda eşim götürüyor rahatım yani bu soğuklarda denk geldi iyi oldu valla allah razı olsun.....

allah kabul etsin sibelcim görüşürüz canım....

öyle valla tubacım haklısın canım hasta olmadan büyüyen çocuk yok, allah dermansız dert vermesin
bene çıkayım.iş çokkkk...

görüşürüz canım

hey allam bende şans olsa zatennnn
gencer kuzey birazdan uyanır dedim 10dk sonra uyandı (
okadar alıntılar yaptım yaptım ne zor koşullarda hemde tam sonsayfadayım hopp forum bakım aşamasındadır demsinmiii kimlere neler yazacaktım halbuki(
oruçlu olan herkese (şu saatte kimsekalmadı ama olsun) allahkabul etsin.devamını getirsin inşallah..

bu arada bunları yazarken paşam uyuyodu uyandı ve emekleyerek direk yandaki odaya yani yanıma geldi gülücük atıyo yaaa kuzummm ilk defa ağlayıp beniyanına çağırmadı o geldi yani süperrr...

Bende yazmıştım Elfcim buraya gelince ama site bakımda dedi bakımına da sitene dicem ağzıma dolan lafları bi sölesem
Ben iyiyim kızlar nst gayet iyi .Hani diyorum artık bu kadar iyi olmasa fena olmazdı
Selma bende 38 de filan doğurcam diye düşünüyodum ama
Bir sürü şey yazmıştım ama aklımdan çıktı gitti

Iyi aksamlar kizlar tabi simdi kimseler yok buralarda
hasta kuzucuklar ve hasta annisler varmis hepsine çok geçmis olsun su kisi bi atlatsak hayirlisiyla rahatliycaz valla

Ecemde iki gündür iyi çok sükür sadece öksürük var arada bir

Bende çok kötü hastayim öksürükten mahvoldum isten geliyorum aksam direk yataga
hiç biseye halim yok
Iki gün izinliyim biraz dinlenirim hayirlisiyla yarin doktora çikicam hem kendime hemde Ecemi bi kontrol ettiricem

Bu arada söylemeden geçemiycem Sedacim kekini geçen bende yaptim harika oldu
yiyen herkez çok begendi tabi Ecem biraz rahatsizdi diye yemedi ama istahimiz bi düzelsin kizimada yapicam tekrar
Tarif için saol canim

günaydın herkese bende ayşede çok hastayız ayşeciğin sesi çok kısıldı öksürüyor bende aynı sabah doktorumuzu aradık antibiotiğe başalayalım dedi ventolin makinasıda alın hazır olsun nolur nolmaz dedi gene tıkanmasa bari yazık hem ağlıyor hem öksürüyor hastalığı getiren neva maşallah hemen topladı

günaydın didemcim geçmiş olsun ya inş. hemen iyileşirsiniz
ventolin makinası ne oluyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…