2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben İstanbuldayım ama bizim de maraşa gelme durumumuz var, eşim maraş lı
siz nerdesiniz ayşegülcm?

aman tanrım buldum biriniii maraşlı ayy inşallah gelinsiniz
biz merkezdeyiz canım.trabzon bulvarındayız.maliye lojmanlarında...

bende izledim canım hatta yazmıştımda burda hemen..
görmemişsindir herhalde..bide aşı yapılnca vermeyin diyo dr etksini azaltıyomuş aşının..
Allah sonumuzu hayr etsin hepsi başka bişey söylüyo..

Olabilir canım kaçırdım galiba .Evet ya hele aşının etkisini azaltıyor dedi iyice canım sıkıldı .Aşıdan sonra çok huysuzlanıyor ateşleniyor .Ne yapacağız hemşirelerde verin diyorlar vermeyincede olmuyor .Hele diş döneminde falan bizde vermek istemeyiz elbet . hele bir tanesi ateşi 39 derece bile olsa keyfi yerindeyse vermeyin dedi Ateş olunca ılık banyo yaptırın üzerini hafifletin odanın ısısını düşürün dediler .Aslında mantıklı her seferde ilaç vermek iyi değilde mecburiyet işte .Hele bizim dr boğaz iltihabında iki tane kullan dedi 4 saat arayla ne yapayım şimdi gidip çatayım adama .Oda dr onlarda dr her biri farklı konuşuyor bazen kafaları karıştırıyorlar

kız dur söyleme öyle ağlayacğım şimdi.herkeste öyle diyo buraya alışmak zor olur alanyadan sorda diyo.valla pek sevemidik buraları.burda pek istedigimized bulamadık.yaa ne yapalım en az 2 yıl burdayız.eşim 2 yıl sonra müdürlük sınavına girecek kazanırsa gideriz kazanamazsa 4 yıl maraşlıyız5:

aman tanrım buldum biriniii maraşlı ayy inşallah gelinsiniz
biz merkezdeyiz canım.trabzon bulvarındayız.maliye lojmanlarında...

:13:
gelirsek görüşürüz canm, biz tatillerde falan da oradayız genelde, bence çok da kötü bir yer değil ama tabii akraba falan olunca biz gittiğimizde baya eğleniyoruz...
sen nasıl alışabilidin mi biraz, nasıl buluyosun orayı, insanlarını ?

doğum kontrol hapı damar tıkanıklığı yapıyomuş bende duymuştum
vede ben alıyorum sanırım çarpıntı yapıyor benim kalbim çok sıkışıyoru kaç zamndır son zamandada artmaya başladı çarpıntı yapıyo çok fazla geçen gece ölüyorum sandım acaip oldum sonra aklıma geldi doğum kontrol hapından olabilrmi die dün bıraktım içmicem bakalım

ayşegül geçmiş olsun kuzulara..yazık nasıl o kadar hasta oldu ya zeynep..inş hemen toparlanırlar.. cevabın için sağol canım,ablam biliyosun eşinden boşandı ya, cocuklarıyla birlikte annemlerde kalıyor.biraz tabi bu boşanmanın da etkileri var cocuklarda...

burada iftar 16:26 ayşe Allah kabul etsin şekerim orucunu.. ben yarın da tutucam kısmet olursa..

burcu hoşgeldin hayatım,nasılsın?

esma benim hediyeme daha çok var, bi ara çıktığımda alayım diyorum ama aklımda.. 31 ocakta gencer paşanın doğum günüsü :)

evet kimse yok burda .yalnız kalddık.ama eşim adanalı en azından oraya gidiyonuz bizde..geleli 1,5 ay oldu alışamadık şimdilikinsanları pek yabancıyı sevmiyo gibi geldi bana.maraş çokta gelişmemiş bi yer.(kızıyomusun bana).açıkcası güzel gelmiyo bana..

merhaba canım..
herşey aynı senden naber..
minikkuş nasıl...

İyidir Sibelcim sağol. Sevindim iyi olmanıza

E kocişler korunsun o zaman

aa hüyla unutmuşum ben.hımm bir arada sayılınsınız o zaman..sende konuş bakalım küçük hanımla.olmadı abisiyle konuş göz kulak ol.burakı koruması açısından.abisi derse belki dinler:9
yaw bende bilmiyorum nasıl bu kadar hasta oldu.kaloriferler bi ara yanmadı ondanmıki diyom.of..

yok canm niye kızayım, doğru zordur şimdi biz yazın gittiğimizde genelde maraşın yakın beldelerine gidiyoruz o açıdan çook güzeldir gerçekten ama günlük hayatta çok da orada yaşamadığım için bilemeyeceğim. Merkez de güzel bir yer olursa bizde tayin isteyeceğiz bakalım bizde gelebiliriz..

yaren_h kullanıcısından alıntı:
burada iftar 16:26 ayşe Allah kabul etsin şekerim orucunu.. ben yarın da tutucam kısmet olursa..
Allah razı olsun hülyacım
Eşim de telefon etti ben yarın tutamayacağım galiba çok acıktım diyor! :)

Sağol Tubacım. Sen nasılsın Mertkan ansıl oldu hastaydı en son hatırladığım
Sağol canım iyiyiz şükür bizde boğaz iltihabı çıktı oyüzden antibiyotik kullandık .Geçen günlere nazaran iyi çok şükür .Azda olsa yemek yiyor ve uyuyor aman nazar değmesin .Gerçi 6.dişte yolda bu günlerimizde kısa sürecek .Ne yapalım hasta olmasınlarda gerisi boş

İyidir Sibelcim sağol. Sevindim iyi olmanıza

E kocişler korunsun o zaman
Yada bizden uzak dursunlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…