2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende yemeğimi yapmaya kalkıcam kalkamadım bugün pc başından çakıldım kaldım...
çabuk yaparım zaten deyip oyalıyorum kendimi..

bende bende orucum, acıkmadım ama sürekli çikolata falan yiyodum tam elimi atıyorum geri çekiyorum!
Bugün yemek daha bi güzel gelecek

allah kabul etsin canım..bende sabah yiğitin kahvaltısını hazırlarken parmağımı yaladım bir güzel:)) sonradan aklıma geldi..
bu arada iftar kaçta kızlar

selda,sibel Allah kabul etsin kızlar..Rabbim kabul ederse ben de orucum..Tüm ümmet için aşure günü hayırlara vesile olur inş.

ben de fazla acıkmadım..şirkette 6 kişi tutuyoruz, tüm sigara içenler :) ezan vaktinde de yemek olacak :) ya benim de canım acayip bişey istiyo, sölemiyim şimdi emziren var, hamile var :) yani hem diyet, hem oruç..hem o.. olacak şey değil..

sibel allah kabul etsin bacımb
burcu biboron son demik.iyi hadi bakalım siler nasıl vereceksiniz bardaktan...
yaren(hülya dostum dün gördüm yazını ama bi yazamadım içimde kaldın ha.senin ablanın çocuklarımı onlar.onadamı anne bakıyo.nasıl oluyo şimdi.eğer hepsi birden kalıyorsa en büyük oglun kolay yapma dersin yaparda küçük kız için gerçekten zor olaak kıskanmada varsa zaten burakla cekememe olabilir.ama herkes yazmış zaten bende aynı şeyler yazacaktım güzel güzel konuşmak ikna edice şeler söylemek en iyi fikir.yardımcı olamadım kusura bakma:))
didemcim sağol canrım.ne taşı yaa dur canım hemen üzme kendini. ablasında nasıl oldu bu taş olayı kırdırılıyormu yani büyüklerinki gibimi oluyo.allah yanrdımcınız olsun.ya didem bu faltomant bizded eişe yaramayacak anlaşıldı.hiç kilo almamış 10 gün içinde.çok üzüldüm.

amin esmacım..
burcu yokluğun belli oluyor valla.. niye yazın kullanmıyosunda kış günü evde geçiriyorn izinlerini

oluyormu kız ehhee ehhe pek bi mutlu oldum.

ben seneye devredeyim malum süt izni olmayacak bi 15 gün yıllık iznide tatilemi gideyim duru bebek daha hasta olur falan lazım olur dedim bu sene bitirelim dediler napıyım yakacağıma kullanırım dedim.kış falan ama en azından kızımla evde geçiriyorum.annemde dinleniyor böylece.

Esma ve Burcu bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Nasılsınız bakalım iyisiniz inş. bebişler nasıl sizinkilerde hastalık yoktur inş. Çoğu bebişimiz ve bazı annecikler hasta oldular malesef

duru da mız mız anlamadım diş mi nedir uyumak istemiyor sürekli uyanmasını geçtim bi uyanında 1 satten önce uyumuyor ailecek ayaktayız.aman ben hasta olayım umrum değilde onlar hasta olunca daha bir zor.

ahh yavrum niyetlimisin sen.Allah kabul etsin.

Ayşegül canım merhaba.Zeynoma geçmiş olsun eve gelen giden olmasada hasta olacaksan oluyorsun valla.siz bu sene grip aşısı olmadınız mı.sadece boğaz ağrısı mı var griptemi oldu.
Defneyede valla paralama kendini sen herşeyi yapıyorsun belli bu kız geç püyürlü yiyecek.az kilo alaydı sende rahatlayacaktın ama almıyor işte zilli illa kendiyle uğraştıracak üzecek anneyi.

bende bende orucum, acıkmadım ama sürekli çikolata falan yiyodum tam elimi atıyorum geri çekiyorum!
Bugün yemek daha bi güzel gelecek

allah kabul etsin canım.

:79:

sağol canım amin...

allah kabul etsin bacım.

bende yemeğimi yapmaya kalkıcam kalkamadım bugün pc başından çakıldım kaldım...
çabuk yaparım zaten deyip oyalıyorum kendimi..

ayy bende yemek yapmadım dahaa..

hülyam allah kabul etsin..yaa bende canımmm çook aşure istiyoo..ah ah olsada yesemmm..yesemm...
kız bende diyet yapacagım diyom o heves var ama direnç yok ne yapacagım ben böyle geçen tartıldım bi kilo daha almışımm.deli olmamak elde degil.

Ayşegül Maraş merkezde miydiniz siz?

merkesdeyiz gülşahcım...

doğum kontrol hapı dama tıkanıklığı yapıyormuş annem dinlemiş konuştunuzmu üzerine ben bi geçmişe gideyim geliyorum 10 dk ya.

Allah kabul etsin hepinizin orucunu inş. Annemde oruçmuş bugün banada hatırlatsaydı bende tutsaydım keşke üzüldüm şimdi

burcum dokmtorda dedi.grip aşısı oldunuzmu diye.evet hem zeynep oldu hem ben.ben hala hasta olmadım çok şükür.ayakta geçirip gidiyorum.ama zeynep ilk kış ağır hastalığı.ya burnu akmıyo.ama geniz akıntısı var hemde feci çocuk öksürürken bile yıgınla balgam çıkıyo.kuzum ya.dayanamadı şimdi uyuydu.iliçlarını verdim.
evet doktorda öyle dedi kilosu çok düşük ama olur dedi.boyumuz çok güzel üzülmeyin dedi.bende yaşardım dedi.hoşuma giti doktor sanırım bu doktorda devam edecegimartık ısrarlı olmaycvagım ne yapayım..

doğum kontrol hapı dama tıkanıklığı yapıyormuş annem dinlemiş konuştunuzmu üzerine ben bi geçmişe gideyim geliyorum 10 dk ya.

Yok canım konuşulmadı ben bir ara yazacaktım fırsat olmadı
Benim kafam birde bebeklerinize her ateşlendiğinde ateş düşürücü vermeyin dediler geçende ona takıldı ..Parasetamol içeren ilaçlar alerjik astıma sebep oluyor .Ayrıca her ateşte verilince hastalık daha uzun sürüyor iyileşmesi gecikiyor vs .Zararlarını anlatıp durdular geçenlerde seyredenler omuştur .Bende buna taktım versen dert vermesen dert kafam karışık valla :26:

iyi bari dr hoşuna gittiyse bununla devam edersin..

bende izledim canım hatta yazmıştımda burda hemen..
görmemişsindir herhalde..bide aşı yapılnca vermeyin diyo dr etksini azaltıyomuş aşının..
Allah sonumuzu hayr etsin hepsi başka bişey söylüyo..

iyi bari dr hoşuna gittiyse bununla devam edersin..

evet sbelcim iyi bi doktora benziyo.bide üniversite hastanesine gidecegim ordaki doktorada iyi dediler.artık ikisininarasından seceriz.ama bu evedeyakın..şimdilik üniversiteye gidene kadar buna devam.

merkesdeyiz gülşahcım...

Yazık size... Alanya'dan gidilecek yer değilmiş. Allah kurtarsın arkadaşım. Eşim Afşin'de çalışmış buraya gelmeden önce. Dolayısıyla bi çevresi var şimdi merkezde ve Afşin'de. Arkadaşının düğünü var diye iki yıl önce gitmiştik. Çok sıcaktı. Kışın da soğuk olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…