bende bende orucum, acıkmadım ama sürekli çikolata falan yiyodum tam elimi atıyorum geri çekiyorum!
Bugün yemek daha bi güzel gelecek
bende bende orucum, acıkmadım ama sürekli çikolata falan yiyodum tam elimi atıyorum geri çekiyorum!
amin esmacım..
burcu yokluğun belli oluyor valla.. niye yazın kullanmıyosunda kış günü evde geçiriyorn izinlerini
Esma ve Burcu bacılar hoşgeldiniz sefalar getirdinizNasılsınız bakalım iyisiniz inş. bebişler nasıl sizinkilerde hastalık yoktur inş. Çoğu bebişimiz ve bazı annecikler hasta oldular malesef
iyi yapmışsın bend ebugün oruçluyum diye kendime izin verdim hiçbir iş yapmadım bugün.. yatak bil eaçık duruyo o derece yani:)) amann boşver yaa napım.. zaten oğlum yemek yemiyo:))
ayşegül geçmiş olsun canım.. klimadan ziyade elektrikli soba daha iyi ısıtmazmı evi hem klimadan az yakar sanki.. onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı olmuypr dimi.. allah acil şifalar versin canım..
:79:
sağol canım amin...
bende yemeğimi yapmaya kalkıcam kalkamadım bugün pc başından çakıldım kaldım...
çabuk yaparım zaten deyip oyalıyorum kendimi..
selda,sibel Allah kabul etsin kızlar..Rabbim kabul ederse ben de orucum..Tüm ümmet için aşure günü hayırlara vesile olur inş.
ben de fazla acıkmadım..şirkette 6 kişi tutuyoruz, tüm sigara içenler :) ezan vaktinde de yemek olacak :) ya benim de canım acayip bişey istiyo, sölemiyim şimdi emziren var, hamile var :) yani hem diyet, hem oruç..hem o.. olacak şey değil..
Ayşegül Maraş merkezde miydiniz siz?
allah kabul etsin canım..
bu arada iftar kaçta kızlar
selda,sibel Allah kabul etsin kızlar..Rabbim kabul ederse ben de orucum..Tüm ümmet için aşure günü hayırlara vesile olur inş.
ben de fazla acıkmadım..şirkette 6 kişi tutuyoruz, tüm sigara içenler :) ezan vaktinde de yemek olacak :) ya benim de canım acayip bişey istiyo, sölemiyim şimdi emziren var, hamile var :) yani hem diyet, hem oruç..hem o.. olacak şey değil..
Allah kabul etsin hepinizin orucunu inş. Annemde oruçmuş bugün banada hatırlatsaydı bende tutsaydım keşke üzüldüm şimdi
doğum kontrol hapı dama tıkanıklığı yapıyormuş annem dinlemiş konuştunuzmu üzerine ben bi geçmişe gideyim geliyorum 10 dk ya.
burcum dokmtorda dedi.grip aşısı oldunuzmu diye.evet hem zeynep oldu hem ben.ben hala hasta olmadım çok şükür.ayakta geçirip gidiyorum.ama zeynep ilk kış ağır hastalığı.ya burnu akmıyo.ama geniz akıntısı var hemde feci çocuk öksürürken bile yıgınla balgam çıkıyo.kuzum ya.dayanamadı şimdi uyuydu.iliçlarını verdim.
evet doktorda öyle dedi kilosu çok düşük ama olur dedi.boyumuz çok güzel üzülmeyin dedi.bende yaşardım dedi.hoşuma giti doktor sanırım bu doktorda devam edecegimartık ısrarlı olmaycvagım ne yapayım..
merkesdeyiz gülşahcım...
Yok canım konuşulmadı ben bir ara yazacaktım fırsat olmadı
Benim kafam birde bebeklerinize her ateşlendiğinde ateş düşürücü vermeyin dediler geçende ona takıldı ..Parasetamol içeren ilaçlar alerjik astıma sebep oluyor .Ayrıca her ateşte verilince hastalık daha uzun sürüyor iyileşmesi gecikiyor vs .Zararlarını anlatıp durdular geçenlerde seyredenler omuştur .Bende buna taktım versen dert vermesen dert kafam karışık valla :26:
iyi bari dr hoşuna gittiyse bununla devam edersin..
merkesdeyiz gülşahcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?