2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıııııın.....
çok mutluyum yiğitalp kahvaltı yaptı:)

aman maşallah deme kız senin nazarın deyiyor bu çoçuğa diyorsun sonra 1 hafta yemek yemiyor çoçuk.

eltin doğurmadımı halen?

migren çok lanet birşey kuzenimdede vardı migren tedavisi oldu neyin ne zaman tetikleyeceği belli değil bazende hiç birşey olmasada tutuyormuş ondan biliyorum bende başımı koparım kenara koysalar yok yapma demem o derece bi ağrıymış.geçmiş olsun canım.neyse yarın ersin evde 2 gün sen dinlen bari.

Freud a Ne Yaptık Da Çocuklarımız Böyle Oldu kitabımı kargoya vermişler, inş cumartesi getirirler de pazartesi yolculukta okurum.

diğeri daha beklemede

sağol canım bende iyiyim geçmiş olsun canım benim yaa migren zor cidden

günaydın canım nasılsın diyet nasıl gidiyorr

27 sine gün vermiş doktor,son kulvara girdiler yani.
tek haneli rakamlara düştüler nihayet.
evet burcu tam anlamıyla öyle bi ağrı,kafamı kesseler o an yok demem,benimki uykusuzluktandı ve umarım tekrarlamaz... ersin evde allahtan dediğin gibi,2 gun toplarım kendımı ıyıce.

sağol canım bende iyiym bizdede derinin burnu tıkalı ben daha iyiyim gece çok uynadı kuzummm

Günaydın kızlarEvet Hülya şaka maka yolun sonuna geldik bakalım ne zaman inicek var dicek bizim kız

Zeynep çok geçmiş olsun canım ya.Migren çok fena inşallah tekrarlamaz..
Eltin normal mi yapıcak canım doğumu var mı sancıları neyin

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız
Daha kahvaltı yapmadım hemen buraya koştum nasıl bir bağımlılıksa

sezeryan canım,ilkide sezeryandı o sebepten.
sancısı yok ama akıntısı aşırıymış. suyum geldi sanıyorum diyo bazen. bi de cok ıttırıyormuş alttan sıpa.

Allah sana çok ama çok kolay doğumlar nasip etsin canım .Sende biliyorsun ama bu aralar kendini yormada doğuma enerjin kalsın .Senden çok bizi heyecan sardı sanki biz doğum yapacağız merakla minik hanımı bekliyoruz

Zeynep çok geçmiş olsun canım .Benimde ne zaman şiddetli başım ağrısa midem bulanır .Birkaç kez çıkarttım ama çok uzun sürmez ağrı kesiciyle geçer genelde
Migren çok zormuş duymuştum .Allah yardımcın olsun şu İpek bir uyusaydıda sende az dinlenebilseydin keşke
Didem sana ve kızlarına çok geçmiş olsun canım .Kış geldi mi hastalıklar kapımıza dayanıyor zaten
Başka hasta kuzucuklar ve annelerimiz varsa çok ama çok geçmiş olsun

herkese merhaba güzel anneler...dün hiç giremedim siteye ya siz nasıl girdiniz ben de miydi sadece sorun..
geçmişi okumaya çalışıcam biraz..

git karnını doyur kız sonra aç kalıcan mertkan iliğini kemiğini kurutcak
Çayımı koydum canım demlenene kadar burdayım kovsanızda gitmem

herkese merhaba güzel anneler...dün hiç giremedim siteye ya siz nasıl girdiniz ben de miydi sadece sorun..
geçmişi okumaya çalışıcam biraz..

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın Bahar nasıl

Dün kontrol paneli arızalıydı ordan girdiyosan sorun yaşamışsındır Sedacım

Tuğba canım valla düne kadar hiç durmuyodum ama gece yediğim iki krampın ve de küçük hanımın kanala giriş çabalarından sonra bu sabah belim bıkınım kırılmış bi vaziyette uyandım..Topallıyorum resmen kramplar bacağımın birini kullanım dışı bıraktı
Toprak'ı yatırdım şu an uyusun hemen bende yatıcam...
Efora ihtiyaç çok oluyor dediğin gibi enerji toplamam lazım muzlu süte devam

kızlar bana bi akıl verin...
dostum,kardeşim,canım dediğim benim için arkadaştan da öte biri pazar günü evleniyor,nikahı var...
bu gece de kına gecesi.
ama maalesef gidemeceğim sanırım.
şöyle ki biz senelerdir 3 iyi dosttuk. emine,burak ve ben. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. ersin burağı tanıdı bişey demedi. içindeki iyiliği gördü,şu an burakla benden daha iyiler öyle diyim. bize gelir,gider,beraber dışarı çıkarız,ersinle benden ayrı görüşürler falan filan neyse. ailelerimiz birbirini tanır,görüşür,farklı boyutta bişeydi yani üçümüzün arasındaki.
emine biriyle nişanlandı,biz ve ailesi bi takım sebeplerden onaylamadık. cocugun onu bızden uzaklastırdıgını dusunuyoruz. cunku benım canım arkadasım,ayagıma ıgne batsa kosup gelecek olan ınsan,artık bızı aramıyor. dogum gununde buragı aramamış bile düşünün. en son 2-3 ay önce gorustuk,o gunden berıde hıc aramamıstı en son 10 gun once dayanamadım ben aradım. bıze soguk davranıyor,oylekı kına gecesıne yada nıkahına cagırılmadık. oyle laf arası soyledı kapadı. davetıye yada bısey yok. başka biri sanki. cok degıstı. sanırım mustakbel eşi bizimle gorusmesını ıstemıyor. kendınde olmayacak şeyler yaptı. emine unıversıte de kaşında piercing ve dövmesiyle gezen biriydi,şu an kapandı. kapalı arkadaşlarım sakın benı yanlış anlamayın,ama bunu kendı ıstedıgı ıcın degıl,erkek arkadaşı ıcın yaptı,tepkim ona. bence boyle bı kararı ınsan kendı vermeli,kendı ıcınden gelerek yapmalı,başkası ıcın yapınca ne anlamı kalır kı? artık bızı dogru duzgun aramıyor,cagırıyoruz gelmıyor. dugunune bıle cagırmadı desek yerıdır. ben cok uzuluyorum napıcagımı da bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…