zeynep çok geçmiş olsun canım, migren yüzünden öğrenci iken ben de çok gitmişimdir acile..İllet bişey ya,Allah kimsenin başına vermesin.
günaydıııııın.....
çok mutluyum yiğitalp kahvaltı yaptı:)
didem canım geçmiş olsun. ama neden cold mix kullanma dedi eczacı?
ben banyosunda kullanıyorum rahatlatıyor,çok farkediyor. sebebi ne acaba merak ettim bak şimdi...
dün gece bende bi baş ağrısı tuttu,kafamı duvarlara vuruyordum az kaldı. migrendi sanırım,senelerdir atağa geçmemişti ama dün inletti beni. midem bulanmaya başladı ne warsa çıkardım. acile gittik apar topar. evet maalesef migren tekrarlıyor dedi doktor. 3 adet iğne yedim,2 si ağrı kesici,1 i mide bulantısı için. nöroloğunla görüş mutlaka dedi ama ben en son 3 sene önce nöroloğa gittim,senelerdir de böyle bi baş ağrım olmamıştı. yorgunluk ve uykusuzluk tetikledi sanırım. gece ersin baktı ipeğe ben uyudum bugun de ağrıyor ama dunku gıbı degıl daha katlanılır
gece de ipeği eltime bıraktık 1 saat,daha dogrusu uyuyordu,onlar cıktılar yukarı. 3 kere uyanmış 40 dk içinde,2 sınde gerı yatırabılmıs ama bız geldık allahım nasıl aglıyor. "anne" dıye bas bas bagırıyor ewde,aldım sakınlestırdım yatırdım. çok işimiz war bu cocukla çooookkkk,uyku arası benı bulamazsa şok geçiriyor resmen.
yazdım az önce ben hastaydım babası baktı gece,ama uyumadı yine kırk kere kalktı maalesef fatimacım
iyi diyelim iyi olsun burcu.babanem aynı,yatıyor kalkamıyor çok fazla. Moral oldu gittik biraz yüzü güldü.
Sen ewe net mı baglattın?
Iyiyiz serapcım sen nasılsın?
günaydın kızlar.
Burada geceden beri acayip rüzgar var..gece şirket civarında bi yerde elektrik teli kopmuş, rüzgardan..sabahtan beri elektriksiz çalışıyoruz, klimalar da çalışmıyor, dondum resmen..
didemcim çok geçmiş olsun..ventolinin damlasını normal buhar makinasında kullanabiliyor olman lazım. Doktor bize kullanabilirsiniz demişti, yağmur hasta olduğunda. Ventolin çok iyi bi açıcı gerçekten. Coldmix i çankırı da ve burada sordum, bilmiyorlar herhalde, yok dedi kime sorduysam..
reyhan geçmiş olsun canım ikinize de..izin alman iyi olmuş, dinlenmeden geçmiyor malesef.
özlem 13 gün kalmış yahuuu...Allah bir avazda kurtarsın bacımmm...
aman maşallah deme kız senin nazarın deyiyor bu çoçuğa diyorsun sonra 1 hafta yemek yemiyor çoçuk.
eltin doğurmadımı halen?
migren çok lanet birşey kuzenimdede vardı migren tedavisi oldu neyin ne zaman tetikleyeceği belli değil bazende hiç birşey olmasada tutuyormuş ondan biliyorum bende başımı koparım kenara koysalar yok yapma demem o derece bi ağrıymış.geçmiş olsun canım.neyse yarın ersin evde 2 gün sen dinlen bari.
Freud a Ne Yaptık Da Çocuklarımız Böyle Oldu kitabımı kargoya vermişler, inş cumartesi getirirler de pazartesi yolculukta okurum.
diğeri daha beklemede
günaydın canım, gözünaydın, darısı diğer yemeyen bıdıklara olur inş.
Günaydınlar canım, ne olsun aynı tas aynı hamam, sende ne var ne yok
çok geçmiş olsun canım, sanıyorum bende de migren var, başım agrıyınca direk midem bulanıyor ve ilaçsız geçmiyor.
Senin ipek le benim oğlan uyuma sıkıntısı çekiyor bizide mahvediyorlar, düzelecekleri günü iple çekiyorum, çok yıprattılar bizi
sağol canım bende iyiyim geçmiş olsun canım benim yaa migren zor cidden
günaydın canım nasılsın diyet nasıl gidiyorr
Günaydın kızlarEvet Hülya şaka maka yolun sonuna geldik bakalım ne zaman inicek var dicek bizim kız
Zeynep çok geçmiş olsun canım ya.Migren çok fena inşallah tekrarlamaz..
Eltin normal mi yapıcak canım doğumu var mı sancıları neyin
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız
Daha kahvaltı yapmadım hemen buraya koştum nasıl bir bağımlılıksa
Günaydın kızlarEvet Hülya şaka maka yolun sonuna geldik bakalım ne zaman inicek var dicek bizim kız
Zeynep çok geçmiş olsun canım ya.Migren çok fena inşallah tekrarlamaz..
Eltin normal mi yapıcak canım doğumu var mı sancıları neyin
git karnını doyur kız sonra aç kalıcan mertkan iliğini kemiğini kurutcak
herkese merhaba güzel anneler...dün hiç giremedim siteye ya siz nasıl girdiniz ben de miydi sadece sorun..
geçmişi okumaya çalışıcam biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?