aman bulaşmasın uzak olsunAmannnn alıntı yaptım bisürü pat elektrik gitti hepside gitti.
Zeynepcim bizim ailemizde migren çok var bende olanda ilaçla geçen boyutunda hiç doktora falan gitmedim çok sık olmuyor Allah tan.
Serapcım diyet nasıl gidiyor, bende yapmaya çalışıyorum ama tartılamadım 10 gündür, tartının pili bitti sanırım çalışmadı iki gündür.
Hülyacım sende güzel kilo veriyorsun takip ediyorum ayrıcana kitap okumaya başladınız darısı bana olsun inş.
Tugbacım bağımlımı olduk nedir gözümüzü burada açıyoruz .
Özlemcim seninde az kalmış Allah bir avaz da kurtarsın inş.
bugün bir arkadaşıma gidiyorum
kızlar yarında kayınvalidemde kalacağız
pazartesi yiğitin kontrolü var hemanjiomları için
artık salı günü görüşürüz kısmet olursa hepiniz allaha emanet olun..
sağol fatmacım diyet iyi gidiyor 6 kilo verdim tıoplamda hala devamm
zeynep canım aynı senindurumunda benimde bir arkadaşım vardı o kadar samimiydikki yataklarımız ayrılmazdı herşeyimizi paylaşır kıyafetlerimizi bile aynı alırdık sonra o birini buldu serserinin birini evlendii ne aradı ne sordu onun kocasıda bizimle görüştürmedi 3 yıl evli kaldı çocuğu oldu sonra ayrıldı ve şimdi beni arıyor bende üzülüyorum durumuna ama neden böyle oluyor anlamadım
sağol fatmacım diyet iyi gidiyor 6 kilo verdim tıoplamda hala devamm
zeynep canım aynı senindurumunda benimde bir arkadaşım vardı o kadar samimiydikki yataklarımız ayrılmazdı herşeyimizi paylaşır kıyafetlerimizi bile aynı alırdık sonra o birini buldu serserinin birini evlendii ne aradı ne sordu onun kocasıda bizimle görüştürmedi 3 yıl evli kaldı çocuğu oldu sonra ayrıldı ve şimdi beni arıyor bende üzülüyorum durumuna ama neden böyle oluyor anlamadım
günaydın canım nasılsın diyet nasıl gidiyorr
hayırdır nere bacım???
Hülyacım sende güzel kilo veriyorsun takip ediyorum ayrıcana kitap okumaya başladınız darısı bana olsun inş..
miray ancak uyudu- ancak gelebildim.
sabah sabah amma kaynatmışsınız.
adanada aynı, deli gibi yağmur yağıyor. dolu bile yağdı sabah.
geçmişe şööyle bi göz ucuyla bakabildim. ütü yapıcam miray uyumuşken. (son ütücü olarak iş arasam mı ben yaa?)
zeynep, arkadaşlıklar şimdilerde kolay tükeniyor. sen ne yaparsan yap, karşıdakinden de fedakarlıklar bekliyor. ben hayatımı bi otobüs yolculuğuna benzetirim hep. bazı duraklarda hayatımdaki bazı insanlar iniyor. bazılatı otobüse biniyor. yani hayatıma giriyor. en yakın arkadaşım sessiz sedasız, nedensiz hayatımdan çıktığından beri bu böyle. gidene 1yolun açık olsun. yerinde mutlu ol." deyip uğurluyorum. çünkü biliyorum ki tek taraflı lmuyor hiçbir ilişki. kendimi yıpratmanında alemi yok.
çok çok iyi anlıyorum seni. benzer bi durumu yaşadım çünkü. ben de son bi kaç kez aradım ama karşılık gelmeyince, daha bi üzülüyorsun. boşveeeerr
sanırım en ıyısı pek takılmamak kızlar. ınsan uzuluyor onca senenın hatrına ama napalım. umarım pişman olmaz. benım huyumdur bi kere kırıldıgımda kolay kolay affedıp gerıye donmem.bence gitme zeynep eğer kırılıcak gibi olsaydı seni içten çağırırdı düğününe,ben olsam gitmezdim..en yakın arkadaşını yanında isteyen kişi kocasının ve arkadaşlarının ayrımı yapan biri olmalı hem ağzının ucuyla söylemiş, ordada sen üzülüceksin çünkü o eski samimiyet olmuycak o ortamda tabi karar senin
evet kesınlıkle kılolar duzensız yemekten alınıyor. en azından benım ıcın boyle. gunduz bısey yemeye vakıt olmuor hep abur cuburla gecıstırıyoruz akşamda homını gırtlakbu arada 2 kilo almışım. ben de dikkat etmeye karar verdim artık: düzenli yemek yicem. çünkü düzensiz yediğim için kilo aldım. gündüz bişey yiyemiyorum: akşam homini gırtlak
bakalım becerebilecek miym???
walla ebru bende bılmıyorum halimiz nicedir. telef etti bu cocuklar bizi... bende bı kan versem aslında cok yorgunum bu aralar kesın kansızlık falan amannn...herkeze merhaba zeynep canım geçmiş olsun bu uykusuzlukdan neolcak sonumuz bilmiyorum valla en son b,izimkini doktora götürdüğümde doktor sende bi kan tahlili yaptır istersen rengin benzin çok atık dedi dedim uyku nedir bilmiyoruzki valla ben o yüzden yememe dikkat ediyorum bi ara rejim yapım dedim geceleri elim ayağım titriyodu gücüm kalmıyodu resmen bıraktım kendi haline çok şükür verdim ama bu kiloda takıldım daha veremiyorum rejim şart oldu yani..arkadaşın içinde çağırdığsa git bence gitmezsen b sefer ilerde sen benim bi düğünüme bile gelmedin dicek git fazla durmazsın sonuçda..iyilik yine sende kalsın...
gotur canım gotur baslasınlar hemen.ben çıkıyorum kızlar kızıma antibiotiği hemen götüreyimde başlasınlar benim çilemde hiç bitmiyor valla
maalesef oyle. coktan koparmış demekzeynepcim bence dilinin ucu ile çağırmışsa sizin bağlar çoktaann kopmuş..gitme bencede..acı ama gerçek, artık dost diyebilmek çokkk zorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?