2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben gun aşırı yıkıyorum. normalde 2-3 saat sonra cıkarırdım ama su an cok soguk gercekten sanırım dısarı cıkıcagımız gun yıkamam bu soguklarda.
yada aksam yıkar yatırırım.

Kaç günde verdin 6 kiloyu, güzel vermişsin maşallah.

canım 2 ay olucak hemen hemen

bence kendisi geçmişindende korkuyo olabilir 2 kere nişanlanmış ya belki bunlarla ilgili bildiğiniz bişeyler varda anlatıcağınızındanmı korkuyor

oo afiyet olsun allah kabul etsin canım iyi gidiyor ama bazen saati saatine yapamıyorum illa atlıyorum ama dikkat ediyorum gene yakaladığım yerden bakalım bende pazartesi gidicem ne olacakk

Hülyacım bizim banyolarımız tören eşliğinde geçtiğinden biz çok sık yıkayamıyoruz ben yalnız asla yıkayamıyorum, vücudunda sorun yokta başına gelince yandığımızın resmidir. yani haftada bir iki. Dışarı çıkacağım gün yıkamıyorum genelde gece yatmadan yaptırırım.

ipoşcan uyandı.
pc açık ara ara kaçıp bakıcam

Çok mu uyudu İpek hanım

Zeynep bazı insanların karekterleri ve psikolojileri zayıf olabiliyor yaşadıklarından ötürü..Mesela iki kere nişan atmak insanı derinden etkileyen bişey..Neyse ben ne yaşadığını bilemem.Şunu demek istiyorum.Böyle insanlar birine aşık olduğunda kayışları koparabilirler çok çabuk,gözü bişe görmez hale geliyorlar...Bu bunu hayatta yapmak dediğin şeyi bi bakmışın yapıvermiş...
Benimde başıma geldi böle bi kaç şey.Anlatmaya gerek yok hep aynı şeyler.Aramalar görüşmeler azalıyor.Aşık ya bizim hatun hep onla beraber olmak istiyor filan.Yeri geliyor talep etmese bile o hoşlanır diye bişeyler yapmalar falan fıstık.
ben bu konularda biraz daha toleranslı davranıyorum galiba.Aşıktır deli yarısıdır deyip sabrettiğim çok olmuşturr.Bunu yaşadığım arkadaşlarımdan evli olan var nişanlı olup ayrılan var zamanla herşey yoluna giriyor inan..Hepsiyle de görüşüyorrum,o günleri konuşup gülüşebiliyoruz hatta.
Arkadaşının yanında olmak istediğini sezdiğim için gitmelisin diyorum bende.Ama kafana çok takıyorsan ara arkadaşını konuş.Neden davetiye yollamadığını sor.Ciddi ciddi soruyorum sana bizim düğüne gelmemizi istiyor musun diye sor..Belki onunda söyleyecekleri vardır

serap, maşallah 6 kilo gitmiş. darısı bana ama ben kilo vermeye yeltenince kilo alıyorum hep.
adaşım, kitap işini halletmişsin. sışarı çıkamayacağıma göre ben de netten sipariş edeyim.
didem, geçmiş olsun tekrar. inş antibiyotik iyi gelir.

bizim burda kalorifer söz konusu olmadığı ve klima, elektrikli sobalarla ısındığımız için gün aşırı yıkayamam ben. çünkü 1 yada 2 o da sıcak oluyor ve odalar arası geçişte soğuk olur. 3 günde bir ancak yıkarım ve yıkadıktan sonrada dışarı çıkarmam.

sağol canım bende iyiym bizdede derinin burnu tıkalı ben daha iyiyim gece çok uynadı kuzummm

hemen peditus a başla Serap birde nefes acıcı falan koyn odasına.

Seninle Zeynep'in eltisi aynı o zaman aralık bebekleri.ayy az kaldı valla bari az daha beklesede 2011 de doğsa beklermiki.4-5 günle 1 yaş büyük modunda olmasa.

herkese merhaba güzel anneler...dün hiç giremedim siteye ya siz nasıl girdiniz ben de miydi sadece sorun..
geçmişi okumaya çalışıcam biraz..

yok yok bizdede sorun vardı 2 kelam edicem diye 1 saat uğraştım.

Zeynepciğim bende gitme diyenlerdenim.ama bi mesaj atabilirsin kırıldığına dair ama yinede mutluluk dilediğini belirten eğer dönerde nasıl gelmezsin seni görmek istiyorum derse fikir değiştirebilirsin ama yok dönmezde aramaz ise o zaman zaten o sevdiği için herkesi gözden çıkarmış demektir.

iyi haberlerle gel canım.

hergün ne yıkaması Ebru kış günü.3 günde bir öğlenleri annem yıkıyor ilk dışarı çıkışıda akşam saat 21.00 de eve gitmemiz.yada annem yıkıyamamış ise akşamları ben evde yıkıyorum hem petek açık hem ufo otomatikte yanıyor üşütmesin diye.banyodan sonra dışarı çıkarma cidden çok soğuk hava.

zeynepçim geçmiş olsun cnm inş. bidaha ağrımaz
arkadaşına gelince o bişiylerden vazgeçmiş demek hiç üzülme cnm benimde başıma aynı şey geldi çok üzüldüm ama geçti sonradan o görüşmek istedi ama ben istemedim

özlemcim cnm az kaldı doğuma Allah hayırlısıyla kurtarsın ay valla ben bile heyecanlandıım çokk

seldacım yiğite maşallah kahvaltı etmiş afiyet olsun

kızlar bilg. açıkokuyorum patronum var aklımda kalnalrı yazdım geçtiğim varsa kusura bakmayın olurmu

kızlar doğum kontrol haplarıyla ilgili dün konuşmuştuk acaba hepsi aynı etkiyi gösterirmi ya markadan markaya değişirmi ?

valla kızlar ben geçmişi okuyayım derken siz doldoruyosunuz,ne yapayım bilemedim.okuyayım diyorum konuştuklarınızı bir daha aynı muhabbeti etmemek için ama buraya da yetişemicem.
neyse bi sona bi başa bakarız artık.bugün bayağı kalabalığız ne güzell.. dün hiç giremedim özledim valla sizi...
ya senede bir gün de olsa şöyle hepimiz orta bir yerde buluşabilseydik ne güzel olurdu ADANA,KAYSERİ,BURSA,MARAŞ,ANTEP,UŞAK,DENİZLİ,KOCAELİ,İSTANBUL başka şehir varmıydı hayırlayamadım ama süper olmazmıydı kızlar acayip bir kalabalık...mesela bir piknik,((çok da severim ya otu böceği))neyse hayal ettim de bir an sizle de paylaşayım dedim...

ebrucum banyo bende sık ettirmiyordum ama artık 3 günde bir ettiricem akşam yıkadım
tabi alt kata kaynanama indiriyorum dışarı çıkarıcak olsam gündüz yıkamam
bende burcunun yaptığı gibi petekler açık ufoyuda açıyorum öle yıkıyorum

Son düzenleme:

tamam kızlar çıkarmam birde sanki birisinde bim den alınmış hava nemlendiricisi vardı memnunmu ayın 25 inde gelcekmişde bende alımmı acaba dedim çok ses yapıyomu ?

bak şimdi haplarla ilgili ne konuştunuz dönüp bakmam lazım..ben de kullanıyorum..
dün knltürk de mi dinlediniz ben de syrettim de faydası zararından çok kullanıcam ben..her ilaç da risk var sonuçta kimyasallar vücudumuzu mahvediyor..

Son düzenleme:

cnm bende çarpıntı vardı kaç aydır haptan olduğunu düşünüyorum aslında çok memnundum ama kalbim çok sıkışıyo geçen gece çok fena oldum
bazı insanlardada damar tıkanıklığı yapıyormuş cnm
ben 2 gün oldu bıraktım hala çarpıntım olursa haptan deil dicem ama sanki azaldı biraz

Kız Burcu senin bu cin fikirliliğine hastayım bacıDizi senaryosu filan yazsana sen diyen olmuş muydu daha önceBurcunun verdiği taktik iyi fikir Zeynep bi yokla bakim aaa niye gelmiyosun gibisinden dönecek mi geri ? Dönerse senindir dönmezse elin

Burcu ben dilekçe verip ocak yazdırmayı düşünüyorum zaten kızı.Aralarında 11 ay olucak ama aynı sene okula gidicekler,başarı grafikleri bir olmaz ki..Kız çok ezilir.

Doğum kontrol haplarının üzerinde yazıyor bacılar zaten damar tıkanıklığı yapabilir diye.Yeni bişe değil aslında.Yasmin kullanın yan etkisi en az olan o.Ben emziklik döneminde spiral düşünüyom ama sonrasında bende hapa geri dönerim en temizi kafan rahat gerisi Allaha kalmış

Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime

Doğum kontrol haplarının üzerinde yazıyor bacılar zaten damar tıkanıklığı yapabilir diye.Yeni bişe değil aslında.Yasmin kullanın yan etkisi en az olan o.Ben emziklik döneminde spiral düşünüyom ama sonrasında bende hapa geri dönerim en temizi kafan rahat gerisi Allaha kalmış

Esma ya sendeki gibi bi etkisi olmadı bana çarpıntı falan yapmadı sadece bu tv de demiller damar tıkanıklığı diye ondan dedim evdekilerde dinleyen varmı haberi ne pok yiyeceğiz diye.benimki mikroji.... birşeyde tam hatırlayamadım ama çarpıntı falan yapmadı.sen bi doğum yaptığın dr a sorsana belki tam marka adı veriri devlet has. aynı dr u bulurmusun bilmem ama bence bi sormakta yara var.

Selam Sedacığım.

ben diyorum anacağım gelin yazın antalya yapalım diye.ortak nokta ohh mis gibi.

tamam kızlar çıkarmam birde sanki birisinde bim den alınmış hava nemlendiricisi vardı memnunmu ayın 25 inde gelcekmişde bende alımmı acaba dedim çok ses yapıyomu ?

yom yok dönme geri sadece ben ne yapacağız dedim o kadar .Esmada çarpıntı yapmış.Ayşegülde ben kullandım yıllarca yine kullanıcam demiş.zaten damar tıkanırsa ilk bende tıkanır sıgarada içiyorum iljk öte tarafa giden ben olurum kızlar.

o ne demek kız öyle faydası yararından çok :)

ayy bende kullanıcam.ama Duru yu kontrole götürünce bi dr umada soracağım başka önerisi varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…