off yaa havalar çok soğudu eve tıkılıp kalırız artık kızlar siz hala hergün bebişleri yıkıyomusunuz birde diyelim sabah yıkadınız öğleden sonra dışarı çıkarırmısınız nasıl alıştırmak lazım bu konuda hasta olurlar değilmi yaa çok soğuk çünkü havalar ...
Kaç günde verdin 6 kiloyu, güzel vermişsin maşallah.
ya evinde mutlu olsun serap istediğimiz o ama insan neden arkadaşını siler ya? biz saçma sapan insanlar değiliz ki. ayyaş,ipsiz sapsız bı kocam yokki benım,karısını ondan kolluyor diyim. hayır benım anlamadıgım şu,bu kişi daha önce 2 kere nişandan döndü,o zamanlar hep yanındaydık. bi erkek bulursun belki ama bi dostu kolay kazanamıyosun. bu benı uzuyor. ben kendı dostlarımdan fedakarlık etmem,eger adam gıbı adamsa,bana zararı dokunacak bı tarafı yoksa savunurum sonuna kadar. ne münasebet ya,adam gelecek onla gorusmeyeceksın dıyecek bende amenna dıyecem? onca sene onca paylaşılan şeyi gözden cıkarıcam. bu benı uzuyor. benım arkadasım boyle bırı degıldı,nasıl degıstı oınu anlamıyorum...
günaydın tatlım..diyet iyi gidiyor, dün oruçtum ya, öğle yemeğinin ekmeği ile 2 porsiyon meyveyi birleştirip akşam aşure yedim..bu hafta ilk haftaki gibi değil sanki ama..biraz kaçamak yapıyorum gibi geliyor..diyetisyen aradı ki tartımız bozuldu,cumartesi günkü randevuyu pazartesiye alalım..pazartesi şehir dışında olcam,çarşamba ya ayarladık artık.. bakalım 1,5 haftada ne kadar gitmiş olcak, çok merak ediyorum..sennin nasıl gidiyor?
freuda ne yaptık da cocuklarımız böyle oldu ve mahallenin en mutlu yumurcağı kitaplarını alacaktım ama burada bulamadım canım,hepsi buradadan sipariş verdim de dört gözle bekliyorum..
evet canım iyi başladım iyi devam eder inşallah. kitapları okuduktan sonra paylaşırız burda, veririm ben size, siz de okursunuz...
off yaa havalar çok soğudu eve tıkılıp kalırız artık kızlar siz hala hergün bebişleri yıkıyomusunuz birde diyelim sabah yıkadınız öğleden sonra dışarı çıkarırmısınız nasıl alıştırmak lazım bu konuda hasta olurlar değilmi yaa çok soğuk çünkü havalar ...
ipoşcan uyandı.
pc açık ara ara kaçıp bakıcam
canım 2 ay olucak hemen hemen
Güzellll, ne kadar fazlan vardı ki.
sağol canım bende iyiym bizdede derinin burnu tıkalı ben daha iyiyim gece çok uynadı kuzummm
Günaydın kızlarEvet Hülya şaka maka yolun sonuna geldik bakalım ne zaman inicek var dicek bizim kız
Zeynep çok geçmiş olsun canım ya.Migren çok fena inşallah tekrarlamaz..
Eltin normal mi yapıcak canım doğumu var mı sancıları neyin
herkese merhaba güzel anneler...dün hiç giremedim siteye ya siz nasıl girdiniz ben de miydi sadece sorun..
geçmişi okumaya çalışıcam biraz..
bugün bir arkadaşıma gidiyorum
kızlar yarında kayınvalidemde kalacağız
pazartesi yiğitin kontrolü var hemanjiomları için
artık salı günü görüşürüz kısmet olursa hepiniz allaha emanet olun..
hemen peditus a başla Serap birde nefes acıcı falan koyn odasına.
Seninle Zeynep'in eltisi aynı o zaman aralık bebekleri.ayy az kaldı valla bari az daha beklesede 2011 de doğsa beklermiki.4-5 günle 1 yaş büyük modunda olmasa.
yok yok bizdede sorun vardı 2 kelam edicem diye 1 saat uğraştım.
Zeynepciğim bende gitme diyenlerdenim.ama bi mesaj atabilirsin kırıldığına dair ama yinede mutluluk dilediğini belirten eğer dönerde nasıl gelmezsin seni görmek istiyorum derse fikir değiştirebilirsin ama yok dönmezde aramaz ise o zaman zaten o sevdiği için herkesi gözden çıkarmış demektir.
iyi haberlerle gel canım.
hergün ne yıkaması Ebru kış günü.3 günde bir öğlenleri annem yıkıyor ilk dışarı çıkışıda akşam saat 21.00 de eve gitmemiz.yada annem yıkıyamamış ise akşamları ben evde yıkıyorum hem petek açık hem ufo otomatikte yanıyor üşütmesin diye.banyodan sonra dışarı çıkarma cidden çok soğuk hava.
bak şimdi haplarla ilgili ne konuştunuz dönüp bakmam lazım..ben de kullanıyorum..
dün knltürk de mi dinlediniz ben de syrettim de faydası yararından çok kullanıcam ben..her ilaç da risk var sonuçta kimyasallar vücudumuzu mahvediyor..
zeynepçim geçmiş olsun cnm inş. bidaha ağrımaz
arkadaşına gelince o bişiylerden vazgeçmiş demek hiç üzülme cnm benimde başıma aynı şey geldi çok üzüldüm ama geçti sonradan o görüşmek istedi ama ben istemedim
kızlar doğum kontrol haplarıyla ilgili dün konuşmuştuk acaba hepsi aynı etkiyi gösterirmi ya markadan markaya değişirmi ?
valla kızlar ben geçmişi okuyayım derken siz doldoruyosunuz,ne yapayım bilemedim.okuyayım diyorum konuştuklarınızı bir daha aynı muhabbeti etmemek için ama buraya da yetişemicem.
neyse bi sona bi başa bakarız artık.bugün bayağı kalabalığız ne güzell.. dün hiç giremedim özledim valla sizi...
ya senede bir gün de olsa şöyle hepimiz orta bir yerde buluşabilseydik ne güzel olurdu ADANA,KAYSERİ,BURSA,MARAŞ,ANTEP,UŞAK,DENİZLİ,KOCAELİ,İSTANBUL başka şehir varmıydı hayırlayamadım ama süper olmazmıydı kızlar acayip bir kalabalık...mesela bir piknik,((çok da severim ya otu böceği))neyse hayal ettim de bir an sizle de paylaşayım dedim...
tamam kızlar çıkarmam birde sanki birisinde bim den alınmış hava nemlendiricisi vardı memnunmu ayın 25 inde gelcekmişde bende alımmı acaba dedim çok ses yapıyomu ?
bak şimdi haplarla ilgili ne konuştunuz dönüp bakmam lazım..ben de kullanıyorum..
dün knltürk de mi dinlediniz ben de syrettim de faydası yararından çok kullanıcam ben..her ilaç da risk var sonuçta kimyasallar vücudumuzu mahvediyor..
Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?