Doğum kontrol haplarının üzerinde yazıyor bacılar zaten damar tıkanıklığı yapabilir diye.Yeni bişe değil aslında.Yasmin kullanın yan etkisi en az olan o.Ben emziklik döneminde spiral düşünüyom ama sonrasında bende hapa geri dönerim en temizi kafan rahat gerisi Allaha kalmış
kızlar bende 4 sene yasmin doğum kont.hapını kullandım evlenceğim zaman doktora gitmiştim bütün yöntemleri ayrıntılı anlatıp ben hapı öneriyorum demişti hiçbir zararını görmedim ayrıca doktorumada spiral takalım dediğimde ben önermiyorum emzirme döneminde eşin korunsun sonra tekarar hap kulanırsın dedi sigar içenlerde zararlı olabiliyo diye duymuştum ama galiba içinde yazıyodu ...Esma ya sendeki gibi bi etkisi olmadı bana çarpıntı falan yapmadı sadece bu tv de demiller damar tıkanıklığı diye ondan dedim evdekilerde dinleyen varmı haberi ne pok yiyeceğiz diye.benimki mikroji.... birşeyde tam hatırlayamadım ama çarpıntı falan yapmadı.sen bi doğum yaptığın dr a sorsana belki tam marka adı veriri devlet has. aynı dr u bulurmusun bilmem ama bence bi sormakta yara var.
Selam Sedacığım.
ben diyorum anacağım gelin yazın antalya yapalım diye.ortak nokta ohh mis gibi.
yom yok dönme geri sadece ben ne yapacağız dedim o kadar .Esmada çarpıntı yapmış.Ayşegülde ben kullandım yıllarca yine kullanıcam demiş.zaten damar tıkanırsa ilk bende tıkanır sıgarada içiyorum iljk öte tarafa giden ben olurum kızlar.
o ne demek kız öyle faydası yararından çok :)
ayy bende kullanıcam.ama Duru yu kontrole götürünce bi dr umada soracağım başka önerisi varmı acaba.
fatmacım kilo fazlam çok doğum kilolarımı vermiştim 12 kilosunu emzirme döenminde geldi geriye hepsi 20 kilo vermem lasım vericem ama yaza kadar azimliyimm
burcucum burun açıcı kullanıyorum akşam verdim pedisusta vardı calpol verdim ben şimdi anneme sordum burnunda bişey yok gayet iyi dedi acaba gecemi tıkandı havanın kurulupundan ee kaloriferde yanıyo buhar makinesi çalışmıyordu bakalım izliycem olmadı pedisus veririm..
doğum kontrol hapı kullananlar emziriyomusunuz ben hala korunma adına bişey yapmıyorum kazaya kurban gidince ağlarım burda demiii:)))) ne yapmam lasım acabaaa
tereyağlı patatesi nasıl yaptın bende yapım bari...
valla kızlar ben geçmişi okuyayım derken siz doldoruyosunuz,ne yapayım bilemedim.okuyayım diyorum konuştuklarınızı bir daha aynı muhabbeti etmemek için ama buraya da yetişemicem.
neyse bi sona bi başa bakarız artık.bugün bayağı kalabalığız ne güzell.. dün hiç giremedim özledim valla sizi...
ya senede bir gün de olsa şöyle hepimiz orta bir yerde buluşabilseydik ne güzel olurdu ADANA,KAYSERİ,BURSA,MARAŞ,ANTEP,UŞAK,DENİZLİ,KOCAELİ,İSTANBUL başka şehir varmıydı hayırlayamadım ama süper olmazmıydı kızlar acayip bir kalabalık...mesela bir piknik,((çok da severim ya otu böceği))neyse hayal ettim de bir an sizle de paylaşayım dedim...
Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime
Doğum kontrol haplarının üzerinde yazıyor bacılar zaten damar tıkanıklığı yapabilir diye.Yeni bişe değil aslında.Yasmin kullanın yan etkisi en az olan o.Ben emziklik döneminde spiral düşünüyom ama sonrasında bende hapa geri dönerim en temizi kafan rahat gerisi Allaha kalmış
Canım daha önce burda arkadaşlar söylemişti değişik bir kahvaltı önerisi diye .Patatesi haşlıyorsun çatalla eziyorsun içerisine tereyağ ve labne peyniri koyuyorsun .Eğer tereyağ tuzlu değilse azda tuz atarsın oldu bitti .Benim kuzucuk sevdi şükür
Kız Burcu senin bu cin fikirliliğine hastayım bacıDizi senaryosu filan yazsana sen diyen olmuş muydu daha önce Burcunun verdiği taktik iyi fikir Zeynep bi yokla bakim aaa niye gelmiyosun gibisinden dönecek mi geri ? Dönerse senindir dönmezse elin
Burcu ben dilekçe verip ocak yazdırmayı düşünüyorum zaten kızı.Aralarında 11 ay olucak ama aynı sene okula gidicekler,başarı grafikleri bir olmaz ki..Kız çok ezilir.
ohh afiyet bal şeker olsun.Kahvaltımı yaptım oğluşada tereyağlı patates yaptım maşallah severek yedi .Çayımıda aldım geldim deymeyin keyfime
Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva!! Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..
Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..
kızlar miray bisküviyi çok seviyor. belki bileniniz vardır ama ben internetten bi bisküvi tarifi buldum ve denedim. miray çok sevdi. eline veriyorum yiyor:
10 yemek kaşığı tepeleme un
1 çay bardağı pekmez
1 yumurda
100 gr tereyağı
ve çok az vanilya.
iyice yoğurup şekil verin ( ben hayvanlı kalıp kullandım) önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 15 dk pişirin. sadece pembeleşiyor. fazla fırında kalırs sertleşiyormuş.
inş sizin kuzucuklar da sever.
Günaydın!!! Bakıcı teyze aramalarımız devam ediyor..Dineva!! Özel mesaj attım ama gelmedi galiba, belki senin tanıdıgın vardı, bana yarıdm..
Bu arada tereyağlı haslama patates fikri süper..
slm kızlar..nabersiniz..geçmişi okudum biraz...
herkeşcikler iyi sanırım...
bizde dr dan geldik..paşamın herşeyi yolundaymş..kansızlık biraz düzelmş..durmak yok yola devam..ferroyu kullanıcaz..
kıyafetle tartılıyoz biz ne hikmetse...
9.470gr kilomuz
77 de boyumuz olmuş
kıyafetleri dşünce 9400 falan işte...aman neyse iyi işte almış kilo...yerse alıyo kerata..ağzını kapatmazsa büyücekte işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?