2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sütüm çok azaldı
sıkınca fışkırıyo gene ama
boş mu çekiyo dolu mu kız bilemiyorum
göğüslerim fosssss dedi söndü sanki

Üzülme canım ya yaşına kadar olsun emdiler çok şükür .Sanki bizde farklı mı birde Mertoş sol göğsümü hiç almıyor .Sıkınca süt çıkıyor ama eskiden emmediği zamanlardaki gibi şişip rahatsızlık vermiyor .Bende her geçen gün azaldığını düşünüyorum tek göğsümden emiyor çünkü

tuğbacım hoşbuldum cnm iyin şükür koşturuyom ,sen nassın cicim oğluş nasıl
Çok şükür bu hafta ikimizde iyiyiz hasta değiliz yani

Heh bir o eksikti zaten kendi ailemden herkes gelsin ama eşimin tarafını hiç görmesem daha iyi
Ne kadar kötü bir gelinim ben ya :88:

at salona yere bı yatak
yatsınlar salamura gıbı ust uste
onlar dusunmemıs,sen mı dusuncen onların rahatını

kızlar derdim yok onlarla gelsinler.ama aynını bana alanyada ettiler.geymişken 4-5 aile geliyorlar hep beraber olabım diye.evet güzel .ama bu sefer ben bitiyom.vede maddi olarakta bitiyoz.5 kişinin yemek masrafı varken bi 15 kişilik yemek oluyo evde.bazen yetmiyo yeniden aldiyom.koşuşturmasıda cabası.benim even mimari yapısı iyi deği.hemde misafir için iyi değil.benim salondan geçiliyo bütün odalara.ee salonda yatsalar.ben mutfag geçmek için yine salonu kullanmak zorundayım.ee arkakli kadınlı geleçekler..eşime dedim çok gelmesinler.ne diyeymi kırk yılın başı yakına geldik heves ediyorlar demem gelysinler.bütün odaları açarız.kızları yanımaza alırız .yatakta 4 kişi yatacakmışız.idare edecegiz dedi.bende iyi dedim.en azından erekekleri zeyneple defnenin odasına atacagım.kadınlarıda salonda yatsınlar.yani bilemidim..

ayagında sallamayı denesen
yada yanına uzansan beraber uyyusanızzzz

azar azar gelsınler canım...
hem 2 cocugun war nasıl yetişcen
gelen de gırsın mutfsaga mısafır gıbı oturmasın bı zahmet

aynı şey banada oldu cnm mevlütte görümcekler yüzünden eşimin anneside alt katımda kayınpederimde yok senin gibi mesafe koyucak zemin yok

aman iki ucu ... değnek ya gelme desen olmaz ama ayıp ya geliyolarsa madem elleri dolu gelsinler kaç aile birden hergün çeşit yemek normal bir aylık mutfak masrafına değcek sende çalışssan bi nevide ALlah bizimkilerin akrabaları hepsi çok yakınlar uzak tan gelselerde kaynanamın evi boş

kızlar akşam brokoliden yemek yaptım oğluma bilmem yedimi bugün bezelye ve pataes kattım tavuk suyu da kattım inş. yemiştir

eşimle konuştum hediyemizi kargoya vermiş bugün, 1-2 güne kadar eline ulaşır ve beğenirsin inş sevilcim .....

kızlar akşam brokoliden yemek yaptım oğluma bilmem yedimi bugün bezelye ve pataes kattım tavuk suyu da kattım inş. yemiştir

İnş. yemiştir canım benim paşa nasıl olduysa çorbasının içine katınca bayıldı
Bu akşamda kendimize salatasını yapacağım o şekildede yedirmeyi deneyeceğim bakalım umarım böylede yer :97:

kuzumu uyuttum geldimmmmmmmm ve 2 kaçak gördüm burda
didem ve gülşahhhhhh

yok kız evde olsa internetim hiç kaçmam valla..

gülşah kaçak sayılmaz gıı.anasından giriyo o.didem evett kaçakk..oo kaçak çokk...

hee anamdan katılıyom ...:))))

Gülşahçım hazır denk gelmişken sorayım malum seni her istediğimde bulamayabilirim
annenin adresini vermiştin 2 Şubatta eline geçecek şekilde kargoya vericem de evde olur değil mi o gün?

evet serapcım evde olur saol canım şimdiden

Bacılar pek sesiniz çıkmıyor e anlatın ne var ne yok
Birazdan çıkmam gerekecek akşam yemeği hazırlığı için

offf uyandı 25 dk salladım gerı uyuttum
bu aralar bariz uykuya direniyor
dun gece yorgundum yattım,ersin 45 dk sallamış ayagında gozu kapanıyo zorla acıyo dıyo...
noluyo anlamadımkı.

kızlar ben çıkıyorum çocuklar istiyor azcıkta onlar oynasınlar, herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz inş

evet ya ev çok küçük.valla glence görcez nasıl olacak

sağol tatlım.

ayagında sallamayı denesen
yada yanına uzansan beraber uyyusanızzzz
yanına yatınca döne dolana uyuabiliyo ama öyyle uzun olyorki.beklemekten benim bile uykum geliyoama başka çare yok onu deneyecegim

aynen sıkınca geliyor ama boşmuş gibi hissediyorum bende.....

benimkilerdee

azar azar gelsınler canım...
hem 2 cocugun war nasıl yetişcen
gelen de gırsın mutfsaga mısafır gıbı oturmasın bı zahmet

girerler mutfağa.yardımcı olurla sağolsun.ama şu nerde bu nerde diye yine kendim yapıyom işimi.

yok diyemem zaten.gelsinler.gelince yaparlar yardım etmeye çalışırlarda benim eşim kabul etmez gerek yo der.o kadar masrafa girer ama yinede şu yok dedirtmez kendi yapar.

yemiştir inşallah.yarasın.

yok kız evde olsa internetim hiç kaçmam valla..

hee anamdan katılıyom ...:))))

evet serapcım evde olur saol canım şimdiden

ivet tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…