2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

o smear testini normal doğum yapmama rağmen bende çekiniyorum yaaa yaptırmaya...iyi etmişsin valla kurtulmuşsun.inş temiz çıkar canım..

kızlar ıpekte elını emmeye calısıyor. emzıgı atıp elıne saldırıyor...
aysegul bu arada masallah kızına. fıdan gıbı olucak baksana ıncecık uzun guzel bı genc kız olucak heralde buyuyunce :)

Günaydinnnnna.s.

günaydın hanımlar!

gunaydın herkese. nerelerdesınız hatunlar ya kac gundur dogru duzgun kımseler gırmıyor buraya...

günaydın herkese a.s.
günaydın canlar gerçi öğleni geçti amma anca..
canım erken ggbibi geldi bana 4. ay diye biliyom en erken
slmmmmmmmmmm.......
a.s oğluşunu oyladım nasıl katıldın ben üye olmaya çalıştım beceremedim..
selam kızlarrr
azra geçmiş olsun bazı bebekler erken çıkarırmış evet
a.s canım
Merhaba yakışıklı beylerin, güzel kızların güzel annişleri...
Yine tenha buralar...
sanada merhaba güzel esranın tatlı annesi...
günaydın güzel annişler kaydirigubbakcemile5
günaydın tubacım
ay benimkide öle sinir oluyom yiyo çocuk ellerini karnı tok aç fark etmiyo ne zaman bırakacklar acaba ya
ii bari sorun yoksa bende düşünüyom normalmidiye...
a.s hadi gözün aydın küçük hanıma maşallah ..canın tatlı desene benim gibi... inşallah sonuçların ii çıkar bacımmm

sevindim şimdi tüm bebişler aynı ozaman nette bazen farklı yorumlar oluyor iyiki topikimiz var bebişlerimiz beraber büyüyorlar nerdeyse davranışları aynı çok seviyorum burayı içim rahatlıyor cevaplarınızla opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

ya ıpek benı gorunce bı baslıyo gulmeye ıcım erıyo. hemen agu lar gulucukler kahkalar :)
buyudukce daha da tatlılaşıyolar mı ne :)

kızlar facebookta üye olanlar bugün ne pişirelim diye bi sayfa var üye olun derim kolay pratik tarifler var.

ayşegülcüm sevindim defnoş alıyomuş kilo ne istiyosun
bizim kızında boyu uzadığı için bu kız zayıfladı diyip duruyolardı kaynanamlarlar dr kontrolden sonra verdim ağızlarının payını :mymeka:
ek gıdaya bidahaki ay mı geçin dedi sana
geçen sormuştun cevap verememiştim bende ek bişey vermedim henüz
ama bi dahaki ay bende düşünüyorum dr la konuşup ek gıda işini

Maşallah Defne ye selvi boylu olacak galiba.ohh sütün yetiyormuş sevindim verme mama falan ek besinler işini kolaylaştırır.
Tuğba aynı canım hepsi Duru'nun eldivenleride hep ıslak bide miğdesi bulanınca hafiften kusuyor zorla kusturuyor kendisini.
Ayy bugün bi miğdem ağrıyor sormayın miğdemden sesler gürültülerde geliyor bi tane daha mı bebek var nedir içerde ohaoldumsmile

ya ıpek benı gorunce bı baslıyo gulmeye ıcım erıyo. hemen agu lar gulucukler kahkalar :)
buyudukce daha da tatlılaşıyolar mı ne :)

evet burakta öyle hemen gülüyo.bide yan yan gülmezmi bayılıyorum kerataya..opuyorumnanaktan

senı bılmem de bende bu gobekle ıkıncı olabılır :umursamaz:

burcu duru'yu bakıcıya mı bırakıyorsun, bi ara arıyorum diyodun yanlış hatırlamıyorsam? memnun musun?

bu arada ben doğum parasını aldım 2 gün önce çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…