bende yok canimya kızlar benim ayaklarımda ayak bileklerimde bacaklarımda acayip ağrılar var yürürken zorlanıyorum resmen...emzirme döneminde olurmuş kalsiyum eksilinden dolayı..
varmı sizdede böyle bişi
masallah annesi iyi bakmissin fistiga tombik tombik olmus yanaklarindan öp bizim içinbende yok canım bı bılgım yok acıkcası...
bu arada saglık ocaGINA GITTIM GELDIM bızımkı 3 hf once 5700 du sımdı 6500 olmus...
3 hf da 800 gr almış...
Nur geçmis olsun canim fazla yorma kendiniya valla boğazlarım ağrıo
takır takır öksürüom
her öksürdümdee oğlanın aklı fikri çıkıo
yanında öksürmeim diom ama
gelince durmuo ki bu melet boğazımda
:teytey::teytey:slm kızlar yeni geldm.hepinizin yerine bol bol oynadım...kalça ultrasonunu sormuşsunuz ben 5tl ye çektirdm.kontrole gittiğimiz hastanede.bundada bi düzen yok sanırım herkes kafasına göre takılıyo...
ESKİLER HEP ÖYLE DER. bebek anneyi tanımaya başlayınca saç dökülür derler tabi bence de hormonlarla ilgilidir. hani bebeğin anneyi tanımaya başladığı zamana denk geliyorsa ondan demişlerdir.bir de benim saçlarım çok dökülüyor kızlar, sizlerde de var mı? hiç bilmezdim saç dökülmesi ney, şimdi avuç avuç elime geliyor senağlama
hatta birine demiştim, o da bebek seni tanımaya başlayınca saçların dökülür demişti :kedi: ne saçma
sağolun kızlar Allah razı olsun amin inşallah
kaza değildi ciğerlerinde leke var dediler tedavi oluoyrdu meğerse kansermiş 2 gün önce yatmış hastaneye bugün götürdü gencecik çocuğu
oyladim yakisikliyi
ya kızlar benim ayaklarımda ayak bileklerimde bacaklarımda acayip ağrılar var yürürken zorlanıyorum resmen...emzirme döneminde olurmuş kalsiyum eksilinden dolayı..
varmı sizdede böyle bişi
cnm benim hamileliğin son ayında olmuştu resmen sürünüyodum yatağa çakılı kaldım kırkımdan sonra hafifledi dahada tam olarak geçmiş değil ama yürüyorum çok şükür yavaş yavaş geçermiş bebek anne karnında kalsiyumu çekmiş bol bol süt yoğurt peynir ye ben fizik tedavi uzmanına bile gittim krem ağrı kesici falan verdi ama yavaş yavaş geçiyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?