2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu duru'yu bakıcıya mı bırakıyorsun, bi ara arıyorum diyodun yanlış hatırlamıyorsam? memnun musun?

bu arada ben doğum parasını aldım 2 gün önce çok şükür :)

yok canım annem bakıyor bakıcı ile başa çıkamam ki kuzenin bakıcıya bırakıyor ayda 1000 tl veriyor.Annem bakıyor sabahları anneme götürüyorum akşamda annemde yemeğimizide yiyip eve geçiyoruz.

bende aldım doğum paramı 7 nisanda rapor bitiminde başvurdum 14 nisanda 1 hafta sonra yatırmışlardı ptt ye ama süt parası olan 70 tl dahilmi değilmi bilmiyorum haberin varmı senin dahil mi acaba. ben 15 gün erken doğum yaptım ya tam hesaplıyamıyorum o yüzden.

bu arada gece uykuları nasıl bebeişlerin Duru 2 saatte bir kalkıyor ama bu 2 saattede sürekli ses çıkartıyor mızırdıyor tam dalamıyor acaba gece çayı falan mı versem siz birşey veriyormusunuz.

Maşallah canım Defneye büyümüş ne güzel boyuda uzamış. Selvi boylu olacak senin kız maşallah kuzuma.. Seninde smear testi yaptırman çok iyi olmuş inşallah sonuçların temiz çıkar. En kısa sürede benimde yaptırmam gerek.

ya ıpek benı gorunce bı baslıyo gulmeye ıcım erıyo. hemen agu lar gulucukler kahkalar :)
buyudukce daha da tatlılaşıyolar mı ne :)

Bizim bıcırıkta elini emiyo şapur şupur doktorumuz bu ay elini emecek sakın aç sanma normal demişti. Oğlumda beni görünce gülüyor irde kolları ve bacaklarını sallıyor kuş gibi çok tatlı oluyor ya.Birde babası işten geldiğinde ona oyunlar yapıyor maşallah anne ve babayı öğrendi oğlum..
Bencede bu kuzucuklar büyüdükçe tatlılaşıyorlar canım.

kızlar facebookta üye olanlar bugün ne pişirelim diye bi sayfa var üye olun derim kolay pratik tarifler var.

bende üye olayım canım çok iyi fikir insan ne pişireceğini şaşırıyor gerçekten..

senı bılmem de bende bu gobekle ıkıncı olabılır :umursamaz:

Göbek bendede var ne zaman gidecek bu göbek ve kilolar bilmem :sinifsinif:

ayy en iyisi. aynı bizim gibi :) kim arıyordu o zaman bakıcı yaf, kafam karıştı kafamçokkarıştı ben de bilmiyorum canım dahil mi değil mi..
rezene çayı almıştım ama burak içmiyor, al bakalım iyi gelir belki.burak'ın da günü gününü tutmuyor, bazen 1 defa kalkıyor, bazen 3-4 defa delikafadulden ne zaman düzene girecek yaf bu veletler.

Canım başınız sağolsun. Nur içinde yatsın...

Kızlar Melekupos çoktandır girmiyo. Göğsünde kitle vardı. Ameliyat falan olacaktı. :Bilgisi olan var mı

ben tanımıyorum kim ki melekupos? Allah şifa versin.

burcucum ıpek 5-6 saat uyuyor sonra uyanıyor emıyor falan 3 saat falan daha uyuyor...
ınan gece caylarının hepsını kestım hıc bı cay bısey vermıyorum artık. onları ıctıgınde ters etkı yapıyordu cok zor dalıyordu uykuya sımdı daha rahat dalıyor gıbı...
ne bıleyım ama her bebek farklıdır bı dene belkı duru da ıse yarar.

ayşegül başınız sağolsun canım

kızlar dün banyo yaptık kızımla ve ikimiz de hasta olduk. herşeyden korkuyor irkiliyor huzursuz ve ağlıyor
kıyamıyorum kızıma. canım benim tüm neşesini kaybetti. burnu da tıkalı nefes alamıyor daha çok ağlıyor bu kez.
serum fizyolujik verdim. üstünde 5 gün içinde kullanın yazıyor. bugün iki kez damlattım. daha damlatamam üstünde öyle yazıyor. sizin serum fizler de öyle mi? başka marka mı alsam acaba?!

suduru gazı mı var acaba. benim kız bir derdi olunca öyle oluyor.
gerçi benim kız da ya 3 saat ya 4 saat uyuyor sonraki uykusunu birer saat uyuyor. bir de 3-4 saat ikindin vakti uyuyor. ben perişan oluyorum.
başıma ağrılar giriyor.

gece çayı bende verdim benimkini çok huysuz yaptı ters tepki yaptı bizdede ne uyuyordu ne uyanık duruyordu artık vermiyorum daha huzurlu oluyor sanki

kızlar ne yediniz mi sütünüz artıyo
ben geçen kısır yedin gerçektende sütü arttırıyo tavsiye ederim

kızlar ne yediniz mi sütünüz artıyo
ben geçen kısır yedin gerçektende sütü arttırıyo tavsiye ederim

valla ben bulgur pilavı köfte üstünede tatlı bişeyler yiyince sütüm artıyo.bide rezene çayı içiyorum işe yarıyo bende.tabi bünye meselesi kimisine yaramaz.CADIARZU.

ayy bide iş olunca valla dahada zorlaşıyor geçen gece ağlıyor duyuyorum ama gözümü açıp kalkamıyorum kendi kendime uykumda kızıyorum kalksana lan kız ağlıyor ama halim yok neyse bi haldir ilkildim kalktım.

gece çayı almıyayım o zaman yok gazı olunca kafasını saga sola hızlı hızlı çeviriyor artık onu anlıyorum ya uyuyor ıle uyumuyor arası ses çıkartıyor bu seferde ha ağladı ha ağlıyacak diye ben uyuyamıyorum iyice sersem oldum uyusunlar artık. şikayet değil bunada şükür kızım iyi olsunda ama valla ne yalan söyliyeyim itiraf ediyorummmm çok yoruldum.

valla ben bulgur pilavı köfte üstünede tatlı bişeyler yiyince sütüm artıyo.bide rezene çayı içiyorum işe yarıyo bende.tabi bünye meselesi kimisine yaramaz.CADIARZU.

anam bende hiçbirşey arttırmıyor birtek su biraz kıbırdatıyor işte sütü olanlara yarasınnnn bebeişlerimize kan olsun.

slm kızlar oglum erkek oluyooooooooooooooooo
salı gunu kontrolu var persembe gunude sunnet olcak ınsallah.sızler nasılsınız bakalım

kızlar hepinize selamm

ayşegül başın sağolsun Allah sabır versin..

yazacaklarımı hemen siz yazıyosunuz, şaşırıyorum bebeklerimiz paralel gidiyor.
naz şap şup elini emiyor yumrukları hep ağzında. burda okuyunca şaşırdım. :)))

Selam kızlar, anca girebildim. kimsecikler kalmamış. gündüz neti fazla açmak istemiyorum Doruk'a zararı olur belki diye. O uyuyunca kahvemi yapıp geçiyorum netin başına ama o zamanda siz gitmiş oluyorsunuz. :sinifsinif:

Neyse geçmişi okudum bende;

Tugba - el emmesi hepimizin kuzularında var sanırım baksana. doruk özellikle aksam üstü uyku vaktine dogru yogun bir şekilde emiyor. sanki ilgi ve huzur aradıgında yapıyor gibi geldi bana. bu arada doktoruna sordum engelleyeyimmi diye. Oda gerek yok birak emsin saglıklı iyi bakılan bebekler bunu alışkanlık haline getirmez dedi. bir dönem yani bir süre sonra geçecek baska bir huy edinecek kendine. ama ben yinede geceleri yatarken eldiven takiyorum. sabahlarıda uyanınca acip ellerine günaydın dedirtiyorum :)

Ayşegül - başın sagolsun. ben de annanemi cok severim hala yaşıyor ama cok yaşlandı. insanın içi cız ediyor. nurlar içinde yatsın.

Burcu - Dorukta geceleri ilk bi 5 saat uyuyor. ondan sonra 2 saatte bazen 1 saatte kalkıyor. yatakta kafayı bir sag bir sol sallayıp duruyor saatlerce. gazmıymış o? bilmiyordum. gerci gazınıda cikarmaya calışıyorum ama geceleri gaz çıkarmıyor cocuk bilmiyorumkismile

Bu arada, bende itiraf edeyim cidden yoruldum bende. bazen evde o kendi kendine oynarken boş boş dalgın birşekilde bakıyorken buluyorum kendimi. moralim daha cabuk bozuluyor. bilmiyorum. 10 saat deliksiz uyusam sanki herşey düzelecekmiş gibi geliyor bazen... ama cooook yorgunum... gündüzleri bazen bu yüzdende girmiyorum. aksamları iple çekiyorum Doruk uyusada nete girsem, kendime 1-2 saat ayırsam diye....

Ayshe85 - nerde yaptırıyorsun sünneti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…