kızlar anneannemi kaybettik(
burcu duru'yu bakıcıya mı bırakıyorsun, bi ara arıyorum diyodun yanlış hatırlamıyorsam? memnun musun?
bu arada ben doğum parasını aldım 2 gün önce çok şükür :)
selammm.
off anca geldik doktordan.bi ben bi defne.bi saglık ocagı derken öge oldu..
kuzucum iyi bi problem yok şükür.kilo 660gr almış.doktor iyi dedi.anne süte devam mamaya gerek yok dedi.yine.boyuda 62 cm olmuş..bu çocuk gözümü hiç büyümüyo gibi geliyo dedim.güldü boyu uzun kiloyu pek göstermiyo dedi.neyse anne sütü ile 500 gr almısı yeterli siz geçmiş oluyorsunuz onun için ek bişey vermeye gerek yok dedi.zaten bir ay sonra ek gıdaya başladız sütün ozaman daha rahat yeter dedi.neyse şükür atlattım.kızçemin ignesi yoktu.güzelce uyuyup geçti zamanı.
rota virüsü söyledim.bir zamanlar kaldırılmıştı bi zararı çıkmayınca tekrar raflara geldi dedi.bi sakıncası yok.her yerde satışı devam ediyo.amerikada bile.dedi.ben kızama vurdurdum rotarix verdim dedi.sizede rotarix oldu dedi.korkulacak bişey yok ben tavsiye ediyorum dedi.tamam dedim.zaten diger ay olacak...
bende smear testimi oldum.oldum ama bi görseniz yıktım valla.kadın bi hamle yapacak duuur diyom.bi duruyo ne oldu.korkuyom:).ayy heşşirenin kolunu sıkıp durdum o testi olana kadar hemşire gülüyo doktor hanım çabuk olun kolumu morarttı sıkmaktan diyo.ne edem yaa.doktar diyo.ayy sen normal dogum kadını degilsin çok fenaymış diyo.ee ben kendimi bilgidim için hiç normal doguma zaten hiç sıcak bakmadım.
neyse işte böyle.bide dışarda yemek yedik kociş eve attı bizi.o işe gitti...
kızlar ıpekte elını emmeye calısıyor. emzıgı atıp elıne saldırıyor...
aysegul bu arada masallah kızına. fıdan gıbı olucak baksana ıncecık uzun guzel bı genc kız olucak heralde buyuyunce :)
ya ıpek benı gorunce bı baslıyo gulmeye ıcım erıyo. hemen agu lar gulucukler kahkalar :)
buyudukce daha da tatlılaşıyolar mı ne :)
kızlar facebookta üye olanlar bugün ne pişirelim diye bi sayfa var üye olun derim kolay pratik tarifler var.
senı bılmem de bende bu gobekle ıkıncı olabılır :umursamaz:
yok canım annem bakıyor bakıcı ile başa çıkamam ki kuzenin bakıcıya bırakıyor ayda 1000 tl veriyor.Annem bakıyor sabahları anneme götürüyorum akşamda annemde yemeğimizide yiyip eve geçiyoruz.
bende aldım doğum paramı 7 nisanda rapor bitiminde başvurdum 14 nisanda 1 hafta sonra yatırmışlardı ptt ye ama süt parası olan 70 tl dahilmi değilmi bilmiyorum haberin varmı senin dahil mi acaba. ben 15 gün erken doğum yaptım ya tam hesaplıyamıyorum o yüzden.
bu arada gece uykuları nasıl bebeişlerin Duru 2 saatte bir kalkıyor ama bu 2 saattede sürekli ses çıkartıyor mızırdıyor tam dalamıyor acaba gece çayı falan mı versem siz birşey veriyormusunuz.
Canım başınız sağolsun. Nur içinde yatsın...
Kızlar Melekupos çoktandır girmiyo. Göğsünde kitle vardı. Ameliyat falan olacaktı. :Bilgisi olan var mı
yok canım annem bakıyor bakıcı ile başa çıkamam ki kuzenin bakıcıya bırakıyor ayda 1000 tl veriyor.Annem bakıyor sabahları anneme götürüyorum akşamda annemde yemeğimizide yiyip eve geçiyoruz.
bende aldım doğum paramı 7 nisanda rapor bitiminde başvurdum 14 nisanda 1 hafta sonra yatırmışlardı ptt ye ama süt parası olan 70 tl dahilmi değilmi bilmiyorum haberin varmı senin dahil mi acaba. ben 15 gün erken doğum yaptım ya tam hesaplıyamıyorum o yüzden.
bu arada gece uykuları nasıl bebeişlerin Duru 2 saatte bir kalkıyor ama bu 2 saattede sürekli ses çıkartıyor mızırdıyor tam dalamıyor acaba gece çayı falan mı versem siz birşey veriyormusunuz.
Canım başınız sağolsun. Nur içinde yatsın...
Kızlar Melekupos çoktandır girmiyo. Göğsünde kitle vardı. Ameliyat falan olacaktı. :Bilgisi olan var mı
burcucum ıpek 5-6 saat uyuyor sonra uyanıyor emıyor falan 3 saat falan daha uyuyor...
ınan gece caylarının hepsını kestım hıc bı cay bısey vermıyorum artık. onları ıctıgınde ters etkı yapıyordu cok zor dalıyordu uykuya sımdı daha rahat dalıyor gıbı...
ne bıleyım ama her bebek farklıdır bı dene belkı duru da ıse yarar.
kızlar ne yediniz mi sütünüz artıyo
ben geçen kısır yedin gerçektende sütü arttırıyo tavsiye ederim
ayy en iyisi. aynı bizim gibi :) kim arıyordu o zaman bakıcı yaf, kafam karıştı kafamçokkarıştı ben de bilmiyorum canım dahil mi değil mi..
rezene çayı almıştım ama burak içmiyor, al bakalım iyi gelir belki.burak'ın da günü gününü tutmuyor, bazen 1 defa kalkıyor, bazen 3-4 defa delikafadulden ne zaman düzene girecek yaf bu veletler.
burcucum ıpek 5-6 saat uyuyor sonra uyanıyor emıyor falan 3 saat falan daha uyuyor...
ınan gece caylarının hepsını kestım hıc bı cay bısey vermıyorum artık. onları ıctıgınde ters etkı yapıyordu cok zor dalıyordu uykuya sımdı daha rahat dalıyor gıbı...
ne bıleyım ama her bebek farklıdır bı dene belkı duru da ıse yarar.
suduru gazı mı var acaba. benim kız bir derdi olunca öyle oluyor.
gerçi benim kız da ya 3 saat ya 4 saat uyuyor sonraki uykusunu birer saat uyuyor. bir de 3-4 saat ikindin vakti uyuyor. ben perişan oluyorum.
başıma ağrılar giriyor.
valla ben bulgur pilavı köfte üstünede tatlı bişeyler yiyince sütüm artıyo.bide rezene çayı içiyorum işe yarıyo bende.tabi bünye meselesi kimisine yaramaz.CADIARZU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?