hımm olabilir hormonaldir belkide.tabi canım sağlam olsunda erken geç faretmez..Sibelcim benim dişlerim rken çıkmış ama sağlam maşallah kız...Aksine geç çıkaran kardeşlerim dişlerinden çok çekti...Aman sağlam olsn da erken geç ne fark eder..
kızlar bişi sorcam ya benim oğluşum karnı aç olsada tok olsada sürekli elini emiyor eldiven giydiriyorum ıpıslak yapıyor çıkarıyorum hem elini sokuyor hemde midesi bulanıyor öğürüyor :bbo:yinede vazgeçmiyor madem elini emiyor emzik vermeyi deneyeyim dedim onuda kabul etmiyor sıpa normal miki elini emmesi sizin bebişlerdede var mı bilmiyorumkismile
selammm.
off anca geldik doktordan.bi ben bi defne.bi saglık ocagı derken öge oldu..
kuzucum iyi bi problem yok şükür.kilo 660gr almış.doktor iyi dedi.anne süte devam mamaya gerek yok dedi.yine.boyuda 62 cm olmuş..bu çocuk gözümü hiç büyümüyo gibi geliyo dedim.güldü boyu uzun kiloyu pek göstermiyo dedi.neyse anne sütü ile 500 gr almısı yeterli siz geçmiş oluyorsunuz onun için ek bişey vermeye gerek yok dedi.zaten bir ay sonra ek gıdaya başladız sütün ozaman daha rahat yeter dedi.neyse şükür atlattım.kızçemin ignesi yoktu.güzelce uyuyup geçti zamanı.
rota virüsü söyledim.bir zamanlar kaldırılmıştı bi zararı çıkmayınca tekrar raflara geldi dedi.bi sakıncası yok.her yerde satışı devam ediyo.amerikada bile.dedi.ben kızama vurdurdum rotarix verdim dedi.sizede rotarix oldu dedi.korkulacak bişey yok ben tavsiye ediyorum dedi.tamam dedim.zaten diger ay olacak...
bende smear testimi oldum.oldum ama bi görseniz yıktım valla.kadın bi hamle yapacak duuur diyom.bi duruyo ne oldu.korkuyom:).ayy heşşirenin kolunu sıkıp durdum o testi olana kadar hemşire gülüyo doktor hanım çabuk olun kolumu morarttı sıkmaktan diyo.ne edem yaa.doktar diyo.ayy sen normal dogum kadını degilsin çok fenaymış diyo.ee ben kendimi bilgidim için hiç normal doguma zaten hiç sıcak bakmadım.
neyse işte böyle.bide dışarda yemek yedik kociş eve attı bizi.o işe gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?