2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

o lafı banaydı canım, yani laf çarptı ama galiba onu kaybetmekten korkup daha üstüne düşmem için söyledi, öyle tahmin ediyorum.
ama artık o laftan sonra bende korku kalmadı. onu kaybetmekten korkmuyorum. geçenlerde "ben ne kadar şımarık mutlu sürekli gülen biriydim. beni çok değiştirdin, pısırık kendine güvensiz biri haline geldim" dedim. yok öyle değil diyemedi çünkü öyle. çok değiştim. çocuğumla oyunlar oynarım diye hayaller kurardım önceden, çünkü ben de çocuk ruhluydum. içimdeki çocuk bile olgunlaştı yaşlandı.
şimdi soruyorum neden korkayım ki. böyle mutluyum.

amin canım.
kızım zaten bana güç veren. ben onun için mutluyum. onun sevgisi yetiyor bana. bir gülüyor dünyalar benim oluyor. senin için de öyle değil mi? kızlarımız gülünce her derdi unutuyoruz değil mi?
bilmem kolaymıymış, bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz. blöf mü yapmış yoksa ciddi mi? ben artık bu evliliği kurtarmak için çabalamayacağım. kızımla keyfime bakacağım.
bu keyfe katılmak isterse tekrar sevebilirim. yok uzaktan seyretmekle yetinirse bence kendi kaybeder.
otursun derdine yansın. şu şehirde benden başka kimi var? hasta olsa bir tabak çorba yapanı yok.
ya ben artık tek başıma ağlıyorum. kötü günümde yanımda değilse bu adam iyi günümde herkes yanımda, etraftaki herhangi birinden farkı kalmıyor. acaba bunun farkında değil mi?
ya da ben onun için herhangi biri mi oldum?!
bir gün ağladığını görürsem oturup bilg oyun oynayacağım, bu günleri hatırlasın diye. :dilcikar:

geldık kızlar... totomuz bıraz daha ıyıymıs. hafıften acılma baslamıs. cok sukur...
3 hf sonra tekrar kontrole gıdıcez...

rüveyda eşinin yaptıklarına gercekten bı anlam veremıyorum. erkekler ıcın hersey nede kolay dımı. kadın yuvasını kurtarmak ıcın herseyı yapar. alttan alır,gormezden gelır. erkek ıcın ne kadar pamuk ıplıgıyle baglı hersey bırbırıne halbukı.
oysakı bı bebegınız oldu. bırbırınıze daha cok baglanıp kenetlenmenız,bi AıLE olmanız gereken yerde boyle davranması cok anlamsız.
sana dıyecegım o kı sakın kendısının bu tavırları yuzunden umutsuzluga kapılma. dunyada hıcbısey senden,bebegınden degerlı olmamalı. sen ve erva ıcın hakkınız da hayırlısı neyse o olsun canım benım. senı uzgun,perisan gormesın bence. aksıne bı ınsana verılecek en buyuk ceza onu gormemezlıkten gelmektır. hayatına gayet guzel,neselı bı sekılde devam etmen kendısıne daha cok dokunacaktır... eger esıne bu yaptıklarından dolayı bı ders vermek ıstıyosan bence gormemezlıkten gel... ne zaman eşim benı kızdırsa yokmuş hıcbısey olmamıs gıbı davranırım. o zaman gelır bana sorar neden boyle yapıyosun dıye...
ınsallah duzelır canım aranızdakıler...

aksama arkadaşla eşi gelicek. eşi 7 aylık hamıle. bızım damat yolda yanı :roflol:
eşim pizza yapıcakmış bize. o pızzayı yaparken bız kızımla bıraz dolasıcaz hava cok guzel...
gorusuruz sonra kızlar.

maviyyeşil canım başınız sağolsun çoküzüldüm allah sabır ihsan eylesin kuzenine..
ayşegülcüm seninde başın sağolsuun canım ben anne annemi çok severdim ölümü çok zor olmuştu allah kalanlara sabır versin.
ayşecim minik erkek adam oluyo ha hadi hayırlısı gözün aydın...
akpak geçmiş olsun canım hastaymışınız ana kız kıyamam size inşallah çabuk atlatırsınız..
türk kahvesi katılıyoprum canım bende baştan beri yok az sütüm mama takviyesi veriyom çok üzüldüm kahroldum ama napçan çocuklarımız ii olsun büyüdsünde de mam yesinler aynen senin gibi aşı niyetine okadar az sütüm...arasta çok korkuyorçok tepkili tiz seslere açık telev
izyon sesinde uyuyo ama ani seslerde çok korkuyo...
esmacım aman ısrar et emsin aras öle bıraktı beni ve emmiyo bende sağıyom süytüm zaten az sağdığıma değmiyo mama birebon alınca rahata alışıp anneyi unutuyolarmış doktor dedi ben bu savaşı kaybettim sen kazan inşallah..
zeynepçim doktora gitmişiniz ne oldu bacım inşallah iydir haberler..aynen allahın gücüne gitmesin ebnde çok sıkıldım hastanelerden yavrum hastaneden kurtulamadı...allah eksikte bırakmasın muhtaçta etmesin...
akpak hakkında hayırlısı canım insan gerçekten sevdiği insanda böle kırıcı kelimeler duyunca çok üzülüyo sende benim gibi duygusalsın..eşin baştan beri böylemiydi canım sonradan mı değişti hakkınızda hayırlısı ne diyeyim...

öyle yapacam zeynepp
zaten içimden de öyle yapmak geliyor
kızdı mı salla gitsin kaydirigubbakcemile2

zeynepçim gözün aydın inşallah 3 hafta sonra tamamen açılır düzelir..
hadi bakım ii ağırla damadını..pizzalarda yarasın süt olsun canım..ben diyetteyim ya ..açımmmmmmmmm aççççççççççççç-tatlicadiarzu-

teyzeleri ARAS PASA bugün 4. ayını bitirdi 5 e girdi...zaman ne çabuk geçiyo ya...kocaman oldular valla...

teyzeleri ARAS PASA bugün 4. ayını bitirdi 5 e girdi...zaman ne çabuk geçiyo ya...kocaman oldular valla...

fatmacım maşallah arasa. zaman çok çabuk geçiyor inanamıyıorum bazen anne olduğuma.. bi bakçaz kalem, defter, çanta alıyıoruz onlaraa.. ayyy Allah yaşatsın bütün güzellikleri onlara..bizlerede göstersin hepsini inşallah.. Allah kötü insanları ve kötü olayları hepsinden uzak tutsun.. :Saruboceq:

fatoşum nice aylar görürrüz inş. bebişlerimizle erken geldiler ama iyi oldu
canım bikaç kez biberon verdim doymuyo die şimdi çok fena kavga ediyo emmemek için zorla ikna ediyom inş bırakmaz öptüm kızlar benim oğlan durmuyo

ÖLE CANIM RABBıM O GÜNLERıDE NASıP ETSıN ıNŞALLAH..AY ÇOK DUYGULANDIM YıNE SAOL TEYZESı....AMıNNNNNNNN..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AMAN BIRAKTIRMA Bı BIRAKIRSA ALMAZ SAĞMAK ZORUNDA KALIRSIN BEN GıBı CANIM

ZEYNEP oh ya çok şükür inş dah iyi olcak böcüğüm maşallah kızıma...
FATOŞ gözün aydın maşallah kocaman abi oldu arasımız sağlıkla nice aylara yıllara inş
RÜVEYDA işte bu güzelim takmaaa...

SAOL GÜLŞAHIM İNŞALLAH TÜM BEBEİŞLERİMİZE...opuyorumnanaktan

bu adamları ne yapmalı bilmem...
canım bnim boşver bncede
bebeğinlwe mutlu olmaya bak
bnde ne sözler duydum eşimden ama işte amayla kaldı gitti

kızlar tek tek alıntı yapamayacagım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.yaşlıydı zaten anneannem.kardeşim ankaraya gitti yeni geldi.tabi yine ben gidemedim.neysee.annemin acısının yanında bunlar elbet hafif kalıyo ama anneannemde annemi hatırlatıyordu bize.artık gidecegimiz bir evde kapanmış oldu..kalanlara uzun ömür olsun sagolun...
pervincim sizinde başınız sagolsun..bu kanser hemen götürüyo acısını bende bilirim.allah sabır versin.yavruları saglıklı uzun ömürlü olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…