canımmm üzülme yaa off senin kocayla benim kocayı anlayamadım gitti allah akıl fikir versin ikisinede,bak bizim yanımızda melek kızlarımız var biz olmasak onlar sap gibi kalır ortada...kolaymıymış öyle soğumak uzaklaşmak
aksama arkadaşla eşi gelicek. eşi 7 aylık hamıle. bızım damat yolda yanı :roflol:
eşim pizza yapıcakmış bize. o pızzayı yaparken bız kızımla bıraz dolasıcaz hava cok guzel...
gorusuruz sonra kızlar.
teyzeleri ARAS PASA bugün 4. ayını bitirdi 5 e girdi...zaman ne çabuk geçiyo ya...kocaman oldular valla...
ÖLE CANIM RABBıM O GÜNLERıDE NASıP ETSıN ıNŞALLAH..AY ÇOK DUYGULANDIM YıNE SAOL TEYZESı....AMıNNNNNNNN..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanfatmacım maşallah arasa. zaman çok çabuk geçiyor inanamıyıorum bazen anne olduğuma.. bi bakçaz kalem, defter, çanta alıyıoruz onlaraa.. ayyy Allah yaşatsın bütün güzellikleri onlara..bizlerede göstersin hepsini inşallah.. Allah kötü insanları ve kötü olayları hepsinden uzak tutsun.. :Saruboceq:
fatoşum nice aylar görürrüz inş. bebişlerimizle erken geldiler ama iyi oldu
canım bikaç kez biberon verdim doymuyo die şimdi çok fena kavga ediyo emmemek için zorla ikna ediyom inş bırakmaz öptüm kızlar benim oğlan durmuyo
ZEYNEP oh ya çok şükür inş dah iyi olcak böcüğüm maşallah kızıma...
FATOŞ gözün aydın maşallah kocaman abi oldu arasımız sağlıkla nice aylara yıllara inş
RÜVEYDA işte bu güzelim takmaaa...
o lafı banaydı canım, yani laf çarptı ama galiba onu kaybetmekten korkup daha üstüne düşmem için söyledi, öyle tahmin ediyorum.
ama artık o laftan sonra bende korku kalmadı. onu kaybetmekten korkmuyorum. geçenlerde "ben ne kadar şımarık mutlu sürekli gülen biriydim. beni çok değiştirdin, pısırık kendine güvensiz biri haline geldim" dedim. yok öyle değil diyemedi çünkü öyle. çok değiştim. çocuğumla oyunlar oynarım diye hayaller kurardım önceden, çünkü ben de çocuk ruhluydum. içimdeki çocuk bile olgunlaştı yaşlandı.
şimdi soruyorum neden korkayım ki. böyle mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?