akpak canım erkeklerin canları malları ve egoları kıymetlidir aklı sıra herhalde sana gözdağı vermeye kalkışmış sakın böyle şeylerin altında kalma devamı gelir böyleböyle tepesine çıkarlar insanın şımarırlar. izin verme arkadaşım o kadar da duygusal bakma olaya dizginleri eline alırsan kuzu kuzu yönetirsin.
günaydın fatoşçum biz iyiyiz siz nasılsınız
geçmiş olsun canım Allah korumuş kendine ve tatlı kızına dikkat et biran önce düzelsin inş. fazla özletme kendini ŞenizKizlar iyi aksamlar dün aksam bizim apartmanin deposunda yangin çikti Allah tan bisey olmadi sadece telefon kablolari yanmis yani evde internet kesildi deli olucam bide bizim televizyon da telefona bagli o olmayinca tvde yok tel yok internet yok yok yok yok insan sikintidan patliyo evde simdi Babamlara geldim bi kaç gün yapilana kadar ben yokum canlarim
kendinize ve bebislere iyi bakin hepinizi öpüyorum
kolay gelsin bacım seninde misafirlerin pek çok geliyor maşallahkızlar yarın misafirim geliyo.eşimin teyzeleri kızları ve gelinleri.baya yorulacağım demektir..kayınvalidemde geliyo....
geçmiş olsun tatlım ya benimde çok ağrılı olur bende daha olmadım hamişken iyiydik ağrı sancı unuttuk benimde zor olur kesin seni anlayabiliyorum çok zor oluyor şimdi birde bebişlerimiz var ilgilenmemiz gereken bende yatıyordum hep başka türlü geçmezdi çünkü :sinifsinif: boşver kaynananın gelmemesi daha iyi onlardan gelecek iyilik şurda dursun keşke yakın olabilseydik ben bile gelirdim seve seve olumunekankayizsmileyine ben........
fenalardayım ya sabah surunerek eczaneye gıttım dedım bana bı ılac neyın bısey werın. were were mınoset plus verdı...
kız gozumun ıcıne bakıyo benımle ılgılen dıye kolumu kaldırıcak halım mecalım yok. cok yakın bı arkadasım gelıcek sımdı bıraz kızla ılgılenmeye bende dınlenıcem. kaynanamdan hayır yok arkadasım gelıyo olaya bakarmısınız ne acınası haldeyım dımı!!!
yav hatrınızı sormayı unuttum nasılsınız canlarım küçük canlar nasıllll???öpüyo teyzesi onları n hepsiniiiiiiiiiiiiii kocaman kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beris sağol canım
fatoşum iyiyiz şükür sen nassın beben nası
saolun canlarım esmacım bebede ii canım netsin senin yaramaz nasıl kucak istiyomu hala..slm kızlar nasılsınız
fatoş hadi hayırlı olsun canum
gitsin kilolar:)))))))))
zeynep geçmişolsun tatlım ya
boşver hayır bekledimiz kişileren gelecek hayır allahtan gelsin bize
yahu bn hala adat olmadım iimi lohusalığımda 42 günmü ne sürdüydü
gitsin aman canım iştaha kalsa yanarım fatmacım ben...selam canlar
akpak çok üzüldüm yaşadıklarına canım hakkında hayırlısı olsun inş.
oo kilo vermeişsin fatoşsun hadi hayırlı olsun ben aldın sanki 1.2 kilo gene iştahın yerinde maşallah:))
geçmiş olsun canım Allah korumuş kendine ve tatlı kızına dikkat et biran önce düzelsin inş. fazla özletme kendini Şeniz
kolay gelsin bacım seninde misafirlerin pek çok geliyor maşallah
geçmiş olsun tatlım ya benimde çok ağrılı olur bende daha olmadım hamişken iyiydik ağrı sancı unuttuk benimde zor olur kesin seni anlayabiliyorum çok zor oluyor şimdi birde bebişlerimiz var ilgilenmemiz gereken bende yatıyordum hep başka türlü geçmezdi çünkü :sinifsinif: boşver kaynananın gelmemesi daha iyi onlardan gelecek iyilik şurda dursun keşke yakın olabilseydik ben bile gelirdim seve seve olumunekankayizsmile
biz iyiyiz şeker ama kimsecikler yok :umursamaz:canım sıkıldı gidemde ev işi yapayım birazcık bari bizde seni öpüyoruz oğluşumla aras paşayıda öpüyoruz kocaman opuyorumnanaktanŞeniz
ben geldim kimse yok.fatoş tebrikler hadi devamı geler inşallah kiloların.banada nasip olur inşallah.verecegime alıyorum ben..öptüm sizleri..
Herkeze merhaba bugun doktora gittik çok şükür bi sorun yok ama benim 2-3 gündür göğsümün üstü kırmızı lekeler oldu ve çok kaşınıyo nedenini anlayamadım bi türlü..Ahh birde ben kilo versem benden mutlusu olmıcak heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?