2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür canım iyim...opuyorumnanaktan

ZEYNEPcim benim 45 gün lohusalık kanamam sürdü o bitti 56.gün adet oldum ve 2. yi bile oldum bittim 27 nisanda 2. başladı artık sürekli olcam heralde bende ama sancım yok yaa inanamadım inş böyle devam eder yoksa bende ilk 2 gün hayattan kopuyodum resmen

slm kızlar nasılsınız
fatoş hadi hayırlı olsun canum
gitsin kilolar:)))))))))
zeynep geçmişolsun tatlım ya
boşver hayır bekledimiz kişileren gelecek hayır allahtan gelsin bize
yahu bn hala adat olmadım iimi lohusalığımda 42 günmü ne sürdüydü

selam canlar
akpak çok üzüldüm yaşadıklarına canım hakkında hayırlısı olsun inş.

oo kilo vermeişsin fatoşsun hadi hayırlı olsun ben aldın sanki 1.2 kilo gene iştahın yerinde maşallah:))

geçmiş olsun canım Allah korumuş kendine ve tatlı kızına dikkat et biran önce düzelsin inş. fazla özletme kendini Şeniz
kızlar yarın misafirim geliyo.eşimin teyzeleri kızları ve gelinleri.baya yorulacağım demektir..kayınvalidemde geliyo....
kolay gelsin bacım seninde misafirlerin pek çok geliyor maşallah

geçmiş olsun tatlım ya benimde çok ağrılı olur bende daha olmadım hamişken iyiydik ağrı sancı unuttuk benimde zor olur kesin seni anlayabiliyorum çok zor oluyor şimdi birde bebişlerimiz var ilgilenmemiz gereken bende yatıyordum hep başka türlü geçmezdi çünkü :sinifsinif: boşver kaynananın gelmemesi daha iyi onlardan gelecek iyilik şurda dursun keşke yakın olabilseydik ben bile gelirdim seve seve olumunekankayizsmile

yav hatrınızı sormayı unuttum nasılsınız canlarım küçük canlar nasıllll???öpüyo teyzesi onları n hepsiniiiiiiiiiiiiii kocaman kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz iyiyiz şeker ama kimsecikler yok :umursamaz:canım sıkıldı gidemde ev işi yapayım birazcık bari bizde seni öpüyoruz oğluşumla aras paşayıda öpüyoruz kocaman opuyorumnanaktanŞeniz

beris sağol canım

fatoşum iyiyiz şükür sen nassın beben nası

saolun canlarım esmacım bebede ii canım netsin senin yaramaz nasıl kucak istiyomu hala..
gitsin aman canım iştaha kalsa yanarım fatmacım ben...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nerdesiniz ya huhuhuhu kilo vermişim sevinçliyim kimse yok anacım ne zaman bişi paylaşsam yalnız kalıyom...:umursamaz:

ben geldim kimse yok.fatoş tebrikler hadi devamı geler inşallah kiloların.banada nasip olur inşallah.verecegime alıyorum ben..öptüm sizleri..

inşallah fatoş.tam dogum gittigim kilodayım.5-6 kilo aldım yemekten.ama inşallah verecegim.yada endimi şimdilik kandırıyorum işte(

kızlaaar süt iznimi toplu halde aldımmm...Temmuza kadar para almaya devammm çook mutluyumopuyorumnanaktan

slm canlar misafirlerim gittii.baya yoruldum.ev berbat bi halde temizliğe girişicem bi bakam dedim.fatoş kilo vermene sevindim.bende 1kilo almışım.62 oldum..

Herkeze merhaba bugun doktora gittik çok şükür bi sorun yok ama benim 2-3 gündür göğsümün üstü kırmızı lekeler oldu ve çok kaşınıyo nedenini anlayamadım bi türlü..Ahh birde ben kilo versem benden mutlusu olmıcak heralde...

zeynep geçmiş olsun canım ya..valla ne denir bilmiyorum.yat bari bol bol dinlen.sıcak havlu falan koy karnına...

mrb canlar
zeynepcim çok geçmiş olsun çok ii bilirim oo sancıyı benimkide tam bir kabus gibi şuan zaten doğumdan sonra 38 gün oldum oğluş tam 3 aylık ben lohusadan sonra bu 3. adetim bugün bitecek sankim ama çok şükür ağrım olmuyor artık eskiden felaketti dr söylüyodu doğum yap geçer die de inanmıyordum geçiomuş

fatoşcum çok sevindim kilo vermene isteyen herkes versin inşallah bi arkadaşım var oda çok muzdaripti kilolarından akapunktura başlamış acayip vermiş faydası varmış yani.bende aksine hergün kilo veriyo olmama üzülüyorum çünkü doğumdan önce çok zayıftım kilolu kalmak istiyodum. malesef gidiyo hepsi:)(((

ebruderin geçmiş olsun sanada dra bebiş için gittin heralde kendi kaşıntın içinde görünseydin keşke

ayy kızlar grip oluyorum galiba.boğazım çok fena burnumda akıyo.ayy burak a geçmez inşaallaaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…