başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sağlık versinkızlar anneannemi kaybettik(
rüvüş canım sanada kızınada çok geçmiş olsuno lafı banaydı canım, yani laf çarptı ama galiba onu kaybetmekten korkup daha üstüne düşmem için söyledi, öyle tahmin ediyorum.
ama artık o laftan sonra bende korku kalmadı. onu kaybetmekten korkmuyorum. geçenlerde "ben ne kadar şımarık mutlu sürekli gülen biriydim. beni çok değiştirdin, pısırık kendine güvensiz biri haline geldim" dedim. yok öyle değil diyemedi çünkü öyle. çok değiştim. çocuğumla oyunlar oynarım diye hayaller kurardım önceden, çünkü ben de çocuk ruhluydum. içimdeki çocuk bile olgunlaştı yaşlandı.
şimdi soruyorum neden korkayım ki. böyle mutluyum.
hadi gözün aydın canım inş. ipekcik kısa sürede atlatacak tamamen düzelecek totoşu olumunekankayizsmilegeldık kızlar... totomuz bıraz daha ıyıymıs. hafıften acılma baslamıs. cok sukur...
3 hf sonra tekrar kontrole gıdıcez...
...
maşallah topikimizin abisine ne çabuk büyüdü kuzum daha dün doğdular ya :sinifsinif:teyzeleri ARAS PASA bugün 4. ayını bitirdi 5 e girdi...zaman ne çabuk geçiyo ya...kocaman oldular valla...
kızlar acilen bişey sormam lazım size... ben sanırım bugun regl oldum. cok hafıf bı kanamam war. oyle dogumdan oncekı gıbı degıl. bu hastalandım mı demek? pekı aktıf olarak emzırmeme ragmen neden boyle erken oldu? daha 3 ayımızı bıle doldurmadık... bu sütümü etkıler mı? adet olan ve aktıf emzıren var mı aranızda? cok endıselıyım...
aslında kanamadan cok kırmızı bı akıntı gıbı. ne oldugunu bende anlamadım.
offffffff ıcıme kurt dustu.
emzırmemı etkılemez umarım
Kizlar iyi aksamlar dün aksam bizim apartmanin deposunda yangin çikti Allah tan bisey olmadi sadece telefon kablolari yanmis yani evde internet kesildi deli olucam bide bizim televizyon da telefona bagli o olmayinca tvde yok tel yok internet yok yok yok yok insan sikintidan patliyo evde simdi Babamlara geldim bi kaç gün yapilana kadar ben yokum canlarim
kendinize ve bebislere iyi bakin hepinizi öpüyorum
kızlar yarın misafirim geliyo.eşimin teyzeleri kızları ve gelinleri.baya yorulacağım demektir..kayınvalidemde geliyo....
canım benim hiç endişelenme benim kzı kardeşim de doğum yaptıktan 1ay sonra adet oldu yiğenim temmuzda 2 yaşını dolduracak hala emiyo ve sütü aynı dercede yarıyo korkma dememkki sütün korumuyo emzirmeni etkilemez..ben 40 dan 19 gün sonra adet oldum bitti hala tık yok nisanın 4. olmama lazımdı hala yok test negatif bende bu yüzden kafayı yiycem canım....kızlar acilen bişey sormam lazım size... ben sanırım bugun regl oldum. cok hafıf bı kanamam war. oyle dogumdan oncekı gıbı degıl. bu hastalandım mı demek? pekı aktıf olarak emzırmeme ragmen neden boyle erken oldu? daha 3 ayımızı bıle doldurmadık... bu sütümü etkıler mı? adet olan ve aktıf emzıren var mı aranızda? cok endıselıyım...
öle canım be maşallah ebbeişlerimize rabbim onları kporusun acı keder vermesin...başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sağlık versin
rüvüş canım sanada kızınada çok geçmiş olsun
senin kocişe ne desem boş ben artık kocişi hiç takmıyorum bazen ben bu adamı mı seviyorum niye evlendim falan oluyordum sorunlar bitmek bilmiyor bitecek gibide durmuyor ama ben artık umursamıyorum çünkü kuzucuğum yanımda onlar bize herşeyi unutturuyorlar inş. onlar babaları gibi olmazda kendilerine verdiğimiz değerin sevginin kıymetini bilirler :Saruboceq:
hadi gözün aydın canım inş. ipekcik kısa sürede atlatacak tamamen düzelecek totoşu olumunekankayizsmile
maşallah topikimizin abisine ne çabuk büyüdü kuzum daha dün doğdular ya :sinifsinif:
ay canım inan bende bilmiyorum daha benimkide olmadı bende sürekli emziriyorum ama kişiye göre değişebiliyormuş canım bazen hemen bazen birkaç ay sonra olurmuş yerimseniben
canım.bizimde 2 hafta önce bozuldu televizyon eşimin kafasının etini yedim adamda yoğun çalışıyodu o hafta 1 hafta kaldı sanki evden biri gitmiş gibi çok olmuştıu banada ..çabuk gel özletme kendini sende kendi,ne ve eceme ii bak reyhancım...Kizlar iyi aksamlar dün aksam bizim apartmanin deposunda yangin çikti Allah tan bisey olmadi sadece telefon kablolari yanmis yani evde internet kesildi deli olucam bide bizim televizyon da telefona bagli o olmayinca tvde yok tel yok internet yok yok yok yok insan sikintidan patliyo evde simdi Babamlara geldim bi kaç gün yapilana kadar ben yokum canlarim
kendinize ve bebislere iyi bakin hepinizi öpüyorum
kızlar saat sabahın 5.18 i...
forumda benden başkası yoktur heralde. kanamam arttı baya baya adet oldum ve çok sancım war. normal zamanda 2-3 majezik içerdim oyle dayanabılırdım yada serumla falan ama su an sadece mınoset ıcıyorum oda leblebı gıbı,banamısın demıyor. napıcagımı sasırdım uyuyamıyorum ınanılmaz bı agrım we bulantım war. mınosetten baska agrı kesıcı arastırıyorum netten bu saatte. offffffff bu agrıya dayanılmaz ya 2-3 gun. napıcagımı sasırdım cok kotuyum...
yine ben........
fenalardayım ya sabah surunerek eczaneye gıttım dedım bana bı ılac neyın bısey werın. were were mınoset plus verdı...
kız gozumun ıcıne bakıyo benımle ılgılen dıye kolumu kaldırıcak halım mecalım yok. cok yakın bı arkadasım gelıcek sımdı bıraz kızla ılgılenmeye bende dınlenıcem. kaynanamdan hayır yok arkadasım gelıyo olaya bakarmısınız ne acınası haldeyım dımı!!!
slm kızlarr herkes iyidir inş.
zeynep geçmiş olsun kuş
esmacım ben ilk başta nuby kullandım o tam anne göğsü gibi ama bir süre sonra bizimki içerken çok akıtmaya başladı ağzının kenarından, o yüzden dr brown's geniş ağız kolik biberonundan aldım bizimki fena halde kolikli de aynı zamanda.. bu da iyi bayağı zor çekiyor içerken anne göğsü gibi zorlanıyor diyebilirim. ben su anda 2. aşama emziğe geçtim. o biraz daha az zorluyorcanım mama kutusundaki cc hiç uygulamadım 2 ölçek 3 ölçek verdim en fazla
ama işte biberonla meme arasındaki kolaylık yüzünden beni almıyo bugün deli gib ağladı gene vermedim mama aç aç uyudu uyandı gene almadı uyudu kaldı ağlarken ama inat ettim uyanınca biraz emdi ona biberonu unutturmam lazım senin aldığın biberon anne meme si gibi mi geliyo bebeğe seni bırakmıyo olmasa bende alayım o biberondan
zeynepcim çok çok sevindim daha da iyi olucak zamanla inşallah. benimki de gece öğününden sonra sabaha kadar ıkınıyor günde bir kaka yapıyor onda da ıkın ıkın zor cıkartıyor. seninkinin kıvamı falan nasıldı ayıptır sorması. hafif sulu cıkartıyor ipek..korkuyorum annemlerden dönünce dr a sorucam ciddi bişi mi diye.geldık kızlar... totomuz bıraz daha ıyıymıs. hafıften acılma baslamıs. cok sukur...
3 hf sonra tekrar kontrole gıdıcez...
yav hatrınızı sormayı unuttum nasılsınız canlarım küçük canlar nasıllll???öpüyo teyzesi onları n hepsiniiiiiiiiiiiiii kocaman kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?