2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acilen bişey sormam lazım size... ben sanırım bugun regl oldum. cok hafıf bı kanamam war. oyle dogumdan oncekı gıbı degıl. bu hastalandım mı demek? pekı aktıf olarak emzırmeme ragmen neden boyle erken oldu? daha 3 ayımızı bıle doldurmadık... bu sütümü etkıler mı? adet olan ve aktıf emzıren var mı aranızda? cok endıselıyım...

aslında kanamadan cok kırmızı bı akıntı gıbı. ne oldugunu bende anlamadım.
offffffff ıcıme kurt dustu.
emzırmemı etkılemez umarım

kızlar anneannemi kaybettik(
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sağlık versin

rüvüş canım sanada kızınada çok geçmiş olsun
senin kocişe ne desem boş ben artık kocişi hiç takmıyorum bazen ben bu adamı mı seviyorum niye evlendim falan oluyordum sorunlar bitmek bilmiyor bitecek gibide durmuyor ama ben artık umursamıyorum çünkü kuzucuğum yanımda onlar bize herşeyi unutturuyorlar inş. onlar babaları gibi olmazda kendilerine verdiğimiz değerin sevginin kıymetini bilirler :Saruboceq:

geldık kızlar... totomuz bıraz daha ıyıymıs. hafıften acılma baslamıs. cok sukur...
3 hf sonra tekrar kontrole gıdıcez...

...
hadi gözün aydın canım inş. ipekcik kısa sürede atlatacak tamamen düzelecek totoşu olumunekankayizsmile

teyzeleri ARAS PASA bugün 4. ayını bitirdi 5 e girdi...zaman ne çabuk geçiyo ya...kocaman oldular valla...
maşallah topikimizin abisine ne çabuk büyüdü kuzum daha dün doğdular ya :sinifsinif:

ay canım inan bende bilmiyorum daha benimkide olmadı bende sürekli emziriyorum ama kişiye göre değişebiliyormuş canım bazen hemen bazen birkaç ay sonra olurmuş yerimseniben

Kizlar iyi aksamlar dün aksam bizim apartmanin deposunda yangin çikti Allah tan bisey olmadi sadece telefon kablolari yanmis yani evde internet kesildi deli olucam bide bizim televizyon da telefona bagli o olmayinca tvde yok tel yok internet yok yok yok yok insan sikintidan patliyo evde simdi Babamlara geldim bi kaç gün yapilana kadar ben yokum canlarim
kendinize ve bebislere iyi bakin hepinizi öpüyorum

aslında kanamadan cok kırmızı bı akıntı gıbı. ne oldugunu bende anlamadım.
offffffff ıcıme kurt dustu.
emzırmemı etkılemez umarım

ya bazılarınki erken olabiliyo 3 aydan sonra falan.emzirmeni etkilemez çünkü onunla bi ilgisi yok.senin için rahat olsun emzir yani.ama dikkatli ol bence yeni bebiş olayı falan olabilir.çünkü düzene girmş.sütün korumayabilir canım....

geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız.evet evde net tv olmazsa insan baya sıkılıyo.çabuk yapılsa bari özleriz kız seni...yerimseniben

kızlar yarın misafirim geliyo.eşimin teyzeleri kızları ve gelinleri.baya yorulacağım demektir..kayınvalidemde geliyo....

iyigeceler kızlar
bugün hava sıcaktı nazı giydirdik annemlerle halamların bahçesine gittik meyve ağaçları, ufak bi kulübe, baraka bi wc düşünün.. güzel geçti naz bol oksijen almış oldu yanakları pembeleşti iyi geldi kuzuma. istanbul cehenneminde nerrddeeee bulcaz öyle piknik yeri.

zeynep bende dün adet oldum ilk defa. bugün 2. günüm. bu sabah çokk fazla ağrım vardı ve baya yoğundu. öldüm öldüm dirildim. ne rahatmış olmamak yaa. 1 senedir alışmışım. en son adetim 12 mayıstı.

kızlar yarın misafirim geliyo.eşimin teyzeleri kızları ve gelinleri.baya yorulacağım demektir..kayınvalidemde geliyo....

off canım, Allah yardımcın olsun bebekle misafir çok zor. valla ben bana kimsecikler gelsin istemiyorum. kendime zor yetişiyorum. zaten istanbulda da kimsemiz yok. biz eşimle kimkime dumduma. süpürmesem 10 gün, aaa süpürmemiş gördünmü dicek kimse yok yani. o bakımdan rahatım. uzaklık bir bakıma çok rahat. kaydirigubbakcemile3

reyhan,
facebooktan ekledim canım seni.
ha ne dicem bu arada, bandırmalısın öyle değilmi?
çok yakınmış memleketlerimiz. ben bigalıyım bandırmayı çok iyi bilirim. 45 dk mesafede. bilirsin. ido sayesinde müdavimi de oldum kaç senedir.

benım zeynebım sürekli kusuyor kızlar yatarken gezdirirken bazen ekşimik çıkarıyor bazen direkt sütü...
bebek reflüsü diye birşey varmış bilgisi olan var mı..

kızlar saat sabahın 5.18 i...
forumda benden başkası yoktur heralde. kanamam arttı baya baya adet oldum ve çok sancım war. normal zamanda 2-3 majezik içerdim oyle dayanabılırdım yada serumla falan ama su an sadece mınoset ıcıyorum oda leblebı gıbı,banamısın demıyor. napıcagımı sasırdım uyuyamıyorum ınanılmaz bı agrım we bulantım war. mınosetten baska agrı kesıcı arastırıyorum netten bu saatte. offffffff bu agrıya dayanılmaz ya 2-3 gun. napıcagımı sasırdım cok kotuyum...

yine ben........
fenalardayım ya sabah surunerek eczaneye gıttım dedım bana bı ılac neyın bısey werın. were were mınoset plus verdı...
kız gozumun ıcıne bakıyo benımle ılgılen dıye kolumu kaldırıcak halım mecalım yok. cok yakın bı arkadasım gelıcek sımdı bıraz kızla ılgılenmeye bende dınlenıcem. kaynanamdan hayır yok arkadasım gelıyo olaya bakarmısınız ne acınası haldeyım dımı!!!

canım benim hiç endişelenme benim kzı kardeşim de doğum yaptıktan 1ay sonra adet oldu yiğenim temmuzda 2 yaşını dolduracak hala emiyo ve sütü aynı dercede yarıyo korkma dememkki sütün korumuyo emzirmeni etkilemez..ben 40 dan 19 gün sonra adet oldum bitti hala tık yok nisanın 4. olmama lazımdı hala yok test negatif bende bu yüzden kafayı yiycem canım....
öle canım be maşallah ebbeişlerimize rabbim onları kporusun acı keder vermesin...
canım.bizimde 2 hafta önce bozuldu televizyon eşimin kafasının etini yedim adamda yoğun çalışıyodu o hafta 1 hafta kaldı sanki evden biri gitmiş gibi çok olmuştıu banada ..çabuk gel özletme kendini sende kendi,ne ve eceme ii bak reyhancım...

canım ya kıyamam bide bu adet sancılarının doğumdan sonra geçtiğini söylerler...demekki oda kişiden kişiye farklılık gösteriyo..boş ver canım üzülme takmada kaynanaın yerine arkadaşının gelmesi daha ii olmuş hem dinlenirsin hemde vakit geçirirsin arkadaşınla...

herkese günaydın ay çok tembel oldum çok bi başlamasam iş filan yapacağım yok evde...
ama bu gün ya allah dedim temizledim evei çok şükür içimde rahat etmi yo böle değildim yoruluyoruz tüm enerjimizi minik kuzulara harcıyoz ev işinine güç kalmıyo...ama temizleyincede benden mutlusu yok...pis olunca evede bakasım yok kaçasım var evden...

bu rada kızlar 15 günde 5 kilo vermişim çok mutluyum çok :sm_cool: haziranın 18. ne kadar dahada vermem lazım kızkardeşimin düğünü var.... ki vermem lazım ondan sonrada kilomu sormayın ama eminimki aranızdaki en kiloluyıum hatta kadınlar kulubundeki en kilolu bayanım yaniiiii

yav hatrınızı sormayı unuttum nasılsınız canlarım küçük canlar nasıllll???öpüyo teyzesi onları n hepsiniiiiiiiiiiiiii kocaman kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmacım ben ilk başta nuby kullandım o tam anne göğsü gibi ama bir süre sonra bizimki içerken çok akıtmaya başladı ağzının kenarından, o yüzden dr brown's geniş ağız kolik biberonundan aldım bizimki fena halde kolikli de aynı zamanda.. bu da iyi bayağı zor çekiyor içerken anne göğsü gibi zorlanıyor diyebilirim. ben su anda 2. aşama emziğe geçtim. o biraz daha az zorluyor
geldık kızlar... totomuz bıraz daha ıyıymıs. hafıften acılma baslamıs. cok sukur...
3 hf sonra tekrar kontrole gıdıcez...
zeynepcim çok çok sevindim daha da iyi olucak zamanla inşallah. benimki de gece öğününden sonra sabaha kadar ıkınıyor günde bir kaka yapıyor onda da ıkın ıkın zor cıkartıyor. seninkinin kıvamı falan nasıldı ayıptır sorması. hafif sulu cıkartıyor ipek..korkuyorum annemlerden dönünce dr a sorucam ciddi bişi mi diye.

akpak canım erkeklerin canları malları ve egoları kıymetlidir aklı sıra herhalde sana gözdağı vermeye kalkışmış sakın böyle şeylerin altında kalma devamı gelir böyleböyle tepesine çıkarlar insanın şımarırlar. izin verme arkadaşım o kadar da duygusal bakma olaya dizginleri eline alırsan kuzu kuzu yönetirsin.
yav hatrınızı sormayı unuttum nasılsınız canlarım küçük canlar nasıllll???öpüyo teyzesi onları n hepsiniiiiiiiiiiiiii kocaman kocaman...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın fatoşçum biz iyiyiz siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…