aynen enim kide öyle canım
bu ay genelde bötle oluyorlar saırım
ay kızlar dünden beri ecrinde sürekli ağlıyo çok huysuz hiç böyle yapmazdı bugün ne uyudu ne bişey karnı aç diyorum memeyi veriyom bu seferde elini emiyo
herkezde mi bu sorun var neden böyle yapıyolar ki ya bi yerleimi ağrıyo ki acaba yada sütüm mü yetmiyo anlamadım gitti
şimdi baktım netten parmağımı diş etlerinde gezdirdim ağlamadı eğer çığlık atıp ağlıyos adiş çıkarıyo demekmiş diş değil ama ne anlamadımfatolina dişi falan çıkıyor olmasın ecrinin?
aynı benimkide öle işte cnm çok tedirgin oldum bende napsam bilemedim.şimdi uyanmasını bekliyorum emer inş.
selam kızlar evet bugün derindede bir huysuzluk var ben öle olduğu zaman 6-7 çörek otunu kaynatıyorum süzüyorum içine tadını kıracak kadar şeker atıyorum kaşık kaşık veriyorum iyi geliyor tabii herkese iyi gelirmi bilmem ama deneyin zararı olmaz derim ben
Allah Allah ne oldu bizim bebişlere yahu bugün huysuzlukları üstünde
denerim canım işe yarar inş.
karnı doymuyo diye düşündüm ama bezide her açtığımda ıslaktı bdişte değil ne anlam veremiyorum bi günü diğerleri tutmuyo valla
Fatoo benimki Cumartesi günü yaptı onu bütün gün evde eziyet etti akşam üstü çıktık 3 saat sokakta sesi çıkmadı bakındı kerata. Kociş çok alıştırdın bunu gezmeye diyokaydirigubbakcemile3
çok nazlılar çok yarın bende gezmeye götüriyim cimcimeyi belki sokak istiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?