2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlaar ben de hiç giremyorum.. Gündüzleri uyumuyor tontik..dedelere buyukannelere gittik haftasonları da burnumuzdan geldi valla en guzeli alıştıgımız kendi evimizmiş.. Oh..düzeni geri almaya çalışıyorum..optum sizi ve bıdıklarınızı..

iyi akşamlar kıslar bu aylarda huysuzmu oluyo acaba bebişler benim kızımda bugün akşama kadar ağladı çok huysuzdu dosdoğru emmedi bile moralim çok bozuk napıcamı bilemedim tam emzirmek için veriyorum ağzına değer değmez ağlamaya başlıyo bu nasıl bişi anlamadım elini emmeye çalışıo mızmızlanarak sonra yorgun düşüp uyuyup kalıyo

kızlar ya bugün yine misafir vardı bnde
artık çok sıkıldım ya. offfffffff hergün hergün
hayır da diyemiyom ki
bebğimde hasta üşüttük sanırım
kakası yeşil az bi ateşi var
çok huysuz.
ağladı durdu bugün

ay kızlar dünden beri ecrinde sürekli ağlıyo çok huysuz hiç böyle yapmazdı bugün ne uyudu ne bişey karnı aç diyorum memeyi veriyom bu seferde elini emiyo
herkezde mi bu sorun var neden böyle yapıyolar ki ya bi yerleimi ağrıyo ki acaba yada sütüm mü yetmiyo anlamadım gitti

maksimen cocuktan önemlimi ya misafir. cocuk hasta olunca o misafirin ne anlamı var.yapma böyle şeyler bence....

aynı benimkide öle işte cnm çok tedirgin oldum bende napsam bilemedim.şimdi uyanmasını bekliyorum emer inş.

fatolina dişi falan çıkıyor olmasın ecrinin?
şimdi baktım netten parmağımı diş etlerinde gezdirdim ağlamadı eğer çığlık atıp ağlıyos adiş çıkarıyo demekmiş diş değil ama ne anlamadım
aynı benimkide öle işte cnm çok tedirgin oldum bende napsam bilemedim.şimdi uyanmasını bekliyorum emer inş.

sorma canım ya öyle bunaldım ki anlatamam
ne yapıcağını bilememek çok kötü ya
inş. emer uyandımı senin yaramaz

selam kızlar evet bugün derindede bir huysuzluk var ben öle olduğu zaman 6-7 çörek otunu kaynatıyorum süzüyorum içine tadını kıracak kadar şeker atıyorum kaşık kaşık veriyorum iyi geliyor tabii herkese iyi gelirmi bilmem ama deneyin zararı olmaz derim ben

Allah Allah ne oldu bizim bebişlere yahu bugün huysuzlukları üstünde
denerim canım işe yarar inş.
karnı doymuyo diye düşündüm ama bezide her açtığımda ıslaktı bdişte değil ne anlam veremiyorum bi günü diğerleri tutmuyo valla

valla sorma bir günleri diğerini tutmuyor durup durp bağırıyo bugün dene bakalım belki iyi gelir
artık tanıyorlar ya bizi nazları bizemi geçiyor acaba

iyi geceler kızlar...
nihayet girebildim... bugün kontrole gittik kızımla... dr.umuzu değiştirdik.çok şükür bu dr.dan memnun kaldık.
yine bu ayda 650 gr almış bebişim... üstelik bu ayda mama da vermiştim ama ne yapsamda hep aynı kiloyu alıyor.... dr. da bünyesi böyle zaten doğum kilosu düşük demekki yapısı öyle sana çekmiş dedi.. gerçekten de ben çok zayıf bir bebekmişim. gerçi hala da zayıftım ama biraz doğum yapınca toparlandım :) belki kızımda doğum yapınca toparlanır kaydirigubbakcemile3 ay o günleri görebilecek miyim acaba?? çok şükür sağlığı yerinde. ne yapalım sağlıklı olsun da tek zayıf olsun.

ilk defa kızımla yalnız araba kullandım. hiç ağlamadı teyzeleri beni üzmedi minik kızım. giderken de gelirkende uyudu arabada... ama çok zormuş ya...

Of kızlar benimki ancak uyudu kociş te daha gelmedi işten:çok üzgünüm: Yarın da seyahate çıkıyo 7-8 gün yok benim de canım sıkıldı off:gitme:

Fatoo benimki Cumartesi günü yaptı onu bütün gün evde eziyet etti akşam üstü çıktık 3 saat sokakta sesi çıkmadı bakındı kerata. Kociş çok alıştırdın bunu gezmeye diyokaydirigubbakcemile3

hehehe belkide ondan yaptı böyle 2gün üst üste gezmeye gittik gıkı çıkmadı hele oyun parkında belkide sokak istiyo yaramaz hay Allah ım şimdiden başladılar ya

aynen kızlar temiz hava iyi geliyor bol bol güneş alsınlar bide verdiğimiz d vitaminleri pek fayda etmiyomuş 15-20 dk bacaklarını güneşe tutun diyorlar özellikle kız çocuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…