2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben

slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben

niye unutulasın canım. bizler iyiyiz senden naber Ege bey nasıllar?
Bu arada şu tickerını sil bari canım 54 haftalık hamile olmuşsunkaydirigubbakcemile3

bugün kızımla çarşıya gittik oradanda babasının bürosuna babası da bizi yemeğe götürdü nasıl mutlu oldu anlatamam keyfi yerindeydi babası aynı anası gibi gezenti olacak diyor şimdi mışılmışıl uyuyor yavrum ...

maksimen cocuktan önemlimi ya misafir. cocuk hasta olunca o misafirin ne anlamı var.yapma böyle şeyler bence....

canım tabiki önemli değil çok haklısın çoook:sinifsinif:
sabah o kadar değildi olar gelince arttı..
ama işte söyleyemiyorum kapıma gelmişler amaaaan
en sinir olduğum özelliğimde bu iştelmaz:
bu arada senin bloguna yorum yazılmıyo niye ki

günaydın kızlar.

elifcim ablan için hakkında hayırlısı olsun. inş korktuğun şeyler olmaz canım.

prenses canım sağlıklı olsun da, boşver kilosunu. sonra kucağında taşıması zor olur :)

bu bebeklerin hepsi huysuz gerçekten. değil günü gününü, saati saatini bile tutmuyorklava:

maksimennn yavrimmmmm bize bişey anlatacaktın? neler yaptın anlat bakalım. geçmiş olsun bu arada,ömer'cik hastaymış. aman iyice dikkat et, ilerlemesin.

gunaydın kızlar...

merhabalar kızlar pek giremiyorum ya oğlum duröuyo hep kucakta uyku zmanlarıda azladı daha fazla uyanık ve daha az uyuyo bi iş yapamıyorum hepinii öptümm

kızlar aynı durumdayız. ıpekte bu aralar fazla emmıyor huysuz elı sureklı agzında aç dıye endıselenıyorum ama sutumde war aslında... hepsı bu aralar boyle desenıze. hava degısımınden olabılır mı?
canım dedıgın gıbı saglıklı olsunda kılo alır elbet uzulme masallah melis hanıma :)

nur cum senın su mısafırler bızı gectı ha :)
cok gecmıs olsun bu aralar mısafır alma kuzuna yazık bol bol dınlenın ana ogul toplayın kendınızı...

günaydınlarr
dün gittik bu sabah hemen geri geldik anneannemize:))

bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf

allah hakınızda hayırlısın versin canım çok sevindim.inşallah çok mutlu olursun..

gÜlŞahÇım Çok sevİndİm canım allah bİ daha ayırmasın sİzİ...

tşk ederim hepinize kızlar amin cümlemizin yuvasına mutluluk huzur versin rabbim

bu 3, ay 4, ay geçişleri çok önemliymiş kızlar
özellikle emmeyi bu aylarda terk ederlermiş
emmiyo diye vermemezlik yapmayın diyo hastanenin verdiği kitapçıkta

açıkcası ben de bırakacak diye çok korkmuştum. ama Allahtan Burak biberonla içiyo. memeyi verince ağlamaya başlıyodu..çığlık çığlığa. ben de önce 20 cc biberonla veriyodum sonra memeyi. öyle öyle geri dönüş yaptık. çok şükür.. bir de şu huysuzlukları geçse..

oyy kurban olsun ona teyzesii
çok özledim yaa
geçecek inş hülyacım baksana hepsi bir huysuzlanıyo hepsi bir akıllancak inş :)

bunların hepsi anlaşmış anlaşılan
ecrin hanım mutlu kalktı oyun oynadık şimdi duruyo inş. huysuzlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…