slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben
maksimen cocuktan önemlimi ya misafir. cocuk hasta olunca o misafirin ne anlamı var.yapma böyle şeyler bence....
merhabalar kızlar pek giremiyorum ya oğlum duröuyo hep kucakta uyku zmanlarıda azladı daha fazla uyanık ve daha az uyuyo bi iş yapamıyorum hepinii öptümm
Selam kızlaar ben de hiç giremyorum.. Gündüzleri uyumuyor tontik..dedelere buyukannelere gittik haftasonları da burnumuzdan geldi valla en guzeli alıştıgımız kendi evimizmiş.. Oh..düzeni geri almaya çalışıyorum..optum sizi ve bıdıklarınızı..
iyi akşamlar kıslar bu aylarda huysuzmu oluyo acaba bebişler benim kızımda bugün akşama kadar ağladı çok huysuzdu dosdoğru emmedi bile moralim çok bozuk napıcamı bilemedim tam emzirmek için veriyorum ağzına değer değmez ağlamaya başlıyo bu nasıl bişi anlamadım elini emmeye çalışıo mızmızlanarak sonra yorgun düşüp uyuyup kalıyo
kızlar ya bugün yine misafir vardı bnde
artık çok sıkıldım ya. offfffffff hergün hergün
hayır da diyemiyom ki
bebğimde hasta üşüttük sanırım
kakası yeşil az bi ateşi var
çok huysuz.
ağladı durdu bugün
kızlar aynı durumdayız. ıpekte bu aralar fazla emmıyor huysuz elı sureklı agzında aç dıye endıselenıyorum ama sutumde war aslında... hepsı bu aralar boyle desenıze. hava degısımınden olabılır mı?ay kızlar dünden beri ecrinde sürekli ağlıyo çok huysuz hiç böyle yapmazdı bugün ne uyudu ne bişey karnı aç diyorum memeyi veriyom bu seferde elini emiyo
herkezde mi bu sorun var neden böyle yapıyolar ki ya bi yerleimi ağrıyo ki acaba yada sütüm mü yetmiyo anlamadım gitti
canım dedıgın gıbı saglıklı olsunda kılo alır elbet uzulme masallah melis hanıma :)iyi geceler kızlar...
nihayet girebildim... bugün kontrole gittik kızımla... dr.umuzu değiştirdik.çok şükür bu dr.dan memnun kaldık.
yine bu ayda 650 gr almış bebişim... üstelik bu ayda mama da vermiştim ama ne yapsamda hep aynı kiloyu alıyor.... dr. da bünyesi böyle zaten doğum kilosu düşük demekki yapısı öyle sana çekmiş dedi.. gerçekten de ben çok zayıf bir bebekmişim. gerçi hala da zayıftım ama biraz doğum yapınca toparlandım :) belki kızımda doğum yapınca toparlanır kaydirigubbakcemile3 ay o günleri görebilecek miyim acaba?? çok şükür sağlığı yerinde. ne yapalım sağlıklı olsun da tek zayıf olsun.
ilk defa kızımla yalnız araba kullandım. hiç ağlamadı teyzeleri beni üzmedi minik kızım. giderken de gelirkende uyudu arabada... ama çok zormuş ya...
bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf
allah hakınızda hayırlısın versin canım çok sevindim.inşallah çok mutlu olursun..
gÜlŞahÇım Çok sevİndİm canım allah bİ daha ayırmasın sİzİ...
açıkcası ben de bırakacak diye çok korkmuştum. ama Allahtan Burak biberonla içiyo. memeyi verince ağlamaya başlıyodu..çığlık çığlığa. ben de önce 20 cc biberonla veriyodum sonra memeyi. öyle öyle geri dönüş yaptık. çok şükür.. bir de şu huysuzlukları geçse..
günaydınlarr
dün gittik bu sabah hemen geri geldik anneannemize:))
tşk ederim hepinize kızlar amin cümlemizin yuvasına mutluluk huzur versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?