2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bebeişlerin uykuları azaldımı kızalr ecrin sabahın köründe uyanıyo artık senağlama

uykusunu, yemesini hiç problem etmiyorum. canı nasıl istiyorsa onun yönlendirmesiyle hareket ediyorum ben. bazen gündüz çok az uyuyor, bazen doğru düzgün uyanmıyor. kendi düzenini kendi kuruyor. ve kendi kendine uyumayı öğrendi. inş hep böyle devam eder. darısı da sizinkilere...

hulicim ne güzel ya maşallah bizde onlara ayak uyduruyoruz ne yapıcaz
ecrin hanım uykusu geldimi kendii kendine uyumuyo illa sallancak
inş. kendi kendine uyuduğu günleride görürüz

konuyu okudum. yavrum ya daha 8 aylık hayatın başında ne zorluklar yaşıyor...
bi hesap numarası falan varmı acaba?
elımden geldıgınce yardım etmek ısterım. dogru soyluyosun bebeklerımız ıcın boyle seylere kayıtsız kalmamalıyız. verdıgımız her sadaka hem karsımızdakıne yarar hem bıze aslında...

mrb kızlar nasıl canım sıkkn moralim bozuk anlatamam geçmişte okuyamıyorum haliyle inş. herkes ve bütün melekler iyidir
ablam eşinden ayrıllıyo(( dün gece 12de aydına gittik alıp geldik onu sabah 5ti yattığımızda uykumda var moralimde bozuk nolur dua ediverin kötü şeyler olmasın((

inşallah kötü şeyler olmaz.ama ablan içinde ne hayırlısıysa o olsun canım.benimde kardeşimde yeni boşandı.anlıyorum seni..

elifcim inşallah ikisi içinde hayırlısı olsun.. her şer zannedilen hayır her hayır zannedilende şer olabilir... zaman herşeyin ilacı...

Kötü ne olabilir ki eliferdi?

elifcim herşeyin hayırlı olsun
gecenin 5inde gidip alıcak kadarsa eğer baya b
yük problemler var demekki inş. hakkında hayırlısı olsun ablanın

elıfcım uzulme vardır herseyde bı hayır... ablan ıcın hayırlısı neyse oyle olsun...
fatocum elektrık supurgesını ac susmuyosa yada cıkın dısarı gezının azcık.

ay zor uyudu ya kaka yaptı rahat etti
ama benimde ömrümden ömür gitti zor meslek şu annelik ya

ablanın hakkında hayırlısı cnm. inş en kısa sürede herşey yolouna girer.

offfffff temızlıgı yaptım bıtırdım yoruldum amannnnn

ohh miss gibi olmuştur ev. ben de yaptım bugün.

ay zor uyudu ya kaka yaptı rahat etti
ama benimde ömrümden ömür gitti zor meslek şu annelik ya

aman sevindim cnm sakinlediğine.

merhabalar kızlar pek giremiyorum ya oğlum duröuyo hep kucakta uyku zmanlarıda azladı daha fazla uyanık ve daha az uyuyo bi iş yapamıyorum hepinii öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…