bebeişlerin uykuları azaldımı kızalr ecrin sabahın köründe uyanıyo artık senağlama
kızlar yardım etmek istiyorum ama kime diyorsanız bir başlık var
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...ik-yigit-bebegin-sizlere-ihtiyaci-var-15.html
aslında maddi durumu iyi olanlar çevresine daha dikkatli bakmalı. hele hele bebeklerimiz için bol bol sadaka vermeliyiz. Rabbim gözden nazardan korusun.
Ay ÜstÜmde bİ aĞırlık Çok canım sıkılıyo
aynen cnm yaa uykumda yok ama esneyip duruyom kaynanama okuttum kendimi kadın çatladı esnerken nazar oluşum galiba banada kimin gözü deydiyse artıkklava:
sorma ya allah kötü gözden korusun niye öle diyon değer değer..
mrb kızlar nasıl canım sıkkn moralim bozuk anlatamam geçmişte okuyamıyorum haliyle inş. herkes ve bütün melekler iyidir
ablam eşinden ayrıllıyo(( dün gece 12de aydına gittik alıp geldik onu sabah 5ti yattığımızda uykumda var moralimde bozuk nolur dua ediverin kötü şeyler olmasın ((
mrb kızlar nasıl canım sıkkn moralim bozuk anlatamam geçmişte okuyamıyorum haliyle inş. herkes ve bütün melekler iyidir
ablam eşinden ayrıllıyo(( dün gece 12de aydına gittik alıp geldik onu sabah 5ti yattığımızda uykumda var moralimde bozuk nolur dua ediverin kötü şeyler olmasın ((
offfffff temızlıgı yaptım bıtırdım yoruldum amannnnn
ay zor uyudu ya kaka yaptı rahat etti
ama benimde ömrümden ömür gitti zor meslek şu annelik ya
ay zor uyudu ya kaka yaptı rahat etti
ama benimde ömrümden ömür gitti zor meslek şu annelik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?