zeynep gece emziriyonmu uyrken gece 12 de mesela yada o uyanırsamı emziriyon ya bizimki geçen 1 kere 9 uyudu sabah 5 de kalktı ama dün gece 3.30 da kalktı saat 5 e kadar uytmakla uğraştım sonra 7 de bidaha kalktı...bi düzen oturtamadım ayakda sallamkdan vazgeçiremedim ben neyapacam yaa valla ayaklarım ağrıyo...
Hayırlısı olsun canım. İnşallah eşin de anlamıştır kıymetini iyice sensiz kalınca.
canım cok sevındım ınsallah kızın ıcınde senın ıcınde en ıyısı olur...
Kızlar ocak annelerinin sayfasına baktım acayip hırslı diyet yapıyolar valla spor yapanlar yürüyüş yapanlar hergün yaptıklarını yazmışlar bende valla tık yok.böyle liste yapmışlar orda kiloları yamışlar baya bi kilo verende var...yaz geldi neyapcaz yaaa bu kilolarla?
slm kızlar
bi kaç gün giremedim uzak kaldım geçmişi okuyayım dedim ama heyecandan kafam karıştı
bugün evimize geçiyoruz
eşim çok değişmiş gibi ama yinede tabi tereddütlüyüm
anneler günündede bana yazlık terlik almış polaristen
dün evimizin alışverişini yaptık bugünde evi bi temizleyip havalandırıp tamamen geçicez artık
ben oyladım...canlar siz hala oyunuzu kullanmadınız mı ? delikafadulden
sohbete 5 dk ara gelin yarısması için oylamaya hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13154691&posted=1#post13154691
bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf
selammm annişlerrr
kızlar turk max ı açın...
cocuk dr u var. anne sutu ıle ılgılı bılgı verıyor.
6 aya kadar kesınlıkle mama vermeyın her annenın sutu ıkız ucuz olsa bıle bebeklerıne yeter dıyo. annenın sutunun azalmasının yada kesılmesının bellı sebeplerı varmıs. hastalık yada enfeksıyon durumunda yapılcak bısey yok ama cevrenızden ozellıkle buyuklerınızden "sutun az yetmıyor" dendıgı zaman kadın psıkolojık olarak etkılenır ve sutunuz azalır dıyor... sut sagıldıgı zaman "40 cc sutum cıkıyor" denıyor ama o memede bırıken suttur,cocuk emdıgı zaman sut uretımı artar ve o zaman o 40 cc dedıgınız sut 100-120 cc ye ulasır diyor.
bı bebegın mama ıle alıcagı 1500 kılo yerıne anne sutu ıle alıcagı 600-800 gr cok daha ıyıdır dıyo.
bebekler ılk ay 1500 kılo
ıkıncı ay 1000 kılo
ucuncu aydan sonra 600-1000 arası alırlarmıs.
her ay 1-1.5 kılo almasını beklemeyın o zaman obezıte den suphelenılır dıyor...
slm kızlar
bi kaç gün giremedim uzak kaldım geçmişi okuyayım dedim ama heyecandan kafam karıştı
bugün evimize geçiyoruz
eşim çok değişmiş gibi ama yinede tabi tereddütlüyüm
anneler günündede bana yazlık terlik almış polaristen
dün evimizin alışverişini yaptık bugünde evi bi temizleyip havalandırıp tamamen geçicez artık
Kızlar ocak annelerinin sayfasına baktım acayip hırslı diyet yapıyolar valla spor yapanlar yürüyüş yapanlar hergün yaptıklarını yazmışlar bende valla tık yok.böyle liste yapmışlar orda kiloları yamışlar baya bi kilo verende var...yaz geldi neyapcaz yaaa bu kilolarla?
bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf
selammm annişlerrr
selam canımselammm annişlerrr
kolaymı bacım 2 cocuk bakmak yorulursun tabeeeene güzel anlatmış.ben o aralar evin temizligiyle ugraşıyordumm..dogru şeyler söylemiş..
allah hakınızda hayırlısın versin canım çok sevindim.inşallah çok mutlu olursun..
he he bendede tık yok.hatta üstüne bi güzel aldım ben..biraz daha bekleyecegim..
aman aman keyfi olsunda ne edekvarsınsana naz etsin.iyi bari.))
selam cınmm..
bende temizlik yaptım.terledim o arada defneyide yıkadım.uyuttum sonra bi duş.ohh rahatladım valla.ama çook yoruldum.eskiden bu işin iki katını yapar banamısın demezdim .şimdi çok yoruluyorum yaww.
aaa sagol bende gırmek ıstıyorum umudum yok ama denemekten zarar gelmez...kızlar ya daha bugün haberim oldu KPSS sınav başvuruları başlamış...hiç çalışmadım ama yinede denemek istiyorum..bilginizee..
bebeişlerin uykuları azaldımı kızalr ecrin sabahın köründe uyanıyo artık senağlama
kızlar ya daha bugün haberim oldu KPSS sınav başvuruları başlamış...hiç çalışmadım ama yinede denemek istiyorum..bilginizee..
sağol canım. hatırlatman çok iyi oldu. ben de giricem ama hiiç umudum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?