2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yatmadan once emzırıyorum. gece kalkınca da duruma gore emzırıyorum. mesela dun 8.30 da emdı 9 da yattı 5.30 da kalktı açıktıda. kendı acıkınca uyanıyor zaten... uyanınca bakıyorum bazen kendı kendıne dalıyor uykuya bazen gazı oluyor o zaman gazını cıkarıp uyutuyorum. aMA aç oldugunda aglıyor uyumuyor o zaman anlıyorum emzırıyorum.

Kızlar ocak annelerinin sayfasına baktım acayip hırslı diyet yapıyolar valla spor yapanlar yürüyüş yapanlar hergün yaptıklarını yazmışlar bende valla tık yok.böyle liste yapmışlar orda kiloları yamışlar baya bi kilo verende var...yaz geldi neyapcaz yaaa bu kilolarla?

valla ayıptır söylemesi bende doğum kilosu falan kalmadı. hatta eskisinden 2 kilo eksiğim bile var. hiçbirşey de yapmadım. kaydirigubbakcemile2 darısı başına sempatiksalakcinni

ilk 6 ay saçlarınızı boyatmayın dıyor doktor aktıf emzırme donemınde...
bıde hazır spor demısken cok eforlu sporlar ve sureklı zayıflamalıyım fıkrı sızı strese sokar ve sutunuzu etkıler. spor yapıcaksanız da kendınızı cok hırpalamadan ve strese sokmadan yapın dıyor.

canım ya çok sevindim. inş tereddütlerin tamamen geçer. çok çok mutlu olursunuz..her şerde vardır bir hayır. güzel günlerinize vesile olsun bu ayrılık.

bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf

canlar siz hala oyunuzu kullanmadınız mı ? delikafadulden

sohbete 5 dk ara gelin yarısması için oylamaya hihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13154691&posted=1#post13154691
ben oyladım...
bu burak'ın tüm kastı garezi bana ve babasına..ben işe gelince 12'ye kadar uyumuş :1shok: inanamadım. ve çok neşeliymiş..nasıl endişelenmiştik biz de acaba hasta mı oldu biyeri mi acıyo diye. offf offf

anasına naz yapmış demek kaydirigubbakcemile3

ne güzel anlatmış.ben o aralar evin temizligiyle ugraşıyordumm..dogru şeyler söylemiş..

allah hakınızda hayırlısın versin canım çok sevindim.inşallah çok mutlu olursun..

he he bendede tık yok.hatta üstüne bi güzel aldım ben..biraz daha bekleyecegim..

aman aman keyfi olsunda ne edekvarsınsana naz etsin.iyi bari.))

selammm annişlerrr

selam cınmm..

bende temizlik yaptım.terledim o arada defneyide yıkadım.uyuttum sonra bi duş.ohh rahatladım valla.ama çook yoruldum.eskiden bu işin iki katını yapar banamısın demezdim .şimdi çok yoruluyorum yaww.

kızlar ya daha bugün haberim oldu KPSS sınav başvuruları başlamış...hiç çalışmadım ama yinede denemek istiyorum..bilginizee..

selammm annişlerrr
selam canım
kolaymı bacım 2 cocuk bakmak yorulursun tabeeee
kızlar ya daha bugün haberim oldu KPSS sınav başvuruları başlamış...hiç çalışmadım ama yinede denemek istiyorum..bilginizee..
aaa sagol bende gırmek ıstıyorum umudum yok ama denemekten zarar gelmez...

Merhaba arkadaŞlar nasılsınız geÇmıŞ olsun dıleklerınız ıÇın saĞolun
gÜlŞahÇım Çok sevındım canım allah bı daha ayırmasın sızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…