ya kızlar benim oğlum bni tanıyo ama başkalarının kucağındada hiç ağlamıyo
sizinkiler nası.
istiyorumki beni görünce bana gelmek istesin veya bnden başkasına gidince
ağlasın.. yani ağlasın derken anneyi daha çok idtesin istiyorum
kadınlar alıyolar seviyolar hiç sesi çıkmıyor
ağlıyısadA UYKUSU GELSDİYSE ACIKTIYSA
aman bu oğlan hrkeze gidecek galiba
yaa ay çok sevindimbızımkıde benı ve babasını bariz tanıyo ama herkese de gıdıyo sesı cıkmıyo. henuz kucukler nur bı yerde okumustum 6-7 aydan sonra anneye yapısma donemlerı baslıyomus...
tmm canım bnde diyom bu çoçuk beni sevmiyomuNur kız yabancıyı daha tanıyamıyolar henüz erken. Acele etme
Zehracım kolay gelsin. Bebekle zor oluyodur ya. Ben bahar temizliğini aklıma bile getirmek istemiyorum
yaa ay çok sevindim
yapışsın oğlum bana
tmm canım bnde diyom bu çoçuk beni sevmiyomu
kolay gesin zehracım
aynen havva bnde ya
çok işim var benimde
Ben artık yardımcı almaya başladım. Haftada bir geliyor evi tepeden tırnağa temizliyor. Sağolsun ben öyle temizlik yapmam. Sahiplendi de. Bi yeri kirli görse hemen orayı temizliyor. Yarın da gelip koltukları yıkayacak. Ben bebeği alıp bi odaya çekiliyorum öğlene temizlik bitmiş oluyo. Keşke bebekten önce de alsaymışım.
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.burakta elini emiyo alamayınca bi sinirleniyo...basıyo çığlığı.memeyi bırakacak diye çok korkuyorum vallla..
dışarı çıkıcam bugün biraz gezelim alışveriş yapalım
kızımla sıkılıdı oda evde durmaktan heralde
benim kız valla tanıyo yabancıyı dudak büzüyo hele geçen bi komşu var o geldi kadın kucağına aldı ağladı içimden seviniyorum afferim kızım diyorum hey allahım ya
kızlar benim çok canım sıkılıyo ya.eşimle tartıştık aramız bozuk.benm bu adam adam olmaz valla.hala babasından tırsıyo ya.çıldırıyorum iyice.adam ne derse o oluyo bizim evde.o kadar ki hakim yani bizim eve.sözde eşim evimizin huzuru kaçmasın diye dediğini yapıyomuş ama.8 senedir bıktım ya.kayınpederimden nefretttttttttt ediyorummmmmmmmmmm..ohhhhh rahatladım...
kızlar benim çok canım sıkılıyo ya.eşimle tartıştık aramız bozuk.benm bu adam adam olmaz valla.hala babasından tırsıyo ya.çıldırıyorum iyice.adam ne derse o oluyo bizim evde.o kadar ki hakim yani bizim eve.sözde eşim evimizin huzuru kaçmasın diye dediğini yapıyomuş ama.8 senedir bıktım ya.kayınpederimden nefretttttttttt ediyorummmmmmmmmmm..ohhhhh rahatladım...
bendeeeeeeedelikafadulden
FATŞ saol tatlım amin
ohhhhhhh gezın sefanız olsunnn :lepi:günaydın sabah kalktım evimi temizledim şimdikte eltime geççem nasılsınzı...
sibelcim sıkma canını tatlım ya genelde kayınvalideler sevilmez ama demekki senin kayınpeder fena...
nurcum alemsin canbım ya güldürdün beni...
gülşahçım çok sevindim tatlım ya oh ne güzel rabbim korusun nazardan
elifçim ablan için üzüldüm hakkında hayırlısı üzülme kötü şeylerde düşünme...
kızlar ya ebbeişlerin elini emmesi geçmedi dimi sizinde arasta hala emiyo ve aç tok fark etmiyo tok olunca kusana kadar emiyo ne zaman bırakacaklar...
yarında bi arkadaşa gitçez sabahtan kahvaltıya akşama kadar ordayız eltimle gitçez arkadaşta bizim kocişlerin iş ortağı oda elti sayıllır yani değişiklik olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?