ne bileyim ya..adam herşeye maydanoz.niye annmlere gidiyomuşum kalıyomuşum orda.falan filan.kendi kızı haftanın 7günü orda ..ona bişey denmiyo.seviniyo daha kızım yanımda diye.haksızlık yaaa..bizimkide iyice tırslak.sinir ediyo beni...zeynep dedğin gibi yeri geliyo ben ailemi karşıma alıyorum..kiiii hiç karışmazlar bize..çok anlayışlılar yani...babamdan birgün kötü söz bile duymadım...bana asla karışmadı.melek gibidir.canım benm.valla kayınpederden çekiyoz....nasıl adalet bu...eşimde dediklerini yapmıyorum der ama yine çaktırmadan onların dediği olur.öööööffff..çok doluyum çokkkkkk...
çok sıkılıyom zeynepçim be koskocaman izmirde ailemden kendi tarafımdan kimse yok arada böle gezmelerde olmasa sıyırıcam zati allahtan haziran geliyo kızkardeşimin düğünü var gidicem bursaya çok özledim ailemi komşularımı arkadaşlarımı aahh nasıl sosyaldim burda 1 tane dahi arkadaşım yok of of doldum yine bak..
bız varız ya anacım ah bıde aynı sehırlerde olsak keske hepımız kaydirigubbakcemile2
Günaydın kızlaar.
Nur benimki de keyfi yerindeyse onunla konuşan ve dolaştıran herkese gidiyor canım. Ama beni görünce gülmeye başlıyor veya almamı istiyorsa ağlamaya. 6. aydan sonra ayırırlarmış yabancıları diye biliyorum. Bulgurlu tarifine de gülmedim bacım kaydirigubbakcemile3
Sibel boşver bacım bu erkekler analarını babalarını önce takmazlar sonra da pek kıymete biniyorlarklava:
Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansiz olmasanız zati ben ağlamaktan kesin kanser olurdum allah korusun aman canım bacılarım benim keşke canım keşke ah ah ne güzel olurudu olsun varlığınızı bilmek bile yeter canlarım benim sizleri çok seviyom ben ya kzuzucuklarınızıda..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
bizde daha bı ıcraat yok walla akannehirGünaydın kızlaar.
Nur benimki de keyfi yerindeyse onunla konuşan ve dolaştıran herkese gidiyor canım. Ama beni görünce gülmeye başlıyor veya almamı istiyorsa ağlamaya. 6. aydan sonra ayırırlarmış yabancıları diye biliyorum. Bulgurlu tarifine de gülmedim bacım kaydirigubbakcemile3
Sibel boşver bacım bu erkekler analarını babalarını önce takmazlar sonra da pek kıymete biniyorlarklava:
Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:
Amaaaan Nurcum kafana taktığın şeye bak. Benim kardeşimde kısıra ince bulgur yerine irmik atmıştı ve ben anlamadan yemiştim. Çok gülmüşlerdi kaydirigubbakcemile3
kızlar benim çok canım sıkılıyo ya.eşimle tartıştık aramız bozuk.benm bu adam adam olmaz valla.hala babasından tırsıyo ya.çıldırıyorum iyice.adam ne derse o oluyo bizim evde.o kadar ki hakim yani bizim eve.sözde eşim evimizin huzuru kaçmasın diye dediğini yapıyomuş ama.8 senedir bıktım ya.kayınpederimden nefretttttttttt ediyorummmmmmmmmmm..ohhhhh rahatladım...
günaydın sabah kalktım evimi temizledim şimdikte eltime geççem nasılsınzı...
yarında bi arkadaşa gitçez sabahtan kahvaltıya akşama kadar ordayız eltimle gitçez arkadaşta bizim kocişlerin iş ortağı oda elti sayıllır yani değişiklik olcak
çok sıkılıyom zeynepçim be koskocaman izmirde ailemden kendi tarafımdan kimse yok arada böle gezmelerde olmasa sıyırıcam zati allahtan haziran geliyo kızkardeşimin düğünü var gidicem bursaya çok özledim ailemi komşularımı arkadaşlarımı aahh nasıl sosyaldim burda 1 tane dahi arkadaşım yok of of doldum yine bak..
Günaydın kızlaar. Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:
aynen canım hacı yatmaz gibi yattığı yerde durmuyo dikiyo kafayı maşallah bizim güçlü kuzularımıza yemek yerken bile zorla yatırıyom çok komik ya bizde babsıyla mahsustan yüksek yastığa koyuyoz nasıl çabalıyo kalkmaya sanki ayaklanacakta gezecek bide aras heycanlanınca veya korkunca acaip hareketleniyo kollar hele bacaklar hiç durmuyo..
heyecanlanında ıpekte çıldır çıldır eller kollar durmuyo ama daha dönme çabası yada kalkma çabası yok :1shok:
bide bizimki sinirlenince heyecanlanınca oyle bı nefes alıyo kı arka odadan duyuluyor resmen :roflol:
çok nazlılar çok yarın bende gezmeye götüriyim cimcimeyi belki sokak istiyodur
slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben
ya kızlar benim oğlum bni tanıyo ama başkalarının kucağındada hiç ağlamıyo
sizinkiler nası.
istiyorumki beni görünce bana gelmek istesin veya bnden başkasına gidince
ağlasın.. yani ağlasın derken anneyi daha çok idtesin istiyorum
kadınlar alıyolar seviyolar hiç sesi çıkmıyor
ağlıyısadA UYKUSU GELSDİYSE ACIKTIYSA
aman bu oğlan hrkeze gidecek galiba
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.burakta elini emiyo alamayınca bi sinirleniyo...basıyo çığlığı.memeyi bırakacak diye çok korkuyorum vallla..
oy yerim ben onun homurdanmasını sinirlenirmişte..
arasta 2 gündür öksürünce afedersiniz osuruyo bırt çıkıyo alttan eskide yaptımı ağlamaktan katılırdı yavrum çok şükür geçti o günler...
bebiş var, biz varız fatoşum, ne sıkılması. aaaaaaaaa olumunekankayizsmile
SON Bİ DİP NOT ayşegülcüm sınav başvuruları 31 mayısta başlıyo 7 temmuza kadar ama bu lisans ve ortaöğretim 35 lira:
bide 2008 te kpssye girdiysen bu ayın 17 si ile 27 iidi galiba memur alımı varmış haberiniz olsun...ben tercih yapacam yine yerleşemiycem ama umut fakirin ekmeği işte..belkimde oğluşum uğurlu gelir...
HADİ KAÇTIM BACILAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ...
kızlar portalda k.k.enlerini yapmışlar
bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii
olmazsada canınız sağolsun:)
kızlar ya bugün yine misafir vardı bnde
artık çok sıkıldım ya. offfffffff hergün hergün
hayır da diyemiyom ki
bebğimde hasta üşüttük sanırım
kakası yeşil az bi ateşi var
çok huysuz.
ağladı durdu bugün
iyi geceler kızlar...
nihayet girebildim... bugün kontrole gittik kızımla... dr.umuzu değiştirdik.çok şükür bu dr.dan memnun kaldık.
yine bu ayda 650 gr almış bebişim... üstelik bu ayda mama da vermiştim ama ne yapsamda hep aynı kiloyu alıyor.... dr. da bünyesi böyle zaten doğum kilosu düşük demekki yapısı öyle sana çekmiş dedi.. gerçekten de ben çok zayıf bir bebekmişim. gerçi hala da zayıftım ama biraz doğum yapınca toparlandım :) belki kızımda doğum yapınca toparlanır kaydirigubbakcemile3 ay o günleri görebilecek miyim acaba?? çok şükür sağlığı yerinde. ne yapalım sağlıklı olsun da tek zayıf olsun.
ilk defa kızımla yalnız araba kullandım. hiç ağlamadı teyzeleri beni üzmedi minik kızım. giderken de gelirkende uyudu arabada... ama çok zormuş ya...
slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben
ya kızlar benim oğlum bni tanıyo ama başkalarının kucağındada hiç ağlamıyo
sizinkiler nası.
istiyorumki beni görünce bana gelmek istesin veya bnden başkasına gidince
ağlasın.. yani ağlasın derken anneyi daha çok idtesin istiyorum
kadınlar alıyolar seviyolar hiç sesi çıkmıyor
ağlıyısadA UYKUSU GELSDİYSE ACIKTIYSA
aman bu oğlan hrkeze gidecek galiba
Merhaba kızlar nasılsınız?
Valla kovalayacaksınız beni çok nadir girebiliyorum..
Bahar temizliğine başladık, çamaşır makinem bozuldu, birde gelen giden oluyor.:bbo:
oğluşum tüm zamanımı alıyor zaten artık oyun istiyor kerata..
Sizlerin bebişleride iyiydir inşallah..
Ben artık yardımcı almaya başladım. Haftada bir geliyor evi tepeden tırnağa temizliyor. Sağolsun ben öyle temizlik yapmam. Sahiplendi de. Bi yeri kirli görse hemen orayı temizliyor. Yarın da gelip koltukları yıkayacak. Ben bebeği alıp bi odaya çekiliyorum öğlene temizlik bitmiş oluyo. Keşke bebekten önce de alsaymışım.
dışarı çıkıcam bugün biraz gezelim alışveriş yapalım
kızımla sıkılıdı oda evde durmaktan heralde
benim kız valla tanıyo yabancıyı dudak büzüyo hele geçen bi komşu var o geldi kadın kucağına aldı ağladı içimden seviniyorum afferim kızım diyorum hey allahım ya
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.burakta elini emiyo alamayınca bi sinirleniyo...basıyo çığlığı.memeyi bırakacak diye çok korkuyorum vallla..
ah canım va kimin kaynanası kiminin kayınbabsı..ya benimki nin hiç sesi çıkmaz ..kızlar benim çok canım sıkılıyo ya.eşimle tartıştık aramız bozuk.benm bu adam adam olmaz valla.hala babasından tırsıyo ya.çıldırıyorum iyice.adam ne derse o oluyo bizim evde.o kadar ki hakim yani bizim eve.sözde eşim evimizin huzuru kaçmasın diye dediğini yapıyomuş ama.8 senedir bıktım ya.kayınpederimden nefretttttttttt ediyorummmmmmmmmmm..ohhhhh rahatladım...
Günaydın kızlaar.
oy yerim ben onun homurdanmasını sinirlenirmişte..
arasta 2 gündür öksürünce afedersiniz osuruyo bırt çıkıyo alttan eskide yaptımı ağlamaktan katılırdı yavrum çok şükür geçti o günler...
SON Bİ DİP NOT ayşegülcüm sınav başvuruları 31 mayısta başlıyo 7 temmuza kadar ama bu lisans ve ortaöğretim 35 lira:
bide 2008 te kpssye girdiysen bu ayın 17 si ile 27 iidi galiba memur alımı varmış haberiniz olsun...ben tercih yapacam yine yerleşemiycem ama umut fakirin ekmeği işte..belkimde oğluşum uğurlu gelir...
HADİ KAÇTIM BACILAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPİNİZİ...
kızlar portalda k.k.enlerini yapmışlar
bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii
olmazsada canınız sağolsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?