2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne bileyim ya..adam herşeye maydanoz.niye annmlere gidiyomuşum kalıyomuşum orda.falan filan.kendi kızı haftanın 7günü orda ..ona bişey denmiyo.seviniyo daha kızım yanımda diye.haksızlık yaaa..bizimkide iyice tırslak.sinir ediyo beni...zeynep dedğin gibi yeri geliyo ben ailemi karşıma alıyorum..kiiii hiç karışmazlar bize..çok anlayışlılar yani...babamdan birgün kötü söz bile duymadım...bana asla karışmadı.melek gibidir.canım benm.valla kayınpederden çekiyoz....nasıl adalet bu...eşimde dediklerini yapmıyorum der ama yine çaktırmadan onların dediği olur.öööööffff..çok doluyum çokkkkkk...

çok sıkılıyom zeynepçim be koskocaman izmirde ailemden kendi tarafımdan kimse yok arada böle gezmelerde olmasa sıyırıcam zati allahtan haziran geliyo kızkardeşimin düğünü var gidicem bursaya çok özledim ailemi komşularımı arkadaşlarımı aahh nasıl sosyaldim burda 1 tane dahi arkadaşım yok of of doldum yine bak..

sanane desene allah askına. benım kaynanamda 1-2 kez sakayla karısık "aaa halanlara mı gıttın yalnız bırakma kız kocanı" falan tarzında bıseyler dedı.saka yapıyo göya. bende verdım cevabımı. "kocama neymıs kendı aılemle gorusurken musade mı ıstıcem ıstedıgım gıbı gıderım tabı" dedım. ama bende sakayla karısık dedım. oylece kalakaldı...
dıcegım o kı bosver kocanı sen kendını ezdırme soyle lafını ıcınde kalıp dert olucagına soyle onlara dert olsun sempatiksalakcinni

bız varız ya anacım ah bıde aynı sehırlerde olsak keske hepımız kaydirigubbakcemile2

bız varız ya anacım ah bıde aynı sehırlerde olsak keske hepımız kaydirigubbakcemile2

siz olmasanız zati ben ağlamaktan kesin kanser olurdum allah korusun aman canım bacılarım benim keşke canım keşke ah ah ne güzel olurudu olsun varlığınızı bilmek bile yeter canlarım benim sizleri çok seviyom ben ya kzuzucuklarınızıda..olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaar.
Nur benimki de keyfi yerindeyse onunla konuşan ve dolaştıran herkese gidiyor canım. Ama beni görünce gülmeye başlıyor veya almamı istiyorsa ağlamaya. 6. aydan sonra ayırırlarmış yabancıları diye biliyorum. Bulgurlu tarifine de gülmedim bacım kaydirigubbakcemile3

Sibel boşver bacım bu erkekler analarını babalarını önce takmazlar sonra da pek kıymete biniyorlarklava:

Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:

aynen canım hacı yatmaz gibi yattığı yerde durmuyo dikiyo kafayı maşallah bizim güçlü kuzularımıza yemek yerken bile zorla yatırıyom çok komik ya bizde babsıyla mahsustan yüksek yastığa koyuyoz nasıl çabalıyo kalkmaya sanki ayaklanacakta gezecek bide aras heycanlanınca veya korkunca acaip hareketleniyo kollar hele bacaklar hiç durmuyo..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde daha bı ıcraat yok walla akannehir

valla bende öyle burda sizinle paylaşınca rahatlıyorum...evlenene kadar annelerini babalarını bilmezler.evlenice pek kıymetli olur...valla normalde hiç uzatmam küslüğü bu kez uazatabildiğim kadar uzatacam.yeter yaa kendine gelsin artık...

heyecanlanında ıpekte çıldır çıldır eller kollar durmuyo ama daha dönme çabası yada kalkma çabası yok :1shok:
bide bizimki sinirlenince heyecanlanınca oyle bı nefes alıyo kı arka odadan duyuluyor resmen :roflol:

oy yerim ben onun homurdanmasını sinirlenirmişte..
arasta 2 gündür öksürünce afedersiniz osuruyo bırt çıkıyo alttan eskide yaptımı ağlamaktan katılırdı yavrum çok şükür geçti o günler...

SON Bı DıP NOT ayşegülcüm sınav başvuruları 31 mayısta başlıyo 7 temmuza kadar ama bu lisans ve ortaöğretim 35 lira:

bide 2008 te kpssye girdiysen bu ayın 17 si ile 27 iidi galiba memur alımı varmış haberiniz olsun...ben tercih yapacam yine yerleşemiycem ama umut fakirin ekmeği işte..belkimde oğluşum uğurlu gelir...

HADı KAÇTIM BACILAR GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜM HEPıNıZı...

Amaaaan Nurcum kafana taktığın şeye bak. Benim kardeşimde kısıra ince bulgur yerine irmik atmıştı ve ben anlamadan yemiştim. Çok gülmüşlerdi kaydirigubbakcemile3

bu da güzelmiş kaydirigubbakcemile3

canım boşver ya, hiiiç kafana takma. görmezden gel o zaman anca başa çıkabilirsin. şimdi sinirlensen bi söz söylesen sen kötü olursun. ama takma falana, gale alma, gül geç. onların içine otursun.

oohh gezmeler başladı demek senin. gez cancağızım gez. sefan olsun..

zamanla arkadaş ortamı oluyo ,ben de kayseride o kadar sıkılıyodum ki zaten çalıştığım için çevre de yapamıyodum kendime.şimdi çok şükür hiçç sıkılmaya vakit kalmıyo.. tabi burak sağolsun..

Günaydın kızlaar. Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:

yok ya, elinden tutup kaldırmaya çalışıyorum, canı isterse kafasını kaldırıyo ama istemezse tık yok. tembel benim ki :) altı açık olunca dönüyo ama..

Aslında gelinler kayınbabalarla iyi geçinir derler ama demek ki öyle değilmiş. Burdaki herkes dertli anladığım kadarıyla. Ben de kayınbabalar kayınvalideleri dizginliyordur daha objektif bakıyorlardır diye düşünmüştüm hep. Ben tecrübe edemedim. Eşimin anne ve babası ayrılmış ve babayla görüşmüyolar. Ben kendini tanımıyorum. Torunu olunca bile adam aramadı oğlunu.

Yirim ben onu yirim yirimŞeniz

Evet ya öyle elleri kolları çırpıyor ya yiyesim geliyor. İpeği de görmeyim valla hepsini yiyesim var:asigim:

evet derdi olan buraya döksün içini rahatlasın herkez
yav bnim oğluşum dilini emiyo hep
bnimde kaynım her halta karışıralsanaalsanasmile

kızlar portalda k.k.enlerini yapmışlar
bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii
olmazsada canınız sağolsun:)

selam kızlarr. ne oldu bu bebişere?? toplu nazar mı değdi ne? ben de hazırlıklı olayım bari: her an huysuzlanablir bilmiyorumkismile

çok nazlılar çok yarın bende gezmeye götüriyim cimcimeyi belki sokak istiyodur

anasına çektiyse kesin dışarıyı istiyordur.

slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben

aşkolsun, ne unutması akannehir bebişlerden çoğumuz eskisi gibi giremiyoruz.

daha erken nur. sabret azıcık. aboooo sen de çok fenasın haa. sempatiksalakcinni

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.burakta elini emiyo alamayınca bi sinirleniyo...basıyo çığlığı.memeyi bırakacak diye çok korkuyorum vallla..

miray da elini emiyor. hatta emzik varken ağzında aradan parmağını sokup emziği ittiriyor ve elini emmeye başlıyor. doktora sordum: ellerini keşfetme dönemi olduğu için öyle, korkulacak bişey değil dedi.

sağol cnm. ben kararsızım yaa, girsem mi ki??? hiç çalışmadım ama kafamçokkarıştı

bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii

en misafirperveri sen ol aklinialirimsmile

en aktif zeynep olsun..aklinialirimsmile

duygusal da fatoş olsun aklinialirimsmile

olar mı..

ben ne olurum ki acaba :uhm:

ya boşver misafini ..ogluna geçmiş olsun...

canım benim kızda fazla almıyo.ama saglıklı çok şükür.dotor 500 gr mı geçtiyse iyi diyoo..

slm kızlar herkese iyi geceler nasılsınız bebişler nasıl
gerçi pek giremıyorum unutulmuşumdur belkımafoldumben

niye unuutak bacımm.nasılsın..

daha çok küçükler.benimkide her kucakta mutlu..

hoşgeldin zehra..kolay gelsin bende ay sonu bahar temizligi yaptıracagım..

ohh ne güzel valla keşke banada gelse..ben anca ayda bir çagırıyorum(

evet ya çocuklar dışarı olsun yeter çok seviyorlar...

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl.burakta elini emiyo alamayınca bi sinirleniyo...basıyo çığlığı.memeyi bırakacak diye çok korkuyorum vallla..

yok yaa bırakmaz bu geçiş dönemi..

ah canım va kimin kaynanası kiminin kayınbabsı..ya benimki nin hiç sesi çıkmaz ..

evet hemde nasıl

allah allah benmi yanlış gördümm.bende lisanas girecegim sınava.dur bi daha bakayımm..

bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii

olabilir neden olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…