2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

defne emerken arkıt çok terliyo canım ya.o emiyo ben siliyorum...
benim kızda nerdeyse 15 gündür öyle bi kalkamay çalışıyoku nerdeyse oturur pozisyona geliyo diyebilirimm.zeynoda öyleydi..buda ayın.bazen hadi gel gel yapıyom valla hemen kafayı kalkır gibi kendini iteliyo...)))

maşallah defneye.

eşim gece 3 te geldi işten sabah yedi buçukta gitti bugün de akşam 10 da arabayla yola çıkacaklar tekirdağa nasıl araba kullanacaklar ya off.. aklım onda kaldı.. bi hafta kadar da yok..oğluma ve eşime valiz hazırlıyom.. annemde kalıcaz oğluşla.. hava da çok sıcak canım bişey istemiyooo..

ayşegül benimki de çok terliyo yaa.. hava da sıcak ama uzunkollu giydiriyom daha ama yakındfır kısakollulara geçmem

burakta elinden tutunca yavaş yavaş kalkmaya çalışıyo.yüzüstü yatırınca vücudunu ve kafasını kaldırıyo.size göre gerideyiz biz.küçüğüz nede olsa 15gün.mutlaka farkeder değilmi...

offf ev iş dolu oturuyorum ben..akşamada kuzenimin düğünü var.kuaföre gidicem.canım hiç dışarı çıkmak bile istemiyo.bi başlasam işe iyi olacak.malum ben yapcam hepsini..mafoldumben

Benimki ne başını kaldırıyor ne de dönüyor. Elleri bacakları çırpıp duruyor sürekli. Kilo grafiğine baktım da 7 yi geçmiş kimi bebekler ve genel anlamda da hep 6'nın üstü. Eflal ise daha yeni 5'e yaklaşıyor. Niye böyle oldu bu çocuk hiç anlamadım ki...

Allah sağlıkla kavuştursun canım. Tez zamanda kazasız belasız gider gelir inş. :) korkma onlar iş deyince 9 canlı oluyor, bişey olmaz Allah'ın izniyle..

tatlım nerden baksan 1 ay var 7 kiloyu geçenlere eflal arasında. sağlıklı olduktan sonra kiloyu ne dert ediyorsun..

(((((((((((( kolay gele..

burakta elinden tutunca yavaş yavaş kalkmaya çalışıyo.yüzüstü yatırınca vücudunu ve kafasını kaldırıyo.size göre gerideyiz biz.küçüğüz nede olsa 15gün.mutlaka farkeder değilmi...

kesinlikle fark ediyoo..

offf ev iş dolu oturuyorum ben..akşamada kuzenimin düğünü var.kuaföre gidicem.canım hiç dışarı çıkmak bile istemiyo.bi başlasam işe iyi olacak.malum ben yapcam hepsini..mafoldumben

hadi başla..güne nasıl başlarsan ölye olur derler..

canım.benim kız artık 3,5 aylık oldu.bunları tam üç aylıkken yapıyodu.seninki daha küçük.nerdeyse son şubat bebeklerinden...
bide benim kızda dah 6 kiloyu görmedi.ben yinede memnunum..

Günaydın kızlaar.
Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:

Duru'da 1 haftadır kafasını kaldırıyor çokta komik oluyor bide taktiğini bile bulmuş bakaclar popodan güç alarak kafa ile aynı anda kalkıyor.dedeside anasına çekerse 4. ayında oturur.5.ayında emekler diyor. :lepi: .

kilosu değil sağlıklı olması önemli doğum kilosu ile alakalı olabilir 7 yi geçmiş dediklerin kilolu doğanlardır yada anne sütü yağlı olanlar onlarda maşallah ama bence kiloyu çok sorun etme 500 gr üstü alıyorsa şükret güzelim.

Çok memnun olurum ne demek. Önceden ama haber verirsen il dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız.

kızlar portalda k.k.enlerini yapmışlar
bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii
olmazsada canınız sağolsun:)
ıyı fıkır eglencelı olabılır kaydirigubbakcemile2
saglıklı olsunda kılo ınan onemlı degıl. doktor normal dıyosa hıc takma kafana. tombık dogan bebeklerımız 7 kıloya yaklasıyolar...

maşallah duru ya

ıpek elınden tutunca poposunu gerıyo gogsunu şişiriyo bunlar kalkma gırısımlerımı ki???

Evet sütüm hiç yağlı değil. Bembeyaz dupruru bi süt. Dolaba koyup bekletiyorum üzerinde kaymak falan oluşmuyor yok denecek kadar az. Kilo alımına gelince 500 alıyor sınırda yani. Şimdilik sağlıklı Allah'a şükür. Ama gelişimini kötü etkiler de ilerde sorun olur diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…