defne emerken arkıt çok terliyo canım ya.o emiyo ben siliyorum...
benim kızda nerdeyse 15 gündür öyle bi kalkamay çalışıyoku nerdeyse oturur pozisyona geliyo diyebilirimm.zeynoda öyleydi..buda ayın.bazen hadi gel gel yapıyom valla hemen kafayı kalkır gibi kendini iteliyo...)))
defne emerken arkıt çok terliyo canım ya.o emiyo ben siliyorum...
benim kızda nerdeyse 15 gündür öyle bi kalkamay çalışıyoku nerdeyse oturur pozisyona geliyo diyebilirimm.zeynoda öyleydi..buda ayın.bazen hadi gel gel yapıyom valla hemen kafayı kalkır gibi kendini iteliyo...)))
eşim gece 3 te geldi işten sabah yedi buçukta gitti bugün de akşam 10 da arabayla yola çıkacaklar tekirdağa nasıl araba kullanacaklar ya off.. aklım onda kaldı.. bi hafta kadar da yok..oğluma ve eşime valiz hazırlıyom.. annemde kalıcaz oğluşla.. hava da çok sıcak canım bişey istemiyooo..
Benimki ne başını kaldırıyor ne de dönüyor. Elleri bacakları çırpıp duruyor sürekli. Kilo grafiğine baktım da 7 yi geçmiş kimi bebekler ve genel anlamda da hep 6'nın üstü. Eflal ise daha yeni 5'e yaklaşıyor. Niye böyle oldu bu çocuk hiç anlamadım ki...
eşim gece 3 te geldi işten sabah yedi buçukta gitti bugün de akşam 10 da arabayla yola çıkacaklar tekirdağa nasıl araba kullanacaklar ya off.. aklım onda kaldı.. bi hafta kadar da yok..oğluma ve eşime valiz hazırlıyom.. annemde kalıcaz oğluşla.. hava da çok sıcak canım bişey istemiyooo..
burakta elinden tutunca yavaş yavaş kalkmaya çalışıyo.yüzüstü yatırınca vücudunu ve kafasını kaldırıyo.size göre gerideyiz biz.küçüğüz nede olsa 15gün.mutlaka farkeder değilmi...
offf ev iş dolu oturuyorum ben..akşamada kuzenimin düğünü var.kuaföre gidicem.canım hiç dışarı çıkmak bile istemiyo.bi başlasam işe iyi olacak.malum ben yapcam hepsini..mafoldumben
Benimki ne başını kaldırıyor ne de
dönüyor. Elleri bacakları çırpıp duruyor sürekli. Kilo grafiğine baktım da 7 yi geçmiş kimi bebekler ve genel anlamda da hep 6'nın üstü. Eflal ise daha yeni 5'e yaklaşıyor. Niye böyle oldu bu çocuk hiç anlamadım ki...
maşallah defneye.
sagol canım..ben temmuz yada agustosta adanada olacagım.uygun olursak sen ve bulbul ile görüşmek isterimm..
Günaydın kızlaar.
Kızlar sizinkiler kalkmaya çalışıyor mu? Benimki yattığı yerden kafasını ve sırtını kaldırıveriyor:1shok:
kilosu değil sağlıklı olması önemli doğum kilosu ile alakalı olabilir 7 yi geçmiş dediklerin kilolu doğanlardır yada anne sütü yağlı olanlar onlarda maşallah ama bence kiloyu çok sorun etme 500 gr üstü alıyorsa şükret güzelim.Benimki ne başını kaldırıyor ne de dönüyor. Elleri bacakları çırpıp duruyor sürekli. Kilo grafiğine baktım da 7 yi geçmiş kimi bebekler ve genel anlamda da hep 6'nın üstü. Eflal ise daha yeni 5'e yaklaşıyor. Niye böyle oldu bu çocuk hiç anlamadım ki...
çok sevinirimmm :lepi:
Biz daha Hulen'le görüşemedik. Sayende biz de görüşmüş oluruz:)
ıyı fıkır eglencelı olabılır kaydirigubbakcemile2kızlar portalda k.k.enlerini yapmışlar
bizee topike yapakmı hee
mesala en komiki
en duygusalı
en dertlisi
en beceriklisi
en tembeli
en aktifi
gibi
olurmukiiiiiiii
olmazsada canınız sağolsun:)
saglıklı olsunda kılo ınan onemlı degıl. doktor normal dıyosa hıc takma kafana. tombık dogan bebeklerımız 7 kıloya yaklasıyolar...Benimki ne başını kaldırıyor ne de dönüyor. Elleri bacakları çırpıp duruyor sürekli. Kilo grafiğine baktım da 7 yi geçmiş kimi bebekler ve genel anlamda da hep 6'nın üstü. Eflal ise daha yeni 5'e yaklaşıyor. Niye böyle oldu bu çocuk hiç anlamadım ki...
maşallah duru yaDuru'da 1 haftadır kafasını kaldırıyor çokta komik oluyor bide taktiğini bile bulmuş bakaclar popodan güç alarak kafa ile aynı anda kalkıyor.dedeside anasına çekerse 4. ayında oturur.5.ayında emekler diyor. :lepi: .
kilosu değil sağlıklı olması önemli doğum kilosu ile alakalı olabilir 7 yi geçmiş dediklerin kilolu doğanlardır yada anne sütü yağlı olanlar onlarda maşallah ama bence kiloyu çok sorun etme 500 gr üstü alıyorsa şükret güzelim.
kilosu değil sağlıklı olması önemli doğum kilosu ile alakalı olabilir 7 yi geçmiş dediklerin kilolu doğanlardır yada anne sütü yağlı olanlar onlarda maşallah ama bence kiloyu çok sorun etme 500 gr üstü alıyorsa şükret güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?