2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok memnun olurum ne demek. Önceden ama haber verirsen il dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız.

tabi tabi günümüz tam belli olsun söylerim..

maşallah duru ya

ıpek elınden tutunca poposunu gerıyo gogsunu şişiriyo bunlar kalkma gırısımlerımı ki???

evet öyle böyle işte kalkma grişimler işte..

Biz daha Hulen'le görüşemedik. Sayende biz de görüşmüş oluruz:)

tamamdır canım..o gün gelsin haberleşiriz..:)))))))))

Çok memnun olurum ne demek. Önceden ama haber verirsen il dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız.

evet yaa. hep istanbullular mı çatlatacak bizi.

heeeyyy duyun bizi adanada buluşuyoruzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

alkisalkisalkis

ince bulgur tatlısı :roflol: ay çok komik sempatiksalakcinni

ya bugün hiçç çalışasım yok.. tek satır bile yazamadım bitsin bugün. yarın yenisi başlasın daha enerjik..

bir de burda konuştukça oğlumu çok özlüyorum

:roflo
evet yaa. hep istanbullular mı çatlatacak bizi.

heeeyyy duyun bizi adanada buluşuyoruzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

alkisalkisalkis

hihoyyyt sositososito lülülülülülü hihoyyyt sositososito lülülülülülü

hııııh bu bizim 2. tamam mı canım açık ara öndeyiz.:içelim:
:roflol: :roflol: :roflol:

ya bugün hiçç çalışasım yok.. tek satır bile yazamadım bitsin bugün. yarın yenisi başlasın daha enerjik..

:teselli: :teselli: :1hug: :1hug:

kızlar bebişlerin altını bezsiz bırakıyomusunuz.ben günde bi saat falan açıyorum.altınada bi parça bez seriyorum.çoşuyo kerata.çok rahatlıyo...zemuszemus

yok ya, elinden tutup kaldırmaya çalışıyorum, canı isterse kafasını kaldırıyo ama istemezse tık yok. tembel benim ki :) altı açık olunca dönüyo ama..

Yerim ben o tembelii Şeniz Altları açınca bütün bebekler böyle herhalde ağlıyor yırtıyo altını açıyom susuyo:asigim:

Allah sağlıkla kavuştursun canım. Tez zamanda kazasız belasız gider gelir inş. :) korkma onlar iş deyince 9 canlı oluyor, bişey olmaz Allah'ın izniyle..

Amin canım inş. Valla bu aralar çok yoruluyor 3 gün oğlunu görmediği oluyor ondan üzülüyom..

(((((((((((( kolay gele..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benimki de öyle bacakları da kaldırıyor sırtıyla beraber çok sevimli oluyorlar. Onun da acelesi var herhalde benimki gibi 2.ay kontrolünde doktora öyle şeyler yaptı ki doktor bile şaşırdı. Haftaya 3. ay kontrülü var kalkmaya başladı :)) 4. ay kontrolüne emekleyerek gitçez herhaldekaydirigubbakcemile3

aynen bende ya.hiç iş yapasım yok.yazın gelmesini iple çektik.şimdide bi ağırlık çöküyo insana kımıldayası gelmiyo.....kafamçokkarıştı

kızlar bebişlerin altını bezsiz bırakıyomusunuz.ben günde bi saat falan açıyorum.altınada bi parça bez seriyorum.çoşuyo kerata.çok rahatlıyo...zemuszemus

yok canım.ben bezi degiştirecegim zaman binaz bekletiyorum yani agırdan alıyorum o kadar,..

tabi tabi günümüz tam belli olsun söylerim..

evet öyle böyle işte kalkma grişimler işte..

ooo cok sevındım ya demek bızımkı calısmalara baslamıs bende hıc bi gırısım yok dıye uzuluyodum

:teselli:
bende bırakıyım dıyorum ama usutur dıye korkuyorum...

Kızlar merhaba,bende pazara gittim yeni geldim kızıma çok güzel şort tişort tulum ve yazlık şapka aldım.valla markalı zara, gap fiyatlarıda çok uygun.bu arada venice de indirim başlamış ordada çok uygun ve çok güzel şeyler var bakın derim.

ohhh guzel gunlerde gıysın kızışın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…