Çok memnun olurum ne demek. Önceden ama haber verirsen il dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız.
maşallah duru ya
ıpek elınden tutunca poposunu gerıyo gogsunu şişiriyo bunlar kalkma gırısımlerımı ki???
Biz daha Hulen'le görüşemedik. Sayende biz de görüşmüş oluruz:)
tamamdır canım..o gün gelsin haberleşiriz..:)))))))))
Çok memnun olurum ne demek. Önceden ama haber verirsen il dışı çıkışlarımızı ona göre ayarlarız.
günaydın kızlaaaaaaaar:ecrin_bebek:
anlaşılan bubbebeklerin hepsi aynı
ay yoksa hamişken çok internet oynadımızdanmı böyle oldu bunlar
cadı gibiler aynı.
he bu arada anlatacağım şeyide anlatıveriim
salaklık yaptım kabul ediom ama alay etmeyin tmmmı:))kaydirigubbakcemile3
hep nu oğlanın yüzünden aklımı aldı başımdan.
neyse bana pazar günüde misafir geldiydi
dedim tatlı yapiiiim
hani irmikten yapılıyo ya sütlü tatlı
neyse sütü koydum
sonr aşekrini vanilytasınıda attım
göya irmiğide atttımbayanssulusmile
karıştırıom allah karıştırıyorum
ama bi türlü koyulmuyor
kaynıyo ama koyulmjuyo
alla alla diyorum niye böyle oluyorbilmiyorumkismile
acayipte b koku var
irmikmi eski diyorum
yok olmuyor asla nişasta attım yine aynı
dur dedim azdaha irmik atiiim az geldi
çekmeceyi bi açtım irmik poşedi
olduğu gibi duruyo
aman allahım kaynar sular döküldü başimdan akannehir
eee ben ne döktüm bunu içine derken
tezgahta yarıya inmiş ince bulguru farkettimohaoldumsmile
ayyyy kendime okadar çok kızdımki anlatamam
offf bnden adam olmaz
evet yaa. hep istanbullular mı çatlatacak bizi.
heeeyyy duyun bizi adanada buluşuyoruzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis
hııııh bu bizim 2. tamam mı canım açık ara öndeyiz.:içelim:
evet yaa. hep istanbullular mı çatlatacak bizi.
heeeyyy duyun bizi adanada buluşuyoruzzzz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis
:roflol: :roflol: :roflol:hııııh bu bizim 2. tamam mı canım açık ara öndeyiz.:içelim:
ya bugün hiçç çalışasım yok.. tek satır bile yazamadımbitsin bugün. yarın yenisi başlasın daha enerjik..
bir de burda konuştukça oğlumu çok özlüyorum
yok ya, elinden tutup kaldırmaya çalışıyorum, canı isterse kafasını kaldırıyo ama istemezse tık yok. tembel benim ki :) altı açık olunca dönüyo ama..
Allah sağlıkla kavuştursun canım. Tez zamanda kazasız belasız gider gelir inş. :) korkma onlar iş deyince 9 canlı oluyor, bişey olmaz Allah'ın izniyle..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:(((((((((((( kolay gele..
Duru'da 1 haftadır kafasını kaldırıyor çokta komik oluyor bide taktiğini bile bulmuş bakaclar popodan güç alarak kafa ile aynı anda kalkıyor.dedeside anasına çekerse 4. ayında oturur.5.ayında emekler diyor. :lepi: .
ya bugün hiçç çalışasım yok.. tek satır bile yazamadımbitsin bugün. yarın yenisi başlasın daha enerjik..
kızlar bebişlerin altını bezsiz bırakıyomusunuz.ben günde bi saat falan açıyorum.altınada bi parça bez seriyorum.çoşuyo kerata.çok rahatlıyo...zemuszemus
Hulen yarından itibaren 3 gün üst üste görüşelim...kaydirigubbakcemile5
burak uyudu gidiym utku beyimizide yatrymda işime bakıym...
tabi tabi günümüz tam belli olsun söylerim..
evet öyle böyle işte kalkma grişimler işte..
ooo cok sevındım ya demek bızımkı calısmalara baslamıs bende hıc bi gırısım yok dıye uzuluyodumYa kızlar ofiste internet çok kullanmayın falan diye söyleniyorlar.o yüzden okuyorum ama pek yazamıyacagım.klava: klava: işe gelince çok çalış paraya gelince gooook
sağol canım bizimki bi anda başladı aa bi baktık kaldırıyor girişim falanda yoktu yani.
İpek muhtemelen hazırlık çalışmaları yapıyor.
zaten ek besin olayı başlayacak.gelişimi niye gerilesin belkide minyon bi kız olacaktır.benim sütümde aksine çok yağlı dr sütün az ama çok yağlı besleyici demişti ama günde 1 kere emzirecek kadar var mama alıyor.süt alsında az kilo alsın sorun değil.
:teselli:ya bugün hiçç çalışasım yok.. tek satır bile yazamadımbitsin bugün. yarın yenisi başlasın daha enerjik..
bende bırakıyım dıyorum ama usutur dıye korkuyorum...kızlar bebişlerin altını bezsiz bırakıyomusunuz.ben günde bi saat falan açıyorum.altınada bi parça bez seriyorum.çoşuyo kerata.çok rahatlıyo...zemuszemus
Hulen yarından itibaren 3 gün üst üste görüşelim...kaydirigubbakcemile5
Kızlar merhaba,bende pazara gittim yeni geldim kızıma çok güzel şort tişort tulum ve yazlık şapka aldım.valla markalı zara, gap fiyatlarıda çok uygun.bu arada venice de indirim başlamış ordada çok uygun ve çok güzel şeyler var bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?