neden ki... ben annemin talimatıyla 40ım çıkmadan azar azar yemeye başladım hem internette de öyle yazıyordu bir siyede doktor mu diyordu ne... alıştıra alıştıra yiyin kızlar sonra hiçbirşey olmaz korkmayın cesur olun sempatiksalakcinniyaa bende özledim mercimek çorbasını ve köftesini ama yemeye korkuyorum. yaa offf ne zaman bitecek şu gaz olayı. .
sabah yazdım ama iletmedi bi türlü.internette bi problem vardı.
benim oğlumun da pişiği azalıyor çok şükür. hametan dan mı artık antibiyotiğin etkisi yeni mi gidiyor bilmem ama yaralar geçti, az bi kızarıklık kaldı.
çok şükür oğlum 15 günden sonra eski neşesine kavuştu, ne zordu yarabbim. miniklerin bi yeri acımasın aman..
ay az önce öldüm gülmekten benim cimcimemin ağzından emziği hemen göğün üstüne düşmüş çenesinin alt kısmına, ellerini kullanamıyolarya daha, ağzınla plastik kısmını tutmuş emmeye çalışıyo cukcuk
ısırıp yicem bigün zor zaptediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
şaşkın kaydirigubbakcemile3ay az önce öldüm gülmekten benim cimcimemin ağzından emziği hemen göğün üstüne düşmüş çenesinin alt kısmına, ellerini kullanamıyolarya daha, ağzınla plastik kısmını tutmuş emmeye çalışıyo cukcuk
ısırıp yicem bigün zor zaptediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
bızımkı daha tutup agzına goturemıyor ya dort gozle beklıyorum :)Ecemde bi sira dilini çikarip yalamaya ugrasiyodu düsünce :icecream:
simdi elleriyle agzina geri sokmaya çalisiyo cadi
artik eline ne versek ne yakalasa direk agzina götürüyo her halleri çok tatli bunlarin
aynen kaydirigubbakcemile3bende herşeyden yiyorum valla.40ım çıkınca başladım.fasulye nohut hakgetire sanki emziren ben değilim:)))
bana uyarrrkızlar hediyeleşmeyi diyom ay sonunu beklemeden çekelimmi ne dersiniz.millet tatile neyin gitmeden....hediye topiğinede yazdım..
selam hanımlar...
benim kızım da daha eliyle kavramayı bilmiyor. hiçbirşeyi tutmuyor. ama benim parmağımı sıkı sıkı tutuyor.
eliyle ilgili bir problem yoktur dimi..,
selam hanımlar...
benim kızım da daha eliyle kavramayı bilmiyor. hiçbirşeyi tutmuyor. ama benim parmağımı sıkı sıkı tutuyor.
eliyle ilgili bir problem yoktur dimi..,
selam kıslar sizin bebişlerde konak oldumu
aynen :sinifsinif:
şutarafagitti
Bizde oldu geçti çok şükür.zeytinyağının içine biraz karbonat kat kafasına sür banyodan önce sürüp biraz beklet.banyodan sonra tarayarak kaldır ve temizle...ama baya bir tekrarlamak gerekiyo 1 kerede bitmiyo yani konak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?