2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa bende özledim mercimek çorbasını ve köftesini ama yemeye korkuyorum. yaa offf ne zaman bitecek şu gaz olayı. .
neden ki... ben annemin talimatıyla 40ım çıkmadan azar azar yemeye başladım hem internette de öyle yazıyordu bir siyede doktor mu diyordu ne... alıştıra alıştıra yiyin kızlar sonra hiçbirşey olmaz korkmayın cesur olun sempatiksalakcinni
bizde gaz maz kalmadı maşallah... çok şükür... darısı başınıza

oh çok şükür
aman elifin bir gün neşesi olmasın ben başlıyorum ağlamaya, gülsün diye uğraşıp duruyorum. Allah onların hep mutlu olmasını nasip etsin.

ay az önce öldüm gülmekten benim cimcimemin ağzından emziği hemen göğün üstüne düşmüş çenesinin alt kısmına, ellerini kullanamıyolarya daha, ağzınla plastik kısmını tutmuş emmeye çalışıyo cukcuk
ısırıp yicem bigün zor zaptediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

Ecemde bi sira dilini çikarip yalamaya ugrasiyodu düsünce :icecream:
simdi elleriyle agzina geri sokmaya çalisiyo cadi
artik eline ne versek ne yakalasa direk agzina götürüyo her halleri çok tatli bunlarin

bende herşeyden yiyorum valla.40ım çıkınca başladım.fasulye nohut hakgetire sanki emziren ben değilim:)))

kızlar hediyeleşmeyi diyom ay sonunu beklemeden çekelimmi ne dersiniz.millet tatile neyin gitmeden....hediye topiğinede yazdım..

şaşkın kaydirigubbakcemile3
Ecemde bi sira dilini çikarip yalamaya ugrasiyodu düsünce :icecream:
simdi elleriyle agzina geri sokmaya çalisiyo cadi
artik eline ne versek ne yakalasa direk agzina götürüyo her halleri çok tatli bunlarin
bızımkı daha tutup agzına goturemıyor ya dort gozle beklıyorum :)
bende herşeyden yiyorum valla.40ım çıkınca başladım.fasulye nohut hakgetire sanki emziren ben değilim:)))
aynen kaydirigubbakcemile3
kızlar hediyeleşmeyi diyom ay sonunu beklemeden çekelimmi ne dersiniz.millet tatile neyin gitmeden....hediye topiğinede yazdım..
bana uyarrr

selam hanımlar...
benim kızım da daha eliyle kavramayı bilmiyor. hiçbirşeyi tutmuyor. ama benim parmağımı sıkı sıkı tutuyor.
eliyle ilgili bir problem yoktur dimi..,

selam hanımlar...
benim kızım da daha eliyle kavramayı bilmiyor. hiçbirşeyi tutmuyor. ama benim parmağımı sıkı sıkı tutuyor.
eliyle ilgili bir problem yoktur dimi..,

aynen burak ta öyle..eline bişey verince alıp ağzına falan götürmüyo..elimi tutuyo sıkıca..

selam kıslar sizin bebişlerde konak oldumu

Bizde oldu geçti çok şükür.zeytinyağının içine biraz karbonat kat kafasına sür banyodan önce sürüp biraz beklet.banyodan sonra tarayarak kaldır ve temizle...ama baya bir tekrarlamak gerekiyo 1 kerede bitmiyo yani konak..

zeytinyağıyla yaptım ama şu tarama işini pek beceremedim korktum canını yakarım die bıngıldağı varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…