facebook warmı sende canım ordan ekle bakarsınkız cumartesi ne güzel eğlenmişsiniz ohhh...kıskandım valla...selda resimleri eklememiş.faceden bakın diyo.bende adresi yok...özelden verirmisin canım...
sempatiksalakcinnigünaydın herkese.
resimlere baktım, içim açıldı valla..ne tatlı bizim şubat bebişleri..tam yenilesiii...
sonra da geçmişi okudum, anca oldu. yanımda çalışan arkadaş kötü kötü bakıyo beni bu sitede gördükçe :) ama napiim işe başlayamıyorum buraya uğramadan..
way zıllı wayyyyyy kaydirigubbakcemile3günaydınn...
benim kızçem erken kalktı bu sabah, altını aldım azcık gülüştük oynaştık çıngırak şakırdattım, demin zorla uyudu gene :)
ben varya benim nazo'ma D vitamini damlası verirken gülmekten katılıyorum, damla çubuğunu elimde görünce ve parmağımla çenesini aşağı çekince anlıyo damlatacağımı, hiç sevmiyo onu, dilini ağzına barikat yapıyo dışarı çıkartıyoo.istemiyomuş. sizinkilerde yapıyomu öle.
ölüyorum gülmekten. yicem bigün ağzımda kalcak zilli..
:ecrin_bebek:
güldü güldüüü ayy kızlar kızım nihayet sesli güldü... allahım öyle bir kahkaha attı ki akşam.. nasıl sevindim anlatamam bende nasıl bir çığlık attıysam eşim mutfaktan koşarak gelmiş.. ya bebişlerimizin ilk anlarına tanıklık etmek ne kadar güzel bir duygu ya....
Canım geçmişi okuyordum yeni gördüm yazdığını. Gribim baya baya hafifledi ama hala sağlıklı bir insan gibi değilim. Mendilim ve ben beraber yaşıyoruz. Ama geçme sürecinde. Eflal ise kötü bu aralar. Çok canım sıkılıyor çok. Birden bire çığlık atarak ağlamaya başlıyor ama ne ağlama. Kıpkırmızı oluyor sesi falan kesiliyor. Benden başka kimseye gitmek istemiyor ağlıyor. Huzursuz. Cuma günü doktora gittik bu çocuk kilo almıyor mamaya başlayın bi hafta sonra tekrar bakalım gerekirse tetkikler yapar araştırırız dedi. Arada başka bi doktora gitmeiştik ama kesinikle yok senin sütün yetiyor demişti. Ay çok doluyum bir dokun bin ah işit oldu. Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu mama verilmeli mi verilmemeli mi neden kilo almıyor gaz sancısı neden hala bitmedi gece çok sancısı vardı kustu önceden böyle sancı çekmiyordu yavrum son üç gündür ne oldu gibi bir sürü sorunun göbeğindeyim. 3 ayda bebeğim hala 5'i geçemedi. Üçüncü bir doktor arıyorum. Sen kime gidiyorsun şimdi? Ya da çok iyi diye duyduğun bir doktor var mı? Okula da daha başlamadım rapor almayı düşünüyordum ama müdürüm aradı başla lütfen çok rica ediyorum diyor. Geliş gidiş saatlerime karışmayacakmış. İstersen gelme bile arada uğra diyor ama ona güvenmiyorum. Yerime bakan şahsın görev süresini uzatmak istemiyormuş. Bebek de bir yandan böyle. Ne yapacağımı bilmiyorum.
kız benim herif 1 ayı geçti afganistanda anacım hergün ağlıyoz internette görünce birbirimizi AHHHHHHHHHHH çok özlüyom kocamı meğer ne sevyomuşuz birbirimizi ayrılık çok zor kocalarınızı üzmeyin
slm kızlar gecmışe hıç bakamıyorum.uzun zamandır gıremıyorum
ınanın o kadar yaramaz bır bebegım varkı hıç bır seye vakıt bırakmıyo
2 haftadır adamın yuzuunu gormuyorum sız anlayın artık
benım oglanın kusma problemı cıktı.asırı kusuyo ve hıç kılo alamadı yawrum.haftada 200 gr alan bebek 15 gunde 200 gram almay abasladı
humana ar dıye bı mama aldık sımdı ona alıştırmaya calışıyoruz.yavas yavas ek gıdalarada gecıyoruz.
o yuzden butun gunum onunla ugrasmakla gecıyo.
tek tek hepinızı ve bebışlerı opuyorum byyyy
off kızlar burak parmağını koparacak.babası emzik almaya gitti.emziği vermeye çalışıcam artık...istemiyorum ama elini emmesinden iyidir....
günaydın herkese.
resimlere baktım, içim açıldı valla..ne tatlı bizim şubat bebişleri..tam yenilesiii...
sonra da geçmişi okudum, anca oldu. yanımda çalışan arkadaş kötü kötü bakıyo beni bu sitede gördükçe :) ama napiim işe başlayamıyorum buraya uğramadan..
ya kızlar ben bugun halamlara gıdıcektım ay sonu aöf sınawları war calısmak ıcın. ama bızım ıpege bıseyler oldu. kımsenın kucagında durmayaya basladı son 1 haftadır. pusetınde konusurken bısey yok ama ben ve eşim dışında bırı kucagına aldımı 5 dk sonra aglamaya baslıyo. bıde baska bı ewdeyken gelıyolar resmen cocuga huzursuzlanıyo yemıyo uyumuyo bı garıp oluyo. baska bı yerde kaldıgımızda butun duzenı alt ust oluyo burnumuzdan gelıyo. o yuzden gıdemedım. bızımkı aksamları 9 da uyuyo o uyuyunca 2-3 saat calısırım artık napalım
sızınkılerde boylemı?
güldü güldüüü ayy kızlar kızım nihayet sesli güldü... allahım öyle bir kahkaha attı ki akşam.. nasıl sevindim anlatamam bende nasıl bir çığlık attıysam eşim mutfaktan koşarak gelmiş.. ya bebişlerimizin ilk anlarına tanıklık etmek ne kadar güzel bir duygu ya....
aynı durumdayız hılal ya... mısafır gelıncede sapıtıyo cocuk. bızım ew sakın sessızdır genelde kalabalık oldumu arada sapıtıyo. ama bızım ewde cok soruumuz yok. dısarda gezerkende ıyı ama baska bı ew ortamında dengelerı alt ust oluyo.....zeynep ayynennn
geçen gün bi yere gitmiorum zaten patladım karşı apartmandaki arkadaşa geçeyim dedim çay içmeye.
ne doğru düzgün uyudu ne bişey. mızırdadı durdu. içeri girince öyle bi bakınıyoki naz, resmen anlıyor farklı bi yere gittiğini. ve bizimki pek misafir de sevmiyor uyumuyor doğru düzgün. sakin ve munis olması için hep kendi kendimize olcaz gibi. huysuzlanıyor başka bi evde. ama sokak öyle değil. bayılıyo dışarda gezmeye.
kaydirigubbakcemile2ay avatarımı değiştirdim :))
canım bencede üçüncü bi doktora bi danışş.ama o arada da mamaya başla istersen bi denemiş olursun .aradki farkı..belki aç belki degil.
allah kavuştursun canım..ayrılık zor tabii..
canım gçiş süreleri elbit.bazen farklı bi gıda farklı bi mama alırkende onu sevmeyip kusabiliyorlaryada tatlarına alışana kadar kusabiliyorlar normal yani..
bencede bi emzik al.her ne kadar gelişim göstergesi olsada ben emdirmiyorum elini.alışkanlıga dönüşebilir..
günaydın canım...merak ediyo insan evet..
canım bbelerimiz artık bizleri tanıyoo.oo durun daha biraz daha büüyünce ev ortamından uzaklaşmak daha zor oluyo..
canım yaaa.insan bayılıyo böyle şeyleree..
fatoş günaydın canım..
zeynep canım maalesef büyüdükçe yabancıyıda daha iyi biliyo.anneyi babayı daha sahipleniyo.hatta yatagını bile biliyo.o yüzden büyüdükçe biraz daha zorlaşıyo.mesela zeynep yatagında daha iyi uyurdu.bi yere yatıya gidelim çocuk çok zor uyurdu.o uyuyamazken bende stres olurdum.ne zaman evegelirdik.ohh derdimm..
ohh afiyet şeker olsunn..
bende nohut yapmak istiyorum ne zamandır ama gaz yapıyo diye yemedim hiç aylardır. gerçi emzirmiyorum eskisi gibi ama bende yapayım yarın öbür gün.
bende bugün tavuk etli, patatesli bezelye yapıcam. akşamdan az makarna kaldı.
akşamdan bişey kalınca seviniyorum. ertesi günkü yükümü hafifletiyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?