2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

BURSAAA BURSAA BURSAA:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

CİMBOMLU OLARAK TEBRİK EDİYORUM SİZİ..PEK SEVİNDİRİK OLDUK AKŞAM....
ayyy dün evde iki aile vardı misafir.evde maç seyredildi..tabii maçbitince alllah çıglıkadxr falan evyıkıldı valla.benim koca bjk lı.dostlar ve ben cimbomlu.fener olmadı diye bagırış çagırış olduev.benim defnecik kucagımda uyudu gürültüye ragmeennn...

neyse yemegimi yapam..geçmişede bi bakemm.gelirim...

kız cumartesi ne güzel eğlenmişsiniz ohhh...kıskandım valla...selda resimleri eklememiş.faceden bakın diyo.bende adresi yok...özelden verirmisin canım...
facebook warmı sende canım ordan ekle bakarsın
sempatiksalakcinni
way zıllı wayyyyyy kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben bugun halamlara gıdıcektım ay sonu aöf sınawları war calısmak ıcın. ama bızım ıpege bıseyler oldu. kımsenın kucagında durmayaya basladı son 1 haftadır. pusetınde konusurken bısey yok ama ben ve eşim dışında bırı kucagına aldımı 5 dk sonra aglamaya baslıyo. bıde baska bı ewdeyken gelıyolar resmen cocuga huzursuzlanıyo yemıyo uyumuyo bı garıp oluyo. baska bı yerde kaldıgımızda butun duzenı alt ust oluyo burnumuzdan gelıyo. o yuzden gıdemedım. bızımkı aksamları 9 da uyuyo o uyuyunca 2-3 saat calısırım artık napalım
sızınkılerde boylemı?

güldü güldüüü ayy kızlar kızım nihayet sesli güldü... allahım öyle bir kahkaha attı ki akşam.. nasıl sevindim anlatamam bende nasıl bir çığlık attıysam eşim mutfaktan koşarak gelmiş.. ya bebişlerimizin ilk anlarına tanıklık etmek ne kadar güzel bir duygu ya....

bilmiyorumkismile
aman onun kahkahasını yesinlerrrr maşallahhhh :1hug:

zeynep ayynennn
geçen gün bi yere gitmiorum zaten patladım karşı apartmandaki arkadaşa geçeyim dedim çay içmeye.
ne doğru düzgün uyudu ne bişey. mızırdadı durdu. içeri girince öyle bi bakınıyoki naz, resmen anlıyor farklı bi yere gittiğini. ve bizimki pek misafir de sevmiyor uyumuyor doğru düzgün. sakin ve munis olması için hep kendi kendimize olcaz gibi. huysuzlanıyor başka bi evde. ama sokak öyle değil. bayılıyo dışarda gezmeye.

canım bencede üçüncü bi doktora bi danışş.ama o arada da mamaya başla istersen bi denemiş olursun .aradki farkı..belki aç belki degil.

allah kavuştursun canım..ayrılık zor tabii..

canım gçiş süreleri elbit.bazen farklı bi gıda farklı bi mama alırkende onu sevmeyip kusabiliyorlaryada tatlarına alışana kadar kusabiliyorlar normal yani..

off kızlar burak parmağını koparacak.babası emzik almaya gitti.emziği vermeye çalışıcam artık...istemiyorum ama elini emmesinden iyidir....

bencede bi emzik al.her ne kadar gelişim göstergesi olsada ben emdirmiyorum elini.alışkanlıga dönüşebilir..

günaydın canım...merak ediyo insan evet..

canım bbelerimiz artık bizleri tanıyoo.oo durun daha biraz daha büüyünce ev ortamından uzaklaşmak daha zor oluyo..

canım yaaa.insan bayılıyo böyle şeyleree..

herkese günaydınn...
şu resimlere bende bakayımm.hafta sonu giremidim.merak ediyorum..

aynı durumdayız hılal ya... mısafır gelıncede sapıtıyo cocuk. bızım ew sakın sessızdır genelde kalabalık oldumu arada sapıtıyo. ama bızım ewde cok soruumuz yok. dısarda gezerkende ıyı ama baska bı ew ortamında dengelerı alt ust oluyo.....
ay avatarımı değiştirdim :))
kaydirigubbakcemile2

hadi yaaaa bende buyudukce duzelır dıyodum sempatiksalakcinni

fatoş günaydın canım..
zeynep canım maalesef büyüdükçe yabancıyıda daha iyi biliyo.anneyi babayı daha sahipleniyo.hatta yatagını bile biliyo.o yüzden büyüdükçe biraz daha zorlaşıyo.mesela zeynep yatagında daha iyi uyurdu.bi yere yatıya gidelim çocuk çok zor uyurdu.o uyuyamazken bende stres olurdum.ne zaman evegelirdik.ohh derdimm..

:umursamaz::dilcikar:

sabahtan nohut koydum dudukluye hılal mercımek corbam wardı dunden.
aksama bıde pılaw yaparım yanına bıttı gıttı ıste

ohh afiyet şeker olsunn..
bende nohut yapmak istiyorum ne zamandır ama gaz yapıyo diye yemedim hiç aylardır. gerçi emzirmiyorum eskisi gibi ama bende yapayım yarın öbür gün.
bende bugün tavuk etli, patatesli bezelye yapıcam. akşamdan az makarna kaldı.
akşamdan bişey kalınca seviniyorum. ertesi günkü yükümü hafifletiyo kaydirigubbakcemile3

he ya hazıra konuyoruz kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.Herkes iyiydir inşallah
Zeynep gaz yapmıyo mu mercimek nohut. aynı menüüye koymuşsun bomba yapmasın sonra kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…