2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeytinyağıyla yaptım ama şu tarama işini pek beceremedim korktum canını yakarım die bıngıldağı varya

canım bende aynı şekilde tarakla tarayınca öyle hemen kalkmıyo zaten ben elimle baya uğraştım hatta bende senin gibi korktum canım acır diye ama şimdi sadece bıngıldağın olduğu tarafta biraz kaldı oraayada ellemke istemiyorum bende.
birde kızlar bişey sorcam normalde ben hiç terlemeyen bi insandım ama şimdi okadar çok terliyorumki anlatamam sizinde öylemi acaba?

birde bende şimdi sebamet aldım onu kullanıyorum..üstünde yazıyo zaten konağı önler diye...

sebamed şampuan kullanınca olmuyormuş diye duydum.
ben doğduğundan beri sebamed kullanıyorum hiç konak olmadı. bir dene istersen.

cnm bende mustelanın şampuanını kullanıyorum onuda kullanınca olmaması gerekiyomuş hatta doktorlarda mustelayı öneriyolar
saç derisinin yağlı olması lazımmış kuruyunca oluyomuş bu konak banyo suyuna biraz bebeyağını damlatmamı önerdiler o zaman olmazmış bi daha

evet ya aynen bende öyleyim.ama kilomvar ondan diyorum.bide emziriyorumhaliyle terliyoruz yaa..

denizkızıl ben facede degilim.ama banırım grup degil herkes birbirlerini ekliyo..dimi kızlar.yanlışmı..

elimle masaj gibi yapayım bari bende tarak sert gibi sanki
cnm sadece biz bebişle emzirirken savaştığımız için terliyorum baya bi onun dışın pek bi değişiklik olmadı

bende dogdugundan buyana sebamed kullanıyorum.fakat vücut şampuanı iyi köpürmüyo gibi geldi bana..degiştirsemmi..

vücudunu yıkarken nivea nın sabununu aldım birde chicco nun şampunı var ben onlardan memnunum...birde ben gün aşırı yıkıyodum şimdi hergün yıkamaya başlıcam hergün saçını şampunlıcakmıyım;?

bende dogdugundan buyana sebamed kullanıyorum.fakat vücut şampuanı iyi köpürmüyo gibi geldi bana..degiştirsemmi..

ben de sabunnu kullanıyorum o da çok iyi köpürmüyor daha doğrusu köpüğü hemen sönüyor. ama değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü bebeklerde sıklıkla görülen atopik dermatit diyebir cilt rahatsızlığına karşı çok etkiliymiş sebamedin ürünleri.sanırım 3-4 yaşına kadar devam edicem.
facele ilgili bilgi için teşekkürler.grup olsa ne iyi olurdu ,neyse sağol canımcım...

ya üç dört yaşına kadar kullanmam sanırım sir yaşına kadar yeterkaydirigubbakcemile3 bide pahalı zatenn..ben vücut şampuanı almayı düşünüyorum doktora bi danışayımda.şampuanını kullanırımda vücut içir degişik bişey arıyorum..
face öyle işte.rica edirm..

ben çıkayım.bende defnecigi banyo yaptıracagım anca .sonra uyut.yemek..bu kadar yeter yarın görüşünüz.öptüm sizleri..

slm kızlar geçmişe bakmadım
nasılsınız bakalım
bn pek iyi değilim malesef
moralim sıfır....................içim dolu dopdolu
gözyaşlarım içime akıtıyorum
kendime dahi söylemiyorum bişey
inanmak istemiyorum belkide
bebeğim de olmasa gülmek için sebebim olmazdı sanırım
dua edin olurmu
iyki varsınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…