Günaydın kızlar.Herkes iyiydir inşallah
Zeynep gaz yapmıyo mu mercimek nohut. aynı menüüye koymuşsun bomba yapmasın sonra kaydirigubbakcemile3
bişey sorcam ela ilbeyi varya onun burdaki niki ne ekliyim feysbuktan
yok canım ıpekte fark etmıyo gazı olucagı warsa oluyo yedıklerım etkılemıyo kafamçokkarıştı
E süpermiş... Ben bi defa kuru fasülye yiyeyim dedim. Gaz yaptı. Ama çok özledim ya nohut mercimek fasülye offf
Ayy ye valla kız...
İstanbuldaki anneler ikinci buluşma bende olsun ne dersiniz...
E süpermiş... Ben bi defa kuru fasülye yiyeyim dedim. Gaz yaptı. Ama çok özledim ya nohut mercimek fasülye offf
walla ben yıyorum ne bulursam kaydirigubbakcemile3yaa bende özledim mercimek çorbasını ve köftesini ama yemeye korkuyorum. yaa offf ne zaman bitecek şu gaz olayı. .
hadı gozunuz aydın. onların 1 acıyosa bızım 1000 acıyor hulyacım dımı :sinifsinif:sabah yazdım ama iletmedi bi türlü.internette bi problem vardı.
benim oğlumun da pişiği azalıyor çok şükür. hametan dan mı artık antibiyotiğin etkisi yeni mi gidiyor bilmem ama yaralar geçti, az bi kızarıklık kaldı.
çok şükür oğlum 15 günden sonra eski neşesine kavuştu, ne zordu yarabbim. miniklerin bi yeri acımasın aman..
slmm
istanbul buluşması süper olmuş yaaa bayıldım
HÜLYA hadi gçmiş olsun gözün aydın iyileşiyomuş miniğim...
Selam kizlar nasilsiniz
Hülyacim Burak bey in pisigi geçmeye baslamis çok sevindim
Valla kizlar ben herseyden yiyorum kuru fasulye nohut çok sükür Ecemde gaz sorunu yasamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?