2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıpegın gaz sancıları baya hafıfledı. artık gecelerı 7-8 saat delıksız uyuyo . sonra emmeye kalkıyo 2 saat daha uyuyo. uykusunda ıkınmıo eskısı gıbı. nıspten daha rahat...
zınco aldım oda baya baya ıyı geldı bızımkıne.

sabah yazdım ama iletmedi bi türlü.internette bi problem vardı.

benim oğlumun da pişiği azalıyor çok şükür. hametan dan mı artık antibiyotiğin etkisi yeni mi gidiyor bilmem ama yaralar geçti, az bi kızarıklık kaldı.

çok şükür oğlum 15 günden sonra eski neşesine kavuştu, ne zordu yarabbim. miniklerin bi yeri acımasın aman..

yaa bende özledim mercimek çorbasını ve köftesini ama yemeye korkuyorum. yaa offf ne zaman bitecek şu gaz olayı. .
walla ben yıyorum ne bulursam kaydirigubbakcemile3
o resımdekı melıs mı masallah yaaa boncuk gozlu yerım ben onu :lepi:
hadı gozunuz aydın. onların 1 acıyosa bızım 1000 acıyor hulyacım dımı :sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız zeynep bugün çok huysuz uyumuyor ağlıyor eli sürekli ağzında dişlerindenmi acaba..

slmm
istanbul buluşması süper olmuş yaaa bayıldım
HÜLYA hadi gçmiş olsun gözün aydın iyileşiyomuş miniğim...

Selam kizlar nasilsiniz
Hülyacim Burak bey in pisigi geçmeye baslamis çok sevindim
Valla kizlar ben herseyden yiyorum kuru fasulye nohut çok sükür Ecemde gaz sorunu yasamadik

slmm
istanbul buluşması süper olmuş yaaa bayıldım
HÜLYA hadi gçmiş olsun gözün aydın iyileşiyomuş miniğim...

Selam kizlar nasilsiniz
Hülyacim Burak bey in pisigi geçmeye baslamis çok sevindim
Valla kizlar ben herseyden yiyorum kuru fasulye nohut çok sükür Ecemde gaz sorunu yasamadik

sağolun canlar..

aslında bu zamana kadar ben de yediklerime dikkat etmiyordum ki süte geçtiini düşünmüyordum. ama bu yeni yemekhane de her pazartesi kurufasulye çıkıyor ve dikkat ettik burak salı günleri çok huysuz. bu yüzden artık sütü etkilediğini düşünüyorum..ve bugün yemedim :)

teorik de neymiş, bizzat test ettim :)

selma belkıde... bazı bebekler erken dıs cıkarırlarmıs. elını ıyıce yıkadıktan sonra dıs etlerını hafıfce ovala bakalım eger husuzsuzluk yapıp aglıyosa diş patlıyo demektır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…