2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maksimen üzülme tatlım...
her birimiz neler yaşıyoruz da anlatamıyoruz senin gibi. tek elimizden gelen Allaha havale etmek.
belki de yanlış insanlarla evliyiz
ama napalım, bekareken öyle kolaydı ki boşanmak. gerçekler öyle değilmiş.
bebişlerimiz için katlanıyoruz katlanabileceğimiz kadar.
aman bana bir dokunmayın bin ah işitirsiniz!
dörtten beri ayaktayım

Günaydın kızlar... Kötü bir akşam olmuş anlaşılan. Benim de canım sıkkındı bir süredir. Lohusa depresyonu mudur nedir artık bilmiyorum. Can sıkmak sebepsiz olmuyor tabii de objektif olabilmek için ciddiye almayı erteliyorum. Daha rahat düşünebildiğim bir zamanda tekrar gözden geçireceğim. Biz de bugün kayıvalidemlere gidiyoruz. ıki gün kalıp geleceğiz. Bebek inşallah hava değişiminden rahatsız olmaz..

Günaydın canm sanırım herkezde aynı sorun . Ben bazen düşünüyorum acaba ben memnunsuzmuyum diye. Çok büyük bir sorumlulugun içine girdik yoruluyoruz buda bizim duygularımızı cok etkiliyor sanırım. Kayınvalidenler sehir dısında heralde size hayırlı yolculuklar .Bebeğe dikkat edin canm. bu aralar salgın varmıs bebekler hep ishal ve ateşli.

Hadi yaa. Allah korusun. Zaten mızmız son günlerde. Şehir dışı derken 1,5 saat uzakta Düziçi'ndeler. Ama iklim Adana'ya göre daha soğuk. Aksi gibi bugün Adana bile serin.

selam kızlar...

nur'cum canım sebebini bilmiyorum ama yazdıklarına göre kalbin çok kırılmışş canım benim hiiçç üzülme lütfen.benim de bir tahminim var, inş öyle değildir. inş atlatırsınız. bebeğinle güzel vakit geçirmeye çalışş.. birbirinizden güç alın, üstesinden gelemeyeceğiniz sıkıntı olmaz inş.

Hadi yaa. Allah korusun. Zaten mızmız son günlerde. Şehir dışı derken 1,5 saat uzakta Düziçi'ndeler. Ama iklim Adana'ya göre daha soğuk. Aksi gibi bugün Adana bile serin.

Evet canm benimki rahatsızdı kac gündür .Bir sürü ilaç verdi doktor kullanıyoruz .Atlattı gibi şimdi daha iyi. Ama dikkatli ol doktorlar terletmemeye özen gösterin diyor. Terlersede üstünde kurumasına izin vermeyin hemen değiştirin diyor. bol bol kontrol et yani canm.
Shine o ticker da ne öyle bi daha mı hamilesin?

yok canm Allah korusun. ticker ı daha silemedin :) elim degmedi . Ama şimdi sileyim iyi oldu hatırlattıgın.

günaydın kızlar nasılsınız
geçmişi fazla okuyamadım
bende doğduğundan başka sebamed kullanıyorum ama hiradada konak oldu bilseydim mustela alırdım

nur canım RABBıM derdin sıkıntın ne ise deva verir tez zamanda inşallah el oğlu bazen çok üzüyor malesef

bizde dün doktora gittik hira agulamıyor demiştim daha önce duymasında problem yoksa agulamamasını kafaya takma dedi 4.ayda iyice değerlendirelim bu ayda kontrol et dedi ama duyuyor çnkü korkuyor.birde c.tesi günkü buluşmadan sonra daha farklı sesler çıkarıyor arkadaşları kızıma terapi oldu heralde yani yavaştan değişik sesler çıkarmaya başladı

bu arada kilosuda 6.140 boyu 59 olmuş 960 gr almış 3.5 cm uzamış boyu kısa şimdilik ama uzar bende öyleymişim

gunaydın kızlar.
nur noluyor kuzum ya nedır senı boyle uzen yıpratan :sinifsinif:
pervın bak gelıyo oklava klava: bacım senın kızın aguluyor bana gayet 2-3 kere agu dedi. ama kucuk bı sesle dedıgı ıcın duyamıyo olabılırsın o ayrı kızın gayet guzel gelısımı.duyuyo,yan donuyor,takıp edıyor daha ne olsun aaaaaaaaa klava:
maşallah bu arada hira ya cok guzel kılo almıs kuşum benim :1hug:

Maşallah hiraya. Canım bazı bebekler haylaz oluyor bizim arkadasın kızı da öyle pek konusmayı sevmiyor cok keyfi yerinde olursa oda arada bir aguluyor. yani normal birşey merak etme .

günaydın kızlar
geçmiş okuyamadım çok fazla.. nurcum bi sorun var sanırım fakat bilmiyorum ne olduğunu herneyse inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey
pervincim zeynep haklı oklava gelsin artık sana:))) gencerde nerdeyse 15 gündür agulamayı kesti hiç agu çıkmıyo ağzından geçen ay diyodu ama şuan tuhaf sesler çıkartıyor :)) ayrıca sırt üstü yatarken mi dönüyor sizin bebişler bizimki dönemiyor hala hep yüzüstü yattığındanmı acaba diyorum???

bu arada sabah gencer in bezini değiştirirken bi baktım açık kırmızı renkte kan var 2 gün öncede aynı şekilde kan vardı takip edeyim dedim bugünde aynısını görünce şok oldum hemen sağlıkocağındaki ebemizi aradım kültür yaptırın idrar yolundaki enfeksiyon olabilir dedi randevumuzu alıck kociş bugün bakalım inşallah yarına vardırda hemen gideriz ebe çok problem yapma dedi ama mümkün mü yaaa ((

ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?

nurcum sorunun neyse ınsallah enkısa zamanda bıtrer benım oğlusum daha dönmuyor sızce nıye sızınkıler nezaman donmeye basladı

zeynep terapiyi büyük bir zevkle tekrarlayabiliriz
kızlar birde dün hira doktoru görünce ortalığı kopardı doktora bakıp ağladı arkasını döndürüyoruz susuyor doktoru görünce ağlıyor doktor reaksiyor göstermesi için çok erken huysuzlanmıştır daha erken öyle bişey olamaz dedi muayene boyunca tekrarladı aletlerine bakıp ağladı doktorda şaşırdı Allah Allah farkınamı vardı acaba dedi ama kesinlikle farkına vardı en son 2. ay aşısında görmüştü doktoru sadece ona yaptı şimdiye kadar böyle bişeyi

elif korkma hemen canım ama tabi ihmal etme inşallah önemli bişey yoktur

Ayy maşallah Hiramıza.. Ne güzel de kilo almış.. Pervincim takma kafana bak yan dönmeye başlamış. Ona odaklandığı için az aguluyodur. Bizimki maşallah hiç susmuyo ama daha dönme tutma vs yok. Çok geveze ama tembel bir kızım var :umursamaz:

Canım geçmiş olsun. ınşallah bi şey çıkmaz tahlillerde.

ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?

Üşümüş olabilir belki de...

Son düzenleme:
sanmıyorum bızım kızın kakası genelde sumuksu. bı kere kaka tahlılı yaptırdık mıkrobık bıseyden kaynaklanmıyomus cok sukur o yuzden dr onemsemedı...
sanmıyorum canım bende ıpegı cok yuzustu yatırıyorum...
kakasını yakarken ıkınmasından da olabılır canım endıselenme hemen...
nurcum sorunun neyse ınsallah enkısa zamanda bıtrer benım oğlusum daha dönmuyor sızce nıye sızınkıler nezaman donmeye basladı
bızımkıde donmyor daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…