Günaydın kızlar... Kötü bir akşam olmuş anlaşılan. Benim de canım sıkkındı bir süredir. Lohusa depresyonu mudur nedir artık bilmiyorum. Can sıkmak sebepsiz olmuyor tabii de objektif olabilmek için ciddiye almayı erteliyorum. Daha rahat düşünebildiğim bir zamanda tekrar gözden geçireceğim. Biz de bugün kayıvalidemlere gidiyoruz. İki gün kalıp geleceğiz. Bebek inşallah hava değişiminden rahatsız olmaz..
Hadi yaa. Allah korusun. Zaten mızmız son günlerde. Şehir dışı derken 1,5 saat uzakta Düziçi'ndeler. Ama iklim Adana'ya göre daha soğuk. Aksi gibi bugün Adana bile serin.
Shine o ticker da ne öyle bi daha mı hamilesin?
günaydın kızlar nasılsınız
geçmişi fazla okuyamadım
bende doğduğundan başka sebamed kullanıyorum ama hiradada konak oldu bilseydim mustela alırdım
nur canım RABBİM derdin sıkıntın ne ise deva verir tez zamanda inşallah el oğlu bazen çok üzüyor malesef
bizde dün doktora gittik hira agulamıyor demiştim daha önce duymasında problem yoksa agulamamasını kafaya takma dedi 4.ayda iyice değerlendirelim bu ayda kontrol et dedi ama duyuyor çnkü korkuyor.birde c.tesi günkü buluşmadan sonra daha farklı sesler çıkarıyor arkadaşları kızıma terapi oldu heralde yani yavaştan değişik sesler çıkarmaya başladı
bu arada kilosuda 6.140 boyu 59 olmuş 960 gr almış 3.5 cm uzamış boyu kısa şimdilik ama uzar bende öyleymişim
ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?
günaydın kızlar nasılsınız
geçmişi fazla okuyamadım
bende doğduğundan başka sebamed kullanıyorum ama hiradada konak oldu bilseydim mustela alırdım
nur canım RABBıM derdin sıkıntın ne ise deva verir tez zamanda inşallah el oğlu bazen çok üzüyor malesef
bizde dün doktora gittik hira agulamıyor demiştim daha önce duymasında problem yoksa agulamamasını kafaya takma dedi 4.ayda iyice değerlendirelim bu ayda kontrol et dedi ama duyuyor çnkü korkuyor.birde c.tesi günkü buluşmadan sonra daha farklı sesler çıkarıyor arkadaşları kızıma terapi oldu heralde yani yavaştan değişik sesler çıkarmaya başladı
bu arada kilosuda 6.140 boyu 59 olmuş 960 gr almış 3.5 cm uzamış boyu kısa şimdilik ama uzar bende öyleymişim
bu arada sabah gencer in bezini değiştirirken bi baktım açık kırmızı renkte kan var 2 gün öncede aynı şekilde kan vardı takip edeyim dedim bugünde aynısını görünce şok oldum hemen sağlıkocağındaki ebemizi aradım kültür yaptırın idrar yolundaki enfeksiyon olabilir dedi randevumuzu alıck kociş bugün bakalım inşallah yarına vardırda hemen gideriz ebe çok problem yapma dedi ama mümkün mü yaaa((
ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?
sanmıyorum bızım kızın kakası genelde sumuksu. bı kere kaka tahlılı yaptırdık mıkrobık bıseyden kaynaklanmıyomus cok sukur o yuzden dr onemsemedı...ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?
sanmıyorum canım bende ıpegı cok yuzustu yatırıyorum...günaydın kızlar
geçmiş okuyamadım çok fazla.. nurcum bi sorun var sanırım fakat bilmiyorum ne olduğunu herneyse inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey
pervincim zeynep haklı oklava gelsin artık sana:))) gencerde nerdeyse 15 gündür agulamayı kesti hiç agu çıkmıyo ağzından geçen ay diyodu ama şuan tuhaf sesler çıkartıyor :)) ayrıca sırt üstü yatarken mi dönüyor sizin bebişler bizimki dönemiyor hala hep yüzüstü yattığındanmı acaba diyorum???
kakasını yakarken ıkınmasından da olabılır canım endıselenme hemen...bu arada sabah gencer in bezini değiştirirken bi baktım açık kırmızı renkte kan var 2 gün öncede aynı şekilde kan vardı takip edeyim dedim bugünde aynısını görünce şok oldum hemen sağlıkocağındaki ebemizi aradım kültür yaptırın idrar yolundaki enfeksiyon olabilir dedi randevumuzu alıck kociş bugün bakalım inşallah yarına vardırda hemen gideriz ebe çok problem yapma dedi ama mümkün mü yaaa((
bızımkıde donmyor daha...nurcum sorunun neyse ınsallah enkısa zamanda bıtrer benım oğlusum daha dönmuyor sızce nıye sızınkıler nezaman donmeye basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?