2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde her kakada acayip bi şekilde taşıyodu sırıtına kadar komple batıyodu 4 numara iyi geldi ama çok sıvı ve aşırı miktarda yapınca bundanda taşıyo malesef(( önüne geçemiyorum bi türlü

Selam şekerler biz dün akşam evimize geldik sabahtan beri geçmiş okuyorum ancak geldim sona:))
Okuduğum kadarıyla her şey yolunda görünüyor.
Giyinmekten bahsetmişsiniz ızmir çok sıcaktı hafta sonu kısakollu gezdi oğluş zaten onla bile ter içinde. Evlerin içi daha serin o yüzden evde uzun kollu pijama giydiriiyoruz. Akşam da bi polar battaniye üzerine yetiyor. Bi de ben ellerini pijamasına sokuyorum geceleri kendini çok uyandırıyor yoksa. Böyle 6-7 saat uyuyor hem üzerini açamıyor :))
Ben de prima 3 numara kullanıyorum. Huggies bi aldım denemek için çok kalın geldi bana sanki hep şiş duruyor altı. Yarısı duruyor hoşuma gitmedi.
Şu buluşma resimlerine bakiiim merak ettim:))

kızlar akşama nişan var..salona düğüne gidecekler vardı geçenlerde nasıl yaptınız emzirme olayını biz mamada kullanmıyoruz mecbur emzireceğim bide elbise giyeyim diyorum nasıl yaparım ne ederim bilmiyorum hemende kalkamayız dayımın kızı sonuçta bilmiyorumkismile

Bu arada dün 3. ayımız doldu :) Biz de kontroldeydik. Oğluşum 1200 gr almış 6500 olmuş bu ay. Hatırlamazsınız belki de mama vermedim hiç bu ay. 2. ayda 15 gün vermiştim bıraktım. o yüzden çook mutluyum. Boyu da 60 cm olmuş.
Diğer topiğe yazcam Ayşegülcüm eklersin benimkini de..

elif kaçar :))
oğluş uyurken ascık evi temizleyeyim 1 haftadır ablam vardı bişiy yapamadım buralardayım gelirim arada bakar giderim:))) öptüm herkeşiii

Canım sağmıyor usun hiç? Ben bir yere gideceksem mutlaka sağıp yanımda götürüyorum. Emziremeyeceğin durumda çok iyi oluyor

selammm..işler bi bitmedimişti şükür.anca çıktım içindenn..
defne hanım emerken aglayıp durdu.üstünü çıkardım sadece çıtçıtlı bady ile kaldı aman aman bi güüloy nasıl.ee böylemi durcan kızım diyom gülüyo.öylede olmazki.zaten fazla giydirmiyorum.baydynin üstüne kısa kollu tshört.ayta pantolon bitti.ne edcm ben bu kızla giyinmeyi hiç sevmiyo.öylede üşütecek(

hoşgeldin serapp..
nurcum okudumm.ne oldugunu yazmamışsın fakat herkes gibi bende bi düşünce sardı.inşallah öyle bişey yoktur.sen ogluna odaklan .gerisi hikaye.üzülme olurmu.

benim kız yeni 3 numaraya geçtik biz.malum bizim kilomuz çok degil.son 5 gündür 2 numara bitse diye bakıp durdum.artık olmuyordu.sonunda 3 gürdür 3 numara kullanıyoruz..

sumifer canım serap senin olunun kilo boy çizelge bilgileri eksik sanırım.bi bakta oeksikleri yaz olurmu..

zeynep kolay gelsin bacım.inşallah iyi geçirde sınavın kurtulursun..ya benim kocada otur çalış temmuza ne kaldı diyo..off be adam nasıl çalışayım.gündüz yemek çocuk.ee akşam çocukları uyutunca çalışacakmışım.yahu benim o zamana kadarda pestilim çıkmış oluyo.uykuu deyip duruyorum.ödün vereyimde bu sefer gündüzleri hortlak gibi olurum.ben uykuzus kalınca midem bulanır.kendime gelem.ne yapacagmı yaa.

ı
tamam ayşegülüm yazayım bilgileri boy kilo topiğinemi yazayım yoksa özelemi

yok canım topige yaçarsın..:))

elifcim valla benim kızda biberon falan almıyo.çok zor oluyo yaa.tavziyem elbise giyme..nasıl olcakki.o zamankafamçokkarıştı

Yakası düğmeli falan bi elbise giyebilir. Gelin odası falan oluyor salonlarda. Oraya geçip emzirilebilir.

MaşallahBerkinimize. Koca delikanlı olmuşşş

selam kıslar bebişimi yıkayıp uyuttum misler gibim
bende 3 nolu primayı kulanıyorum molfixide huggieside denedim ama hiç beğenmedim çok kalın geldi enn iisi prima bence
benim kısçede baya hareketli maşşalah yerinde durmuyo hiç sürekli dönme çabasında tutma yakalama çabasında.sabah yatırdığım yerde değildi dönmüş gitmiş
paptyam bizde hiç sevmiyoruz giyinik durmasını altı cıbıl cıbıl olunca pek hoşlanıyo sen antalyanın neresindeydin sormuşmuydum

slm kızlar naber...bi kaç gündür hava baya sıcaktı.bugün güneş var ama yinede serin...bende molfi 3 kullanıyorum...

Ben 2 numara huggies kullanıyorum. Malum benim bebek daha küçük. Bu paketten sonra ama 3'e geçebilirim. Sırtına çıktığı oluyor bazen çünkü. Önce prima kullandım ama huggies gibi emmiyor sanki. Bi de yapı itibariyle de naylon gibi ve daha çok pişik oluyordu şimdikine göre. Huggiesten memnundum ta ki siz çok kalın diyene kadar. Şimdi farkediyorum da evet çok kalın. Çocuğun bacakları sağa sola açık vaziyette duruyor. Yavrum benim. Şu bezlerin daha usturuplusunu yapamıyorlar mı? Molfiksi denemedim. O da mı böyle kalınmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…