2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oy onun aklını yıyım ben kaydirigubbakcemile3
ya ınsan yadırgıyolar ıpekte 1 haftadır barız sekılde ınsan ayırt edıyor sempatiksalakcinni

benimki yan yatarken dönüyor sırt üstü yatıyor ve kalkmaya calısıyor kafasını kaldırıyor bacaklarını kaldırıyor resmen kalmaya calısıyor.
geçmiş olsun canm umarım önemli bişey değildir.
ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?

canm eger yeşil ve sümüksü ise üşütmüş demektir sen yinede bi doktora git .

Kızlar Esra özellikle altı açıkken veya bacaklerı çıplakken ayaklarını yere bastırıp kendini geri atıyo. Kaç kere battaniyenin dışına çıktı öyle. Bi de iki gündür. kendi ekseni etrafında daire çiziyo. yani kafa sabit vücut dönüyo. Ne yapıyo anlamıyorum normal mi bunlar bilmiyorum. Tecrübeli anne babalar erken bunları yapması için diyo. Kafam karıştı yaaa

zeynepcim kaka değil sadece çiş vardı bezinde yani pipiden geliyo kan(
hiç sırtüstü yatmıyo ondanmı döndüğünü göremiyorum acaba diye merak ettim. ipek demi gece yüzüstü uyuyor

havvacım evet tecrübeli değiliz ama bence çok güzel ve normal çok hareketli demekki esracık

zeynepcim kaka değil sadece çiş vardı bezinde yani pipiden geliyo kan(
hiç sırtüstü yatmıyo ondanmı döndüğünü göremiyorum acaba diye merak ettim. ipek demi gece yüzüstü uyuyor
cogu zamana yatırıyorum yuzustu canım...
havvacım evet tecrübeli değiliz ama bence çok güzel ve normal çok hareketli demekki esracık
bencede ne guzel ıste opuyorumnanaktan

sağolun kızlar evet üşütmüş olabilir havalar ısındı diye gece ince örtüyordum üstüne bu gece sabaha karşı ev serinlemiş hiranın yanaklarıda sooğuktu üşümüş olabilir

havva doğru söylüyorsun canım aklıma gelmemişti çocuklar birşeye odaklanınca diğer yeteneğini bırakırmış.hira ellerini uzatıp tutuyor dönüyor ama sesi çıkmıyor ne yapalım sağlıklı olsunda sesi çıkmasın

havvacım maşallah ne güzel işte normal tabi
hirada aynısını yapıyor altını almakta zorlanıyorum ama kafasının etrafında dönmüyor maşallah esraya hareketli bir çocuk olucak heralde

kız zeynep ipek böcüğünün maşallahı var kilodan totosunu kaldıramıyorki dönsün çocuk:)) biraz daha güçlensin anca öyle kaldırır o totoyu

evet altını acınca ayaklarınından kendını ıttırıyor benden gucalarakta aynısını yapıyor yuzun koyun yattmaktan hoslanmıyor

biz 4 e geçtik prima bu ..ama ben hiç takılı kalmadım ilk günden beri huggıes molfıx prima dönüşümlü kullanıyoruz

GÜnaydınnnnnnnnnnn

hava amma soĞudu feleĞım ŞaŞtı bı sıcak bı soĞuk nazoma yeleĞını gıydırdım uyumuŞtu uyanıyo Şuanda kıpır kıpır

Bizde şuan prima 4-9 kilo olan sanırım 3 numara onu kullanıyoruz . Ama en iyisi huggiies gibi geldi bana.

bende primanın 7-18 kg 4 numara olanına geçtim kızlar.
beline kadar kaka yapınca bez küçük kaldı üst numaraya terfi ettik bizde hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…