zeynep terapiyi büyük bir zevkle tekrarlayabiliriz
kızlar birde dün hira doktoru görünce ortalığı kopardı doktora bakıp ağladı arkasını döndürüyoruz susuyor doktoru görünce ağlıyor doktor reaksiyor göstermesi için çok erken huysuzlanmıştır daha erken öyle bişey olamaz dedi muayene boyunca tekrarladı aletlerine bakıp ağladı doktorda şaşırdı Allah Allah farkınamı vardı acaba dedi ama kesinlikle farkına vardı en son 2. ay aşısında görmüştü doktoru sadece ona yaptı şimdiye kadar böyle bişeyi
elif korkma hemen canım ama tabi ihmal etme inşallah önemli bişey yoktur
benimki yan yatarken dönüyor sırt üstü yatıyor ve kalkmaya calısıyor kafasını kaldırıyor bacaklarını kaldırıyor resmen kalmaya calısıyor.günaydın kızlar
geçmiş okuyamadım çok fazla.. nurcum bi sorun var sanırım fakat bilmiyorum ne olduğunu herneyse inşallah en kısa zamanda yoluna girer herşey
pervincim zeynep haklı oklava gelsin artık sana:))) gencerde nerdeyse 15 gündür agulamayı kesti hiç agu çıkmıyo ağzından geçen ay diyodu ama şuan tuhaf sesler çıkartıyor :)) ayrıca sırt üstü yatarken mi dönüyor sizin bebişler bizimki dönemiyor hala hep yüzüstü yattığındanmı acaba diyorum???
geçmiş olsun canm umarım önemli bişey değildir.bu arada sabah gencer in bezini değiştirirken bi baktım açık kırmızı renkte kan var 2 gün öncede aynı şekilde kan vardı takip edeyim dedim bugünde aynısını görünce şok oldum hemen sağlıkocağındaki ebemizi aradım kültür yaptırın idrar yolundaki enfeksiyon olabilir dedi randevumuzu alıck kociş bugün bakalım inşallah yarına vardırda hemen gideriz ebe çok problem yapma dedi ama mümkün mü yaaa((
ya kızlar dün hira rota aşısını oldu şimdi altını alıyordım kakası sümüksü ilk defa böyle bişey oluyor hiçbişey yoktu aşıdan olabilirmi?
Kızlar Esra özellikle altı açıkken veya bacaklerı çıplakken ayaklarını yere bastırıp kendini geri atıyo. Kaç kere battaniyenin dışına çıktı öyle. Bi de iki gündür. kendi ekseni etrafında daire çiziyo. yani kafa sabit vücut dönüyo. Ne yapıyo anlamıyorum normal mi bunlar bilmiyorum. Tecrübeli anne babalar erken bunları yapması için diyo. Kafam karıştı yaaa
cogu zamana yatırıyorum yuzustu canım...zeynepcim kaka değil sadece çiş vardı bezinde yani pipiden geliyo kan(
hiç sırtüstü yatmıyo ondanmı döndüğünü göremiyorum acaba diye merak ettim. ipek demi gece yüzüstü uyuyor
bencede ne guzel ıste opuyorumnanaktanhavvacım evet tecrübeli değiliz ama bence çok güzel ve normal çok hareketli demekki esracık
havvacım evet tecrübeli değiliz ama bence çok güzel ve normal çok hareketli demekki esracık
cogu zamana yatırıyorum yuzustu canım...
bencede ne guzel ıste opuyorumnanaktan
kız zeynep ipek böcüğünün maşallahı var kilodan totosunu kaldıramıyorki dönsün çocuk:)) biraz daha güçlensin anca öyle kaldırır o totoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?