slmm
istanbul buluşması süper olmuş yaaa bayıldım
HÜLYA hadi gçmiş olsun gözün aydın iyileşiyomuş miniğim...
kızlar akşama nişan var..salona düğüne gidecekler vardı geçenlerde nasıl yaptınız emzirme olayını biz mamada kullanmıyoruz mecbur emzireceğim bide elbise giyeyim diyorum nasıl yaparım ne ederim bilmiyorum hemende kalkamayız dayımın kızı sonuçta bilmiyorumkismile
Herkeze selam dün akşam kayınvaldemlere gitmiştik herşey yolundayken kızım bi ağlamaya başladı tabi ozamana kadar nekadar emzirmeye çalışsamda emmedi doğru düzgün uyumadı..ama doğduğundan beri ilk defa böyle ağladığını gördüm resmen elim ayağım titredi mosmor kesildi çocuk o arada yine meme emmeyi reddeiyo acıktığından yaptığını anladım ama bitürlü emmedi sonra bi ara sakinleşti ve emince rahatladı ama ömrmden ömür gitti..bütün gece her 2 saatte bir kalktı sabah 5 dede uyandı artık uykusuzlukdan çok yorgun hissediyorum bu çocuğun uykuları nezaman düzene gircek çok merak ediyorum...okadar çok sıkılıyorumki bugunde böyle kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum ama hep aklım çocuğumda eşime bakıyorum çocuk olduğundan beri onun hayatında hiç bişey değişmedi o gene istediğinde arkadaşlarıyla geziyo tozuyo gece bikere olsun kalkmış değil..benim ise uykusuzlukdan gözlerimin altı mosmor doğru düzgün gezemiyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum ay sinirim tepemde valla...
bende öle bi elbise seçmişimki boyundan bağlamalı yani geçmeli bağcık neyinde yok açıversem:) ama iyi fikir gelin odasını hiç düşünememiştim süper çok saolasın canımcımYakası düğmeli falan bi elbise giyebilir. Gelin odası falan oluyor salonlarda. Oraya geçip emzirilebilir.
1 defa sağdım şimdiye kadar ben onuda buzluğa koydum onun dışında hiç sağıp biberona koymadım onuda mı denesem ama pompada yok elinizle sağabiliyomusun nasıl kolaymı???Canım sağmıyor usun hiç? Ben bir yere gideceksem mutlaka sağıp yanımda götürüyorum. Emziremeyeceğin durumda çok iyi oluyor
Herkeze selam dün akşam kayınvaldemlere gitmiştik herşey yolundayken kızım bi ağlamaya başladı tabi ozamana kadar nekadar emzirmeye çalışsamda emmedi doğru düzgün uyumadı..ama doğduğundan beri ilk defa böyle ağladığını gördüm resmen elim ayağım titredi mosmor kesildi çocuk o arada yine meme emmeyi reddeiyo acıktığından yaptığını anladım ama bitürlü emmedi sonra bi ara sakinleşti ve emince rahatladı ama ömrmden ömür gitti..bütün gece her 2 saatte bir kalktı sabah 5 dede uyandı artık uykusuzlukdan çok yorgun hissediyorum bu çocuğun uykuları nezaman düzene gircek çok merak ediyorum...okadar çok sıkılıyorumki bugunde böyle kendi kendime bişeyler yapmak istiyorum ama hep aklım çocuğumda eşime bakıyorum çocuk olduğundan beri onun hayatında hiç bişey değişmedi o gene istediğinde arkadaşlarıyla geziyo tozuyo gece bikere olsun kalkmış değil..benim ise uykusuzlukdan gözlerimin altı mosmor doğru düzgün gezemiyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum ay sinirim tepemde valla...
selam kıslar bebişimi yıkayıp uyuttum misler gibim
bende 3 nolu primayı kulanıyorum molfixide huggieside denedim ama hiç beğenmedim çok kalın geldi enn iisi prima bence
benim kısçede baya hareketli maşşalah yerinde durmuyo hiç sürekli dönme çabasında tutma yakalama çabasında.sabah yatırdığım yerde değildi dönmüş gitmiş
paptyam bizde hiç sevmiyoruz giyinik durmasını altı cıbıl cıbıl olunca pek hoşlanıyo sen antalyanın neresindeydin sormuşmuydum
yawrum nazar degmıstır belkı...
ıpekte boyle ne zaman bıyere gıtsek burnumuzdan getırıyor. gecen arkadasa gıttıkte o geceyı acılde gecırdık düşün...
canım geçen sen bahsetmiştin ya hemen aklıma geldin çünkü aynı senin dediğin gibi emmeyi reddediyo uyumuyo gazı yok bir ağlamak bir ağlamk ay bidaha yaşatmasın allah...
maalesef erkekler bu konuda daha rahat..ohh bizimkinin maçı var akşama.oohh bioe ben tek çıkabilsemm..allah var geçen temizlik yapıyorum defneden dolayı yetiştiremedim.zeynoyla defneyi hemen yanımız park ikisinide aldı gitti,hadi sen temizle dedi.kolayca temizledim.benim kuzu etraf seyredip durmuş.sonra omuzda uyumuşş,.ama istiyorumki şöyle keyif içinde bi yalnız kalsammm((
kızlar defneyide ben bugün zor emziriyorum.egdikçe agladı.bende gezdirerek emzirdim.o zaman etrafına baka baka emdide şimdi uyudu..
dıyom bacım arada sapıtıyo bunlar akannehir
valla şu dünyada erkek olcaksın beeee...ne rahatlar...gece gezerler..eglenirlerrr..bişeylerinden ödün vermezlerr...
-tatlicadiarzu-evet yaa benim başımada bugün geldii..ama çok erken geldi.zeynepte ilk gelmeler 4,5 aylıktı...bacagını açıyorum gülüyo.giydiriyorum zırlyo.bende incecik zaten pantolon yazlık yanii.onuda çıkardım.ama üstünü örttüm bacaklarını dokunuydm soguk yaaa..ama giydiremedimmm.
valla şu dünyada erkek olcaksın beeee...ne rahatlar...gece gezerler..eglenirlerrr..bişeylerinden ödün vermezlerr...
valla öyle ben diyoumki bu haftada gitme nevarmış canım çalışıyomuş haftada bir günde kendi arkadaşlarıyla kafa dağıtmak istiyomuş iyi tamamda bende helak oldum ama uyuz oldum işte birde dün duru çok ağlayınca bende panik yaptım biraz kalkmış bana bağırıyo böyle boğazlıcaktım onu o anda...
benimki maça gider.dakkalı gelir haa.oyalanma derimkaydirigubbakcemile3.....akşam 8 9 arası maçları yol 15 dakka sürüyo arabayla..tam 16.dakkada evdeee.degilse bi tell benden ona nerdesinnnnnaklinialirimsmile....hemen damlarrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?