istiyom kız aslında ama nasıl olur nasıl ayarlarız bilmiyom yani nerde buluşalım...ben senin eve gelecem esma...
selam kızlar bizde bugün 16:00 da yola çıkıyoruz malatyaya doğru geze geze gidicez. bursaya kayseriye kapdokya ya gidicez dua edin kızım hava değişikliğinden etkilenmesin benimde boğazım çok ağrıyo inş geçer.pc götürüyoruz malatyada net var girerim inş. hepinizi öpüyorum canlarım benim
Ecem çok iyi canim açmis kollari bacaklari yatiyo simdi
sen nasilsin fistik nasil
bide çok sevindim kardeşimin haziranda düğünü var ben arasla 1 hafta önceden ötöbüsle gidecektim..eşim iş dolayısıyla düğüne gelecekti beraber dönecektik kendi otomuzla..hep düşünüyodum nasıl olcak diye çocukla ötobüsle 5 6 saat yoll akşam eşim ben götürcem sizi zor olur yan ına kim oturcak belli değil yollayamam dedi çok sevindim tabi dedim oğluşu düşünüyonn bak bak oğlunuda kıskanırmış dedi ikinizide düşünüyom dedi öle işte ii olacak ya çocukla ne kadar rahat edebilirdim dimi...ay gelse şu hazirandda kavuşsam aileme bursama arkadaşlarıma çok özledim oy oy gerçi biraz buruk olur ee kızkardeşimi vercez hayırlısı aman çok konuştum ha öpüyorum sizi minişleri...
cnm ayarlarız bişiyler
gel başımın üztünde yerin var canım benim serap seçil var birimizden birinde toplanırız inş.
bizimde haziranda düğün var ablamın :)
Selam şekerler herkes iyi sanırım. Hastalara geçmiş olsun.
Hava da çok kötü yağmur rüzgar serin çıkamadık bi yere. Geçen hafta kısakollu gezdirdik çocukları şimdi havaya bak:umursamaz: Oğlum da bugün pek huysuz kısa kısa uyuyo ağlıyo bu havayı o da sevmedi galiba
Ya kızlar benim oğlan kendi kendine hiç oyalanmıyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor. Ya kucakta olcak ya da onunla konuşcan. En fazla yarım saat falan oyuncaklarla oyalanıyor o kadar. Yatmayı sevmiyo dik durcak bakıncakmış sürekli etrafı inceliyo dokunmaya çalışıyo. Çok alıştırdık galiba şimdi tek başıma kalınca canım çıkıyo bi yemek yaparsam ne ala o da uyuyunca. Gündüzleri de eskisi kadar çok uyumuyo Allaha şükür gece uykumuz iyi de ben de dinleniyorum o zaman..
Selam şekerler herkes iyi sanırım. Hastalara geçmiş olsun.
Hava da çok kötü yağmur rüzgar serin çıkamadık bi yere. Geçen hafta kısakollu gezdirdik çocukları şimdi havaya bak:umursamaz: Oğlum da bugün pek huysuz kısa kısa uyuyo ağlıyo bu havayı o da sevmedi galiba
Ya kızlar benim oğlan kendi kendine hiç oyalanmıyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor. Ya kucakta olcak ya da onunla konuşcan. En fazla yarım saat falan oyuncaklarla oyalanıyor o kadar. Yatmayı sevmiyo dik durcak bakıncakmış sürekli etrafı inceliyo dokunmaya çalışıyo. Çok alıştırdık galiba şimdi tek başıma kalınca canım çıkıyo bi yemek yaparsam ne ala o da uyuyunca. Gündüzleri de eskisi kadar çok uyumuyo Allaha şükür gece uykumuz iyi de ben de dinleniyorum o zaman..
bizim aşımızda haftaya olacak
içim giidyor valla
çok mızmız zaten
yıkacak ortalığı
ay evet bizimde ayın 1 inde şimdiden korku bastı benide...
selammm
kızlar bişi dicem uyumayan bebişleriniz için milupanın gece çayını tavsiye ediyorum.
50 cc ye 1 çay kaşığı koyuluyor kaynayan suya.
ben kullanıyorum hakkat uyutuyor. gece verin bu saatlerde.
ne kadar içerse. benimki 20 cc fln içiyor. olsun o bile yeter. aklınızda olsun. 10 lira kutusu.
kızlar ecrin sabah 10.30 dan beri yeni uyudu dün aşı oldu ondan galiba çok huysuzdu
hep ağladı kucaktaydı sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?