2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

istiyom kız aslında ama nasıl olur nasıl ayarlarız bilmiyom yani nerde buluşalım...ben senin eve gelecem esma...

cnm ayarlarız bişiyler
gel başımın üztünde yerin var canım benim serap seçil var birimizden birinde toplanırız inş.
bizimde haziranda düğün var ablamın :)

HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM.

Ecem çok iyi canim açmis kollari bacaklari yatiyo simdi
sen nasilsin fistik nasil

iyiyiz canım bizde.akşam nişan var bi akrabanın Duru'yu götürsem mi diye düşünüyorum bizim nişanlar davul-zurnalı korkar mı acaba bilmiyorumkismile

eee yanında oğlu olunca kıyamaz otobüslerde iyi olmuş ama daha küçükler bi huysuzlansa durdur otobüsü diyemezsin ama arabayı cekip kenara yaparsın.daha rahat olmuş senin içinde.

cnm ayarlarız bişiyler
gel başımın üztünde yerin var canım benim serap seçil var birimizden birinde toplanırız inş.
bizimde haziranda düğün var ablamın :)

esma naber canım ne zamandır konuşamadıkta oğluşun nasıl.

herkese merhaba.kimseecikler yok ama ben de çıkıcam zaten Bahar bir türlü dalamadı uykuya.Evde bir sürü iş var Bahar hanım uyumaz.Bakalım ne yapıcaz.
Neyse görüşürüz kızlar...

Slaytın bir süresi yok ama resimleri yollasa herkes bitecek onları bekliyorum.Hadi arkadaşlar.......

selamm..dışarı çıktık ihtayaçlarımızı aldık gezdik.daha gezelim derken hava iyice bulutlandı en iyisi eve gitmek dedik.eve girerken yagmur yagmaya başladı.tam zamanında evde olduk:))
küçük hanım uyuyo.büyük hanımlada babası yemek yiyo.ben neden mi yemiyorum ooooo ben yiyeli çok oldu sildim süpürdüm hızlıca yedim.(ne olacak benim bu halim kıtlıktan çıkmış gibi yedim üztünede bi çikolata yedimm.dahada yiyeceklerim var:)).offf yok yok ben bu kiloları zor veririm..zaten hızlı yemeye 4 yıldır alıştım kızlar.hızlı yiince çok yiyosun beyin mekanizması ne yedigini anlamazmış.sen yiyip bitirdikten sonra çok yedim deriz ya.işte o azamn anlıyormussun.amaan nese allahtan ben çok yerim ama kilo almayanlardanım.ama şimdi bu kiloyuda verirsek deymeyin keyfime..şaka bi ana tabi bu kilolar gidecekte minigim az daha büyüsün...

bildiğim kadarıyla bütün şehirlerde yağış var fazlasıyla hemde e o zaman herkes nire gitti ya kaç gündür doğru düzgün muhabbet edemedik gelin anacım hadiiiiiiiiii:sinifsinif:

Selam şekerler herkes iyi sanırım. Hastalara geçmiş olsun.
Hava da çok kötü yağmur rüzgar serin çıkamadık bi yere. Geçen hafta kısakollu gezdirdik çocukları şimdi havaya bak:umursamaz: Oğlum da bugün pek huysuz kısa kısa uyuyo ağlıyo bu havayı o da sevmedi galiba

Ya kızlar benim oğlan kendi kendine hiç oyalanmıyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor. Ya kucakta olcak ya da onunla konuşcan. En fazla yarım saat falan oyuncaklarla oyalanıyor o kadar. Yatmayı sevmiyo dik durcak bakıncakmış sürekli etrafı inceliyo dokunmaya çalışıyo. Çok alıştırdık galiba şimdi tek başıma kalınca canım çıkıyo bi yemek yaparsam ne ala o da uyuyunca. Gündüzleri de eskisi kadar çok uyumuyo Allaha şükür gece uykumuz iyi de ben de dinleniyorum o zaman..

aynı bnimkini anlattın canım..
şuan bile kucağımda yani...
çok uyanık bunlar ya akıllı bıdıklar

canım aynı benim oğlumda öle gecede uyumuyo pek sık uyanıyo zor uyuyo gündüz hep kucakta hep ilgi istiyo öle kendi kendine yatıp oyalanmıyo sıpa ahh ahh

XSIDE CANIM BENİM İYİYİM SEN NASILSIN

Kizlar bu günes bi kaç gün daha burdaymis sonra yolluycam söz
Bizde gezdik geldik küçük kardesimide aldik biraz alisveris sonra parka gittik
esim ise gitmese eve giresim yoktu ama neyse:))

selammm

kızlar bişi dicem uyumayan bebişleriniz için milupanın gece çayını tavsiye ediyorum.
50 cc ye 1 çay kaşığı koyuluyor kaynayan suya.
ben kullanıyorum hakkat uyutuyor. gece verin bu saatlerde.
ne kadar içerse. benimki 20 cc fln içiyor. olsun o bile yeter. aklınızda olsun. 10 lira kutusu.

kızlar ecrin sabah 10.30 dan beri yeni uyudu dün aşı oldu ondan galiba çok huysuzdu
hep ağladı kucaktaydı sürekli

uyudu yazdım yazmamla kakması bir oldu cadının
evet kızlar 2bacaktan ve biri acayip yakıyomuş çok ağladı zor sakinleştirdik öff bitsin şu aşılar

Bizim asimizda ayin 4de iki tane ama ben bir hafta arayla yaptircam
evet bitanesi yakiyomus dr demisti
benimde içim gidiyo kizim asi olurken bide benim zaten igne korkum var sormayin ter üstüne ter atiyom her seferinde

cnm ciddimi bende deniyim ozaman
nekadar süreyle kalkıyo peki uyuyoda acıkıp gece kalkmıyomu?

kızlar ecrin sabah 10.30 dan beri yeni uyudu dün aşı oldu ondan galiba çok huysuzdu
hep ağladı kucaktaydı sürekli

canım ya kıyamam benimde 22 haziranda aşısı bu aşılar dahamı kötü diğerlerini atlattık ama bu aşı ağır galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…