günaydınnnnnnnn.............
gunaydın canım nasılsın yaaa burda havalar bozuk dondum haaaakannehir
aman Allah korusun datlum yaaaa bilmiyorumkismilegünaydın kızlar.
burak daha küçükken hıçkırıyordu, o da yarım saat falan sürüyordu, doktora sordum, 1 damla limon ver ağzına demişti, verince geçiyo gerçekten..(ben 2 damla veriyodum ama) şimdi de gülerken hıçkırıyo ama uzun sürmüyo müdahele etmiyorum..
evet ya burası da soğuk :) aynı sayılır zaten :) gece üşüdüm valla.. hasta neym olmayakk..
iyidir canım.sen nasılsın.burdada güneş var ama hava kapalı.sıkıcı bir hava var yani..soğuk sayılır..:bbo:
aman Allah korusun datlum yaaaa bilmiyorumkismile
hamdolsun canım bende ıyıyım bu arada dogum hıkayemı yazabıldım sonunda okursanız cok mutlu olurum yaaa opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar. Kayınvalidemlerdeydik 4 gündür geldik şimdi. Geçmişi okuyamadım gözüm kesmedi. Çekiliş olmuş bitmiş. Karışıklık da olmuş anladığım kadarıyla. Liste olmuş değişmiş. İyi niyetle yola çıkıldı inşallah da niyeti gibi iyi olur mutlu olur herkes. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil walla.
Biz de gelir gelmez doktora gittik. Bir haftalık kilo takibi vardı. Benimki bir ağladı bir ağladı doktor üstünü çıkaramadı. Direk tarttı. 100 g kıyafet düştü. 300g almış dedi. Bence hatalı bi durum var. 100gdan fazladır sanıyorum kıyafetler. Mama uygulayacaktık1 hafta ama uygulayamadık. Almadı. Üstelik de her zamankinden de az yemek yedi bu sefer. Yine de idrar tahlili ve kaka tahlili vereceğiz bakalım bişey var mı yok mu bakılacak.
fatocum 4.ay aşıları evet zatüre bide 5li karma diyolar menenjit boğmaca ve bazı hastalıklar hatırlıyamadım şimdi...rota virüs ayrı oo ishal aşısı zehirli ishal özel oluyo devlet ödemiyo aile isterse yaptırıyo 2 doz şeklinde vuruluyo gerçi oral yolla verilşiyo biz 3. ayda olduk bide 5. ayda olcaz toplam 284 lira oluyo 2 dozu...
günaydınnn..
ay epeydir giremedimm..nasılsınız canlarımm.biz iyizz.herkeste oldugu gibiburdada hava kapalı..ama yinedeçıkacagız dışarıyaeşim mesaiyapıyo onun gelmesini bekliyoruz.
iyiyiz canım.sen nasılsınz.prensesler iyimi...ne olursa olsun çıkacaz diyosun..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?