2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eklediğiniz için saolun da bana da öğretin şunu nerden yaptınız,başka zaman da lazım olursa bileyim diye..

kızlar siz yazın lütfen ben yarın okurum nasipse.Çıkmak zorundayım kızım kıpırdanıyor.
iyi geceler,öpün yeğenlerimi benim için olur mu...

yukarda http://www. vs yazıyoya oaraya mousenin sağ tuşuyla tıkla
o yazı koyulaşınca onu kopyala de sonra buraya yapıştır inş. anlata bilmişimdir canım
kızlar bende yatıyım kızımın yanına iyigeceler şekerler

günaydın kızlar.

burak daha küçükken hıçkırıyordu, o da yarım saat falan sürüyordu, doktora sordum, 1 damla limon ver ağzına demişti, verince geçiyo gerçekten..(ben 2 damla veriyodum ama) şimdi de gülerken hıçkırıyo ama uzun sürmüyo müdahele etmiyorum..

evet ya burası da soğuk :) aynı sayılır zaten :) gece üşüdüm valla.. hasta neym olmayakk..

aman Allah korusun datlum yaaaa bilmiyorumkismile
iyidir canım.sen nasılsın.burdada güneş var ama hava kapalı.sıkıcı bir hava var yani..soğuk sayılır..:bbo:

hamdolsun canım bende ıyıyım bu arada dogum hıkayemı yazabıldım sonunda okursanız cok mutlu olurum yaaa opuyorumnanaktan

kızlar nerdesiniz yahu..şurda 2çirtik hanek çalak dedik.(antep şivesi)kimsecikler yok..burakta huysuzlanmaya başladıahanda ben kaçıyom......

cok gecmiş olsun canım bızde aynı durumdaydık tabı bız hep mama yıyoruz kakasında lökasıt cıktı ıdrarı temız antibiotık kullanıyoruz ıkıgundurde pişik cıktı basımıza dişler bır yandan gaz bırde pişikle tam olduk dun cok kotuydu sureklı kucak kucak anne benı bırakma modunda bır gun gecırdık bakalım bugun nasıl gececek

yaaa bizim dr yapmadı 3aylık olduk dııye 2aylıken yapılıryor bırde 5aylıkken dedı gec kalmısınız dedı bende sehır dısındaydımya ondan kacırdık dıye cok uzuldum şimdi 3,5 aylıgız olurmu acaba

Selam kızlar
Hülya (yaren)Burak'ın pişiği geçtimi canım.
Bersu geçmiş olsun.ne kadarlık oldu senin meleğin diş için erken değil mi ?
CanBahar resim bi ara koyucam ama hergün pc ye atmak için cd yi getirmeyi unutuyorum ne kadar vaktimiz var.

Son düzenleme:
günaydınnn..
ay epeydir giremedimm..nasılsınız canlarımm.biz iyizz.herkeste oldugu gibiburdada hava kapalı..ama yinedeçıkacagız dışarıyaeşim mesaiyapıyo onun gelmesini bekliyoruz.

günaydınnn..
ay epeydir giremedimm..nasılsınız canlarımm.biz iyizz.herkeste oldugu gibiburdada hava kapalı..ama yinedeçıkacagız dışarıyaeşim mesaiyapıyo onun gelmesini bekliyoruz.

iyiyiz canım.sen nasılsınz.prensesler iyimi...ne olursa olsun çıkacaz diyosun..kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canım.sen nasılsınz.prensesler iyimi...ne olursa olsun çıkacaz diyosun..kaydirigubbakcemile3

ya artık kış yok.o kadarda sakınmamak lagzım bence üzerine bi mont giydiririm olur biter.zaten gittigimiz yere araballa gidiyoz...ben çıkıyorum artık...

prensesler iyi dün zeynebin saçini kestirdim yani uçlarından aldırdım.çok uzamıştı.ee yaz geliyo çocugu yakar ya.ama bi agladı benim saçım deyip durdu kuaföre.yerdeki saçlarına bakıp bakıp agladıkaydirigubbakcemile3....ayol defnecikte bi çene var durdurabilene aşk olsun.ama bayılıyoruz bi çıglık atıyo nasıl.iyice büyüyo bunar yaa..

senin prensler ne yapıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…