2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar açıkçası ben çayla kzımın uyumasından yana değilim nasıl bir şey bu,rezene gibi mi??Onun bile sıklıkla içilmemesi lazım..Hani çok rahatsızsa gaz problemi varsa belki ama ne bileyim her zaman vermem ben şahsen.
Mesela bir gaz ilacı var başlarda bir iki kez verdim dikkat ettim onu içince çocuk uyanmak istiyor uyanamıyor narkoz yemiş gibi.Üstelik bitkisel bir ilaç yazıyor üstünde.O günden beri vermiyorum kızıma.Gazını da bacaklarına ve karnına masaj yaptırarak attırıyorum.

Hiç uykum yok bu gece ama gidip yaticam benim cimcime pazar mazar dinlemiyo 7 dedinmi ayakta kurulmus saat gibi :1shok:

günaydınn

essemayit ben sık vermiyorum canım, 2-3 günde bir veriyorum. az bişey. uykusuz bebeklerin rahat uyumasını sağlıyor.

bide uyuşturmuyor yani. öyle bebek komada gibi uyumuyor. 3 saate acıktığı zaman hemen uyanıyor
zaten. akşamdan sabaha uyutmuyor. ne biliyim sakinleştirici bitkisel tamamen. siz bilirsiniz.

herkese günaydınn iyi pazarlar...

ben melis daha 40 ı çıkmadan humana nınkini almıştım. 2 kez verdim bir daha vermedim. çünkü bana uyuşturuyor gibi geldi. hiç uyumayan bebek onu verdiğimde bayılmış gibi uyuyordu üstelik ertesi günüde uyumuştu. ben tamamen bitkisel olduğunu düşünmüyorum içinde mutlaka kimyasal birşeyler vardır. ne gibi işlemlerden geçiyor bilmiyorum.

geçti canım geçti çok şükür. hafta başında yazmıştım görmedin demekki :)

kayseriye geldiğinizde beklerim ben de. bir kahve içimlik de olsa, görüşelim,tanışalım. güzel olur..

iyi pazrlar herkese
off ya evde oturmaktan canım sıkıldı iyice
havada bozuk bugün
havalar bi ısınsaydı hayırlısıyla

selam
iyi pazarlar hatunlar
hafta sonu burası pek sessiz.
ayy evi topla yemek yap nazla ilgilen vallahi motor taksam böyle hızlı olamam sanırım :)
aldığım kiloları böylelikle yavaş yavaş veriyorum kotum bollaşmaya başladı çok mesudumm :)

zemuszemus

bnim oğluş oyuncak oynamaya başladı
bide tutmayı becerebilse tam olacak

Son düzenleme:

3,5aylık oldu canım 4hazıranda 4aylık olcak görumcenınde oğlusu 4aylıkken patlamıtı dişlerı şimdi13 aylık fılan nerdyse hepsı tamam dişlerının

Bizim asimizda ayin 4de iki tane ama ben bir hafta arayla yaptircam
evet bitanesi yakiyomus dr demisti
benimde içim gidiyo kizim asi olurken bide benim zaten igne korkum var sormayin ter üstüne ter atiyom her seferinde

4subat dogumlumu canım kızın oyle olurmu bır hafta arayla oyle yaparlarsa bende ooyle yaptırayım

oyy iki gündür doğru dürüst giremiyorum siteye ya
ecrin aşıdan sonra çok huysuzluk yaptı
inş. yarına bişey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…